Şimdi Ara

topladığım bu sıstemde lolde 120 fps alıyorum neyde sıkıntı var sızce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

amd fx 8350 İşlemci

amd r9 280x Ekran kartı

asus m5a97 evo r2.0 Anakart

8gb kingston hyperx red savage ram

750w dark scorpıon kasa

640gb hdd

120 fps alıyorum lolde en y uksek ayarlarda 90 a dustugde oluyor ama pc ılk acıldıgında ılk gırdıgımde 230 250 lerı gordugude oldu sorun nerdedır nedır sızce ?

• O sistemde emonitörün 60hz diye farzediyorum. İsterse 59.9 olsun farkı anlamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı kullanmı oyunda kaç oluyor?
    Msi Afterburner ile bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golgeleri kis.

Amd tek cekirdekte iyi degil, lol benim sistemde bile daha cok fps veriyor. Zaten oyun sistemi verimsiz kullaniyor fpsler hep dalgali. Oyuna etki etmiyorsa salla gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 60fpsten fazlasını fark edemeyeceksin ama fpsin daha fazla olmasını gerektiğini bildiğin için uyuz oluyorsan ekran kartı drıverini guncelle derim

• Cs oynamıyorsun bence farketmez 60 fps yukarısı monitörün 120 hz olsa o zaman başka olurdu. =)
  • r9_280 dual x ile 230-250 fps alıyorum oyunun ilk başlarında. TF lerde anca iniyor 120 lere falan. Bence anormallik var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım kaç fps alır?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 120 fps ne zamandır sorunlu fps olarak gözüktü yahu ?
  • Arkadaşlar stabil bir fps alamıyorum anlatmak istedigim en yüksek görüntüdede 120 130 en düsüktede nedeni sizce nedir

• Driverlarin guncel mi? Bence mumkun deil yani eger driverlarda bi problem yoksa 200 u cok rahat gecer.

• mfbmfb kullanıcısına yanıt
    Amd nin yeni nesil driverınıda indirdim sürücülerime güncel diyor ordada bir sıkıntı yok ekran kartı ayarlarındamı acaba sorun var bunu kontrol edebilxegim bir yer varmıdır ?

• Pckopatlfsa P kullanıcısına yanıt
    Stabil fps istiyorsan lolün ayarlarından 60fpsye sabitle 60 fpsde temiz temiz oyna. Arkadaşların dediği gibi 60 üstünü hissetmezsin bile.

• franstine kullanıcısına yanıt
    Tabiki 60 fps üstü etkilemeyecektir fakat ani fps düsüsleride olmuyor değil yani anlık donmalar gibi sık olmasada ve sistem daha 2 günlük

Anlık fps düşüşleri çok büyük farklarda değilse çok takilmamaya bak olağan şeyler olabilir. Ama örnek veriyorum 250'den 100'e düşüyorsa yani bu gibi yüksek fps kayıpların oluyorsa parçalarda bir sıkıntı olabilir. Bu kadar bariz fps kaybı yoksa sıkıntı etme.
    Aslında seni de anlıyorum güzel bir sistem toplamışsın doğal olarak beklentilerde yüksek oluyor. Tabiri caizse sinek küçük ama mide bulandiriyor deyimi senin durumunu bir nebze açıklıyor. Tekrar söylüyorum fps düşüşlerin bu kadar çok ve sık değilse korkmana gerek yok

• Lol'de FPS sınırlaması var galiba. Benim de ilk 2 dakika 350-400 gözüküyor. Sonra GPU kullanımı ve FPS düşüyor. 120-200 arası geziniyor. Çoğu kişide durum böyle kafana takma. İnternette de araştırabilirsin. :)
  • BySaVeR kullanıcısına yanıt
    Gerçekten kafamdaki soruya güzel bir yanıtt çünkü 457 yi görmeme rağmen birden sistem cpu kullanımını aşşağıya çekiyor yani oyun başındaki kadar kullanmıyor 100 -200 arası geliyor bu sebep sadece lolde ise iyi gta 5 ve bf4 tarzı diğer oyunlarımı etkilemiycekdir ozaman veya sizde etkiliyormu diğer oyunlarda cpu kendini frenliyormu ?

• burnerboost kullanıcısına yanıt
    Yüzde kaç olduğuna aksam bakıcam ama 40-45 derece arası değişiyor sıcaklığı

• Diğer oyunlara bak onlarda nasıl gtx960 ile 250 300 fps alıyorum sıcaklık 34 derece

Diğer oyunlarda hiçbir sorun yok. Kullanım %99'da. Bunu şöyle düşünebilirsin. Oyunun grafikleri fazla yüksek değil ve ekran kartın bu oyuna göre fazla güçlü. Bu yüzden kendini tamamen kullanmayıp, ısı ve güçten tasarruf ediyor. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.