Arkadaşlar zamanında experden i3 2120li bir kasa almıştım.çok eskiydi artık bişeyler yapayım pek para harcamadan dedim. elimde kasa 300w psu ve 320gb hdd vardı zaten.Oynadığım akşamları 2-3saat bir lol bir pubg var zaten.r7 240ım vardı lolde 150-200,pubgde 25-30 fps alabiliyordum.7.nesile çevirdim bütçesi düşük olan arkadaşlarla paylaşmak isterim.
işlemci ve rami iyiye bulduğumu düşünüyorum o açıdan güzel oldu.Ekran kartını (gt 1030) daha bugün aldım.pubgde 900p çok düşük ayarlarda (sadece kenar yumuşatma yüksek doku düşük) genel olarak 65-70 fps bazı bölümlerde de 85fps verdiği oluyor.Bu da bana fazlasıyla yetiyor açıkçası.
aklımın yettiği şekilde tek tek toplayarak bu sistemi öneririm en düşük bulabildiğim bu sıfır olarak.
Daha ucuza daha iyi sistem önerisi olanları beklerim.Çoğu arkadaş bende dahil para harcamak istemiyor harcayacak parası da olmuyor.O yüzden bütçeni arttır şunu alcı arkadaşlara yorumlarında daha düşünceli olmalarını tavsiye ediyorum.
350 daha konulup itopyadaki 2bin liralık 1050 ti olan pc çok çok daha tercih edilesi diye düşünüyorum
rami çok iyi fiyata bulmuşsunuz fakat 2*4 olan birşey bulup alsaydınız çok daha iyi fps alırdınız.ddr3 te bu kadar fark yaratmıyordu ama ddr4 10-15 fps fark yaratıyor özellikle pubg 20fpse kadar çıkıyor fark
Rogue Agent
kullanıcısına yanıt
rami bilerek tek tercih ettim ileride bir 8 daha ekleyeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme