Şimdi Ara

Topladığım PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar topladğım PC şu şekilde.Kendi kafama göre topladım her şey hazır eksik birşey yada uyuşmayan birşey varmı ? (Kasanın içinde güç kaynağı var)

EDIT : Bir sorum daha var.Ben bunları aldığımda windows'u nasıl kurabilirim ?

Topladığım PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Zenci_94 -- 27 Eylül 2014; 17:28:28 >

• Beyaz_Zenci_94 kullanıcısına yanıt
    Windows û kurmayı bilmiyorsan birinden yardım alarak yap Windows 8.1 kur Pro yada enterprise 64 bit kur işlemcini FX 8120 AL o EKRAN KARTIYLA O İŞLEMCİ İYİ PERFORMANS ALAMAZSIN 8120 AL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FX 8320 alıcam nasıl ?
    Paraya kıyarsan 9xxx serisi al Fx :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sansürlemenize gerek yoktu madem sansürlediniz biraz düzgün yapsaydınız paint terk olmuş, windowsu nasıl kuracağına gelirsek istediğin windows sürümünü cd'ye yada usb belleğe falan yaz sonra bios ayarlarından cd/usb hangisini kullandıysan onu ilk sıraya getir yani bu ayarla bilgisayar taktığın aygıt üzerinden başlayacak.Bu şekilde kurabilirsin.
    kardeşim bunun yerine bu parçaları yazdır ve bunu vatana git onlar topluyor ve 2 bin tl üstünde güzel bi indirim yapıyorlarindirim yaptıra bilirsin ve ordan windows cd alabilirsin veya başka biyerden teğmin edersen orjinal olmak şartı ile onlar sana yardım ederler
    Konuyu açalı 2 aya yakın olmuş.şuan pc'yi aldım parçalar uyuşmadı.ekran kartı ve işlemciyi satıp PS4 aldım.Birdaha pc işine bulaşırsam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc topluyorum yardım
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Zenci_94

Konuyu açalı 2 aya yakın olmuş.şuan pc'yi aldım parçalar uyuşmadı.ekran kartı ve işlemciyi satıp PS4 aldım.Birdaha pc işine bulaşırsam...

Nasıl sistem uyusmadı hangi bilesenleri aldınız yazarmısınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nasıl uyuşmayacak bişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Windows kurmak bile dert oluyor ise en doğrusunu yapmışsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.