Şimdi Ara

Topladıgım sistem için yorumlarınız ve tavsiyeleriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, bu ayın sonuna dogru yeni bi bilgisayar toplamayı düşünüyorum.. sistemin özellikleri aşagıda yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Anakart : Gigabyte 965ps3 IP965
    İslemci : Core2duo e6600 2.4ghz
    Ram : 1+1 toplam 2gb 800mhz ddr2
    HDD : seagate 320gb 16mb önbellekli sata2
    Kasa : feel hurricane (güç kaynagını önemsemeyin)
    Ekran kartı :nvidia 8800gts 320mb (palit)
    ses kartı alıcam bunların yanında audigy2 zs olma ihtimali yüksek
    güç kaynagı ne marka kaç watt önerirsiniz?? en önemlisi bu iste..

simdiden tesekkürler...

• Güç kaynağını 400W'dan aşağı alma..Sana tavsiyem 500W ve üstüne bakman çünkü kullandığın ekran kartının fazla güce ihtiyac duyduğundan dolayı.Ayrıca o/c işine girersen cpu ve ekran kartı açısından sıkıntı çekmessin

Marka olarak Asus,Tagan,FSP,Silverpower tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 16 Haziran 2007; 16:16:56 >
  • bu sisteme YA BU ;http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=EIN650AWT
    YADA BU ;http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=lc6550

Senin tercihin 2. öneririm... pc hayırlı olsun
  • bende su sıralar bole bir sistem topluyorum sana tavsiyem guc kaynagı olarak fsp bluestorm 500w;) fiyatı 75$+kdv ram olarakda geil öneririm...
  • güç kaynagı önerileri için tesekkürler.. ram olarak kingston yada twinmos düsünüyodum geil'in 800mhzlik 2x1gb seti 550ytl gibi bi fiyatta.. çok yüksek geldi bide 140$lık olanıda var ya neyse.. 1'er gb kingstonlarda 70+70=140$ çünkü, bulursam geil alırım..
    bide ekran kartı için ne marka önerirsiniz? fazla performans farkı olacagını düsünmüyorum ben. bi magzada palit 345$.. baska bi magzada palit yok leadtek [sadece adanada varmıs(istanbuldayım)], yakındaki subesinde asus ve sparkle var aradada "100$" fark var. kutu içeriginden baska ne olabilir bu farkı yaratan asus daha kalitelidir mutlaka, o/c sonucu daha iyidir tabi.. palit'i bulursam onu alırım bana mantıklı geliyo palit...

Edit;
    Gene baska bi magzada asusu 80$ ucuza buldum.. ya bu fiyatlar neden bukadar oynuyo oem olayımı acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever3 -- 16 Haziran 2007; 22:35:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.