Şimdi Ara

Topladığım sistemin, muhtemel darboğaz ve ya iyileştirilmesi(Yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: showshow

Hocam bende öyle düşündüm bu yüzden Asus'un Hyper gen 4 4xm2 kartını aldım onunla test edicem Pcie16 ya takıcam Raid kartı.

Kurmam gereken yazılımlar neler acaba ?

Gerekli bilgiler ve yazılımlar aldığın kartla ve anakartla gelmiş olması lazım kardeşim.. hatta SSD lerin yanında test ve kontrol yazılımı geliyor diye biliyorum.. onlarla yapabilirsin testleri.. bunun dışında anakart, işletim sistemi ve diğer donanımların da driver larını kontrol et.. en güncel olanları yüklemelisin.. son bir öneri, yapıyorsundur ama, kasa içi temizlik yapmadıysan uzun bir süredir zamanı gelmiş demektir.. toz, bilgisayarın sudan sonra en büyük düşmanı ve ısınmanın kaynağıdır..

• Angelmax kullanıcısına yanıt

Hocam 1 önceki pcde 1 haftalıktı aslında, muhtemelen söylediğiniz gibi m2lerin raid, bios yazılımlarıyla alakalı idi.Umarım düzeltebilirim.

• acura07 kullanıcısına yanıt

Hocam aslında elimde 1 tane de 10850klı pc var 32gb ram 2+2 4tb m2, onu da chia da kullanıyorum işi bitince boşa cıkıcak ozaman aslında gerek kalmayabilir.

• quote:

Hocam 1 önceki pcde 1 haftalıktı aslında, muhtemelen söylediğiniz gibi m2lerin raid, bios yazılımlarıyla alakalı idi.Umarım düzeltebilirim.

Aynen kardeşim.. komplike sistem kurunca, sorunlarını çözmek de zaman alabiliyor ya da zor olabiliyor.. sistem yeni ise o zaman driver ve yazılım sorunu üzerinde yoğunlaşabilirsin.. kolay gelsin..

• Angelmax kullanıcısına yanıt

Kıymetli cevaplarınız için teşekkür ederim.

• M.2 üstüne soğutucu ve termal pad konulabilir.
    Küçük 9mm falan fanlardan ona üfleyecek şekilde koyarsan o da fark eder.
    Çok ısınıyor onlar. Pasif soğutuculu m.2 ler var görmüşsündür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt

Hocam ben eski pcde direk kart üstünde ki m2 soketlerine bagladım fakat, şimdi bu sistemde Asus hyper gen4 m2 kart ile Pci16x e takıcam bu kartların sogutucu fanı ve termal padi oluyor

• quote:

Hocam ben eski pcde direk kart üstünde ki m2 soketlerine bagladım fakat, şimdi bu sistemde Asus hyper gen4 m2 kart ile Pci16x e takıcam bu kartların sogutucu fanı ve termal padi oluyor

Evet pahalı anakartlarda öyle oluyor, hiç bakmadım ama güzel soğutuyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Evet pahalı anakartlarda öyle oluyor, hiç bakmadım ama güzel soğutuyordur.

Alıntıları Göster

umarım öyle olur da istediğim performansı yakalarım..

• "Elimde Suprim X 3080, Evga 3080, Xfx 6800, Gigabyte 6800 xt, Gaming Xtrio 3060ti var"

Bu kadar Ekran Kartını ne yapıyorsunuz sorması ayıp...

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

"Elimde Suprim X 3080, Evga 3080, Xfx 6800, Gigabyte 6800 xt, Gaming Xtrio 3060ti var"

Bu kadar Ekran Kartını ne yapıyorsunuz sorması ayıp...

Mining yapıyoruz hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.