Şimdi Ara

TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
1
Favori
15.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çakıltaşı__1

quote:

Orijinalden alıntı: FRKN9779

Hocam işiniz ne üzeri hangi sektör? Kendi isiniz mi

Kendi işimizdi. Toptancıydım.

Alıntıları Göster
    Benimde 170bin tl ev kredisi 15bin tl kredi kartı, 15bin tl ihtiyaç kredisi borcum var.
    Bakınca 200bin tl borcum varmış. Hiç de takmıyorum öyle ödenip gidiyor. Ev herkesin 200-400 bin tl civarı borcu var zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: droid7399

Benimde 170bin tl ev kredisi 15bin tl kredi kartı, 15bin tl ihtiyaç kredisi borcum var.
    Bakınca 200bin tl borcum varmış. Hiç de takmıyorum öyle ödenip gidiyor. Ev herkesin 200-400 bin tl civarı borcu var zaten.

Alıntıları Göster
    Ne şirketi ya kesin öğrenim kredisi borcu

• Allah kurtarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapıyı açık tutmana gerek yok,icra memurunun kapıyı sen olmasan dahi açma hakkı var. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_06

Ne şirketi ya kesin öğrenim kredisi borcu

Okumuyorum hocam bu devirde okumak çok saçma

Okuyup 2.000 lirayla işemi başlanır benim günlük kazancım okuyanın aylık kazancı kadar.23 yaşındayım. Babama 2 araba 2 daire kardeşime 1 daire kendime 1 araba aldım.

Benim araba hacizli ama 2 daire satıp borcu kapatacağım

Sonra tekrar aynı işe devam edeceğim.

Arabaların biri şirket arabası hyundai hatta geçende konusunu mıştım diğerleri bmw ve mercedes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 18 Mayıs 2016; 10:22:23 >

• 1-Profil gizli

2-borcun neden olan kısmını kapatmışsın

3-Miktar hiçbir yerde yazılı değil ya da gizlenmiş

4-Şirkette ıphone mu kullanacam diye saçma bir cevap görende inşaatta,tarlada kullanacak zannedersin

5-Şu hayal dünyanızı gidin kendinizle yaşayın olmayan egolarınızı uydurma hikayeler yazarak tavan yaptırma heveslerinizden vazgeçin

6-Son olarak gördüğüm en kötü Csb

• quote:

1-Profil gizli

4-Şirkette ıphone mu kullanacam diye saçma bir cevap görende inşaatta,tarlada kullanacak zannedersin

5-Şu hayal dünyanızı gidin kendinizle yaşayın olmayan egolarınızı uydurma hikayeler yazarak tavan yaptırma heveslerinizden vazgeçin

Kime nereye ne kadar borcum olduğu tanıyan çıkmasın diye yazdım. Şirket toptancı ve bu yüzden gelen giden belli değil bir çok hırsızlık oldu. Profilimi gizliye almamın nedeni yok. Benim kendi tercihim.

çok merak ediyorsan İstanbul / Eyüp'te oturuyorum. Yakınsan gelebilirsin çay kahve ısmarlarım görürsün gerçek mi değil mi diye.

En azından forumdan biriyle tanışmış olurum

Keşke csb olsaydı dediğin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

üstünüze hiçbirşey olmasın, bankalardan korkmayın aynı şeyin 2.'si olmadığı sürece haczedemezler aklınızda bulunsun. aynı süreci ben ve ailem yaşadık

Yasada yazan o olabilir ama açıkça belirtilmediği için istismara açık bir konu. Mesela yasada icra memuru lüzumlu ev eşyasını haczedemez diyor. Ama neye göre lüzumlu. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı bunlar senin evini icraya gelen memura göre lüzumlu olmayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

quote:

üstünüze hiçbirşey olmasın, bankalardan korkmayın aynı şeyin 2.'si olmadığı sürece haczedemezler aklınızda bulunsun. aynı süreci ben ve ailem yaşadık

Yasada yazan o olabilir ama açıkça belirtilmediği için istismara açık bir konu. Mesela yasada icra memuru lüzumlu ev eşyasını haczedemez diyor. Ama neye göre lüzumlu. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı bunlar senin evini icraya gelen memura göre lüzumlu olmayabiliyor.

Doğru diyosun da saydığın eşyaların haczine karşı şikayette bulunursan sana geri veriliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quesnay

quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

quote:

Doğru diyosun da saydığın eşyaların haczine karşı şikayette bulunursan sana geri veriliyo.

O eşya yedi emine gittikten sonra şikayette bulunsan ne olur. Adamlar eşyanın ağzına edecekler zaten oraya gidene kadar.

• Bukadar borcu olup da krallar gibi alem yapan bir suru insan var. Bir tanidik var. Marketten alisveris yapacak parasi yok kendisi 5 serisi, oglu a5 ile geziyor. Tanidigin olacak ustunden is yapabilecegin sittin sene bisey olmaz. Eskisi gibi hapse atamiyorlar da borc yuzunden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu borç büyük ihtimalle devlet ödeceği için seviyon baya bi 8 10 yıl önceki borç büyük ihtimalle yoksa forumda takılamassın
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Götünde giymeye don yok hala iPhonela şekil yapmaya çalışıyon.
  • quote:

quote:

1-Profil gizli

Kime nereye ne kadar borcum olduğu tanıyan çıkmasın diye yazdım. Şirket toptancı ve bu yüzden gelen giden belli değil bir çok hırsızlık oldu. Profilimi gizliye almamın nedeni yok. Benim kendi tercihim.

çok merak ediyorsan İstanbul / Eyüp'te oturuyorum. Yakınsan gelebilirsin çay kahve ısmarlarım görürsün gerçek mi değil mi diye.

Alıntıları Göster
    Tanıyan çıkmasın diye buralara yazmazsın hocam kusura bakma, şu yaptığın şey halen nedense bana kötü bir csb geliyor.Konumum Ankara Profilimde açık benim tercihim bu arada zaten İstanbul'a yakınsan gel gibi ucuz kahramanlıklar yapma bence neyse uzatmaya gerek yok boşuna böyle konularla zamanımızı harcamayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_06 -- 18 Mayıs 2016; 11:05:47 >

• Ne işle meşguldünüz Hocam, hangi sektördeydiniz?
  • bu borcu nasıl yaptın?fakirliktenmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

Beyler dediğim gibi bayağı borcum var. Artık evin kapısını açık bırakmayı düşünüyorum hacize gelen girsin diye.

Not ; Csb filan değil iflas ettim neyse artık arabayı evi satıp öderiz

Bir kaç ss atayım. Daha fazla ss atardım ama gerek yok
     TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ]

Not ; mesajlar iş telefonuma geldiği için farklı bir telefondan çektim resimleri.

Telefon güzelmiş satarsan borçlarını ödemen için 5 TL veririm kargo senden

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Beyler dediğim gibi bayağı borcum var. Artık evin kapısını açık bırakmayı düşünüyorum hacize gelen girsin diye.

Not ; Csb filan değil iflas ettim neyse artık arabayı evi satıp öderiz

Bir kaç ss atayım. Daha fazla ss atardım ama gerek yok
     TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ] TOPLAM 567 BİN 980 TL borcum var[CİDDİ]

Not ; mesajlar iş telefonuma geldiği için farklı bir telefondan çektim resimleri.

Telefon güzelmiş satarsan borçlarını ödemen için 5 TL veririm kargo senden

Arttırıyorum, 15 tl veririm

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    500 bin lira borcu olup mutlu olan insan örneği
  • quote:

quote:

1-Profil gizli

Eyüpte nerde oturuyorsun geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.