saydım şuanda 21 tane efsane var yenileriyle 23 tane olucaklar yanlız şuda var bu sadece oyun içinde yok sa gerçek çizgi film deki efsane sayısı hasanın dedii kadar çünkü dragonite tyranita filanda efsane ama oyunda nedense efsane yerine konmamışlar herhalde gelişimleri olduğu için.çünkü örn. shiftry nin filmi var onda efsane olarak geçio ama burada deil
hala 21 diyo allahım ya 24 tane hspsini yazdım
peki toplam kaç tane poke var (efsaneler ve normal pokeler hepsi)
386 yenileri gelince 10-15 sayı artıcak
quote:
Orjinalden alıntı: hasan
quote:
Orjinalden alıntı: gosp07
bende bi sayıyım yazıom yannız yanına + yeni eklenicek 2 pokeyi de sayıcam
yenileri ekleme onlar su anda sanki pokemon crater demi onlar su anda orjç pokemonlar diil ben yazdım bidaha yazmanada gerek yok
sanane kardeşim yazar herkes istediğini.. her msgında konuyu uzatmayın yazmışsın ..
quote:
Orjinalden alıntı: |Rawe|
quote:
quote:
yenileri ekleme onlar su anda sanki pokemon crater demi onlar su anda orjç pokemonlar diil ben yazdım bidaha yazmanada gerek yok
sanane kardeşim yazar herkes istediğini.. her msgında konuyu uzatmayın yazmışsın ..
Ewt konuyu uzatmayın bura post kasma yeri diil
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: |Rawe|
quote:
quote:
Ewt konuyu uzatmayın bura post kasma yeri diil
hasan sence bu harbi harbi mrktanmı açılmış gibi görünüo arkadaş istese msnden sorarak kendisi araştırarakta bulurdu burdaki ana amaç post kasmak ama şunu kabul ediyorumki en azından bilmemkim bacımdır yok şu kardeşimdir başlıklı msjlardan daa iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme