Şimdi Ara

toplam kaç tane efsane war

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar toplam kaç tane efsane olduğunu öğrenmek istiyorum

• evet bende mrk ediyorum söyleyin
  • gereksiz konu pokemoncrater rehberine baksanıza

• doğada level 70 ve üstünde olan tüm pokemonlar efsanedir ;)
  • biliyoz bende kaç tane efsane pokemon war diyom
  • ortalama 5tane ilk seriden(red/blue) 5tane 2.seriden(gold/silver vb)8 tanede galiba 3.seriden(ruby sapfire)
    18-20 arasında bişey yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.8e@3.5'de patlamıycak bir psu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eeeeee bende 20 küsür efsane war

• tolganinho neresi gereksiz bunun ALLAH ALLAH

• benim saydığıma göre 23 tane effsane var dahada bulamadım ama yeni 2 tane daha eklencekmiş yani 25 tane efsane olucak
  • 24 tane normal 24 tane dark 24 tane shiny 24 tane metallic konuyu uzatmayalım toplam 96 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 23 Eylül 2006; 19:26:03 >
  • ya ben nasıl 23 tane saydım bi tane atladım galiba hasan kardeş emmin misin?
  • 24 tane daha fazla uzatmayınBende o 24 efsanenin dark ve normalleri de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 23 Eylül 2006; 19:25:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan

24 tane normal 24 tane dark 24 tane shiny 14 tane metallic konuyu uzatmayalım toplam 96 tane

Nasıl 14 tane metallic oluyo???
  • Hepsinin Metaligi yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GitarciEntei

quote:

Orjinalden alıntı: hasan

24 tane normal 24 tane dark 24 tane shiny 14 tane metallic konuyu uzatmayalım toplam 96 tane

Nasıl 14 tane metallic oluyo???

Hızlı yazdım için 24 yazcağıma 14 yazmısım editledim zaten

• Articuna, celebi, deoxys, dratinice, dratinilic, dratinire, entei, groudon, ho-oh, jirachi, kyogre, latias, latios, lugia, mew, mewtwo, moltres, raikou, rayquaza, regice, regirock, registell, suicune ve zaptos olmak uzere toplam 24 tanedirKonuyu uzatmaya gerek yok
  • bende bi sayıyım yazıom yannız yanına + yeni eklenicek 2 pokeyi de sayıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: gosp07

bende bi sayıyım yazıom yannız yanına + yeni eklenicek 2 pokeyi de sayıcam

yenileri ekleme onlar su anda sanki pokemon crater demi onlar su anda orjç pokemonlar diil ben yazdım bidaha yazmanada gerek yok
  • saydım şuanda 21 tane efsane var yenileriyle 23 tane olucaklar yanlız şuda var bu sadece oyun içinde yok sa gerçek çizgi film deki efsane sayısı hasanın dedii kadar çünkü dragonite tyranita filanda efsane ama oyunda nedense efsane yerine konmamışlar herhalde gelişimleri olduğu için.çünkü örn. shiftry nin filmi var onda efsane olarak geçio ama burada deil/hasan kardeş benim belirtiim konu ile senin yazdıın cvp çok farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gosp07 -- 23 Eylül 2006; 21:44:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.