Şimdi Ara

TOPLAMA BİLGİSAYAR için ÖNERİ&YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amd almak için en kötü zaman. Hbm2 kullanan yeni Polaris mimarisi maksimum 1 nisan a kadar tanıtılmış olacak. Beklentiler nvidia nın Maxwell mimarisinden daha düşük tdp değerine karşın daha yüksek performans vermesi. Ki birçok güvenilir kaynak bu şekilde söylüyor. Yani amd alacaksanız bekleyin derim. Nvidia cephesinde ise en fazla Ağustos ayına kadar Pascal mimarili yeni gpu lar tanıtılacak. Pc toplama arifesinde olan ben gtx 970 bir kart alıp pascal çıkıp mimarisi oturana kadar 1 yıl bu kartla idare edip sonra 2. Elden satarak pascal a geçmeyi planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jquair kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler Ankarada vatan olduğunu biliyorum zaten :) yarın inşallah gider toplarım sistemi size de haber veririm. O zaman tüm sistem şöyle olcak :
    EKRAN KARTI:R9 390 tri-x nitro (sapphire) ya da 390x olursa çok şey değişirmi 200tlye değer mi?(ultrada oynamak isterim çoğu oyunu)
    Ana kart: Asus z170-P Intel z170 soket 1151 ddr4 3100MHz(O.C.)
    İşlemci: İntel i5 6500 soket 1151 3.2 GHz 6mb önbellek 14nm işlemci
    Kasa: Zalman z3 plus mid ATX pencereli siyah kasa
    Güç kaynağı:Frisby Cougar 80plus bronze 700W modüler güç kaynağı(800W ya da 700den yüksek hergangi bir rakam alırsam işlemcinin turbo boostu için falan daha iyi olurmu?
    Ram:Corsair 8gb vengeance Kırmızı DDR4 2400Mhz CL14 Single Ram
    Bellek:WD 3,5" 1TB Caviar Blue SATAa 3.0 7200rpm 64MB Cache harddisk
    bunları Vatandan daha iyi bir fiyata toplayabilceğim bir yer var mı?

Bu arada hipotermi beklemeyi pek düşünmüyorum Nisanda tanıtılsa ne zamana çıkar ki? Türkiye ye gelmesi falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chunkorfly -- 26 Şubat 2016; 6:45:26 >

• Chunkorfly C kullanıcısına yanıt
    O liste a dan z ye tam 390 yerine 390xe gecersen gercekten cok fark var x al imkan varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jquair

O liste a dan z ye tam 390 yerine 390xe gecersen gercekten cok fark var x al imkan varsa

Peki yarın vatana gidip alıcam kardeşim listeyi A'dan Z'ye
    Ancak Sapphire R9 390x tri-x yada R9 390x in nitrosu yok
    Ya R9 390X Tri-X alcam yada R9 390 tri ix nitro alcam (hepsi sapphire)
    R9 390X tri x olan 1500tlyken diğeri 1300 tl hangisi daha performanslı, nitro mu x mi?
    Bir de son sorum (artık sizde bıktınız) R9 390 Tri X de OC yazıyor o overclock değilmi? ekran kartına overclock yapmak akıllıca olmaz?

Ha birde sizin şu fotoğrafta attığınız sistem listesi varya onu nerden buldunuz vatan 400 500 tl daha pahalıya geliyor
    Son olarak da monitörün 1ms olması şartmı 5-10ms arası bir şey alcam çok şey değişirmi? Teşekkürler...
    Daha da son olarak ise vatan Ekran kartı işlemci vs. hafta sonu indirimine katıyormu ve monitör katmıyorsa battım ben :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chunkorfly -- 26 Şubat 2016; 17:49:24 >

• Chunkorfly C kullanıcısına yanıt
    modelleri yazıyorum 390 nitro tri-x 390x nitro tri-x
    bide nitro olmayan sade tri-x olanları var nitro olanını kesinlikle al 390x nitro olan versiyonu ile diğeri arasında fan farkı var sadece performans farkı yok
    vatanda tüm fiyatlar aynı hafta işi hafta sonu değişmiyor 5-10 ms gibi değerler dediğimiz olay siyahdan griye pixellerin renk değiştirme süresi
    5den aşşağısını insan gözü algılayamıyor diyorlar ama bende tam bilmiyorum minumum 5 ms olanı al yeter :D
    listede attığım fotoraf direk vatan bilgisayarın programı orada çalıştığım için direk resim çektim sizin için :)
    Teşekkürler ancak bazı sıkıntılar yüzünden ertelemek zorunda kaldım toplama işini :( 2 ay sonra toplayabilcem tüm yorumlarınız için teşekkürler... o zaman size ulaşıp haber vermeye çalışırım. İyi günler iyi hafta sonları
    Selam kardeşim. İki ay önce önerdiğin sistemi perşembe günü toplluycam vatandan ancak dün bir sormak için gittim ordaki Oem reyonunda görevli arkadaş bana şöyle dedi: Anakartı asusun gaming serisine çıkarmamı söyledi bu 200tl fazlaya mal oluyor ayrıca r9 390x nitronun fazla ısındığını ve çok güç çektiğini ve 970in daha iyi olduğunu söyledi fazla güç çektiğini biliyorum ama emin olamadım bide sapphirede sıkıntılı diyorlar 390 msi daha mı iyi? ya da asus
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.