Bildirim
Toplama için yardım :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
rami 1600 mhz alırsan uzun vadede daha kullaşlı olur yaklaşık olarak 15 lira falan oynar. ekran kartını da overclock yapmayacaksan asus dışında bir marka alarak tasarruf edebilirsin. performans olarak hissedilir bir fark olmayacaktır. kasa olarak bu sisteme 750w gerekmez, aklında bulunsun. 550-600w bile yeterli olur. kasa seçiminde gözünü boyamasın güç kaynağı. -
quote:
Orijinalden alıntı: b¤cek
rami 1600 mhz alırsan uzun vadede daha kullaşlı olur yaklaşık olarak 15 lira falan oynar. ekran kartını da overclock yapmayacaksan asus dışında bir marka alarak tasarruf edebilirsin. performans olarak hissedilir bir fark olmayacaktır. kasa olarak bu sisteme 750w gerekmez, aklında bulunsun. 550-600w bile yeterli olur. kasa seçiminde gözünü boyamasın güç kaynağı.
arkadasın topladıgı sistemi 550w 80+ rahat çeker diye düşünüyorum bende. -
quote:
rami 1600 mhz alırsan uzun vadede daha kullaşlı olur yaklaşık olarak 15 lira falan oynar. ekran kartını da overclock yapmayacaksan asus dışında bir marka alarak tasarruf edebilirsin. performans olarak hissedilir bir fark olmayacaktır. kasa olarak bu sisteme 750w gerekmez, aklında bulunsun. 550-600w bile yeterli olur. kasa seçiminde gözünü boyamasın güç kaynağı.
anakart sanırım 1600 mhz desteklemiyor, ondan 1333 seçmiştim.
AMD işlemci hiç kullanmadım hayatımda, hep ürktüm kullanmaktan, fiyat olarak uygunlar ama performans nasıl bilemiyorum..
AMD geçebilirsin diyorsanız buna uygun anakart ve ram tavsiyelerinizi de bekliyorum, 600 Watt PSU'lu bir kasa alırsak yeterli olacak yorumlarınıza göre.
ekran kartı uygun mudur? O/C yapmayacağım, Asus seçmemin sebebi soğutucunun da daha kaliteli olacağını düşünmemdi, yanlış mıyım?
yardımlarınızı bekliyorum..
-
quote:
Orijinalden alıntı: shapolio
quote:
AMD işlemci hiç kullanmadım hayatımda, hep ürktüm kullanmaktan, fiyat olarak uygunlar ama performans nasıl bilemiyorum..
AMD geçebilirsin diyorsanız buna uygun anakart ve ram tavsiyelerinizi de bekliyorum, 600 Watt PSU'lu bir kasa alırsak yeterli olacak yorumlarınıza göre.
ekran kartı uygun mudur? O/C yapmayacağım, Asus seçmemin sebebi soğutucunun da daha kaliteli olacağını düşünmemdi, yanlış mıyım?
6850 en iyi f/p kartlarından biridir. asusun sogutması benim önerdigimden daha iyidir alınabilir 40 lira gibi bi fark var. önerdigim işlemcide performans sorunu yaşayacağını sanmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: paradisecircus
quote:
Orijinalden alıntı: shapolio
quote:
6850 en iyi f/p kartlarından biridir. asusun sogutması benim önerdigimden daha iyidir alınabilir 40 lira gibi bi fark var. önerdigim işlemcide performans sorunu yaşayacağını sanmıyorum.
Asus MB bu anakart sizin önerdiğiniz Msi ile eşdeğer mi?
ekran kartını Asus alacağımdan mb'u da Asus alayım diyorum..
-
ben amd kullandım ve severim de ama son zamanlarda beni heveslendirecek bir modeli çıkmadı. ekonomik sistemlerdeki performansını açıkçası incelemedim o yüzden öneride bulunamam. ama amd'nin ürkülecek bir yanı yok, kalitesine güvenebilirsiniz. bu seviyede
anakartta yazan önemli değil, ram 1600 alırsınız en kötü ihtimalle ramler otomatik olarak 1333'te de çalışabilir. (fakat genellikle anakartlar overclock yapanları düşündüğü için ramlerin hızlı çalışmasına izin verirler, yani sizin ramler overclock yapmışçasına 1600mhz olarak çalışabilir anakartınızda)
6850 çok güzel bir karttır ve fazla ısınma gibi bir sorunu da yok. overclock yapılmayacaksa soğutmaya, fana para vermeyin bence. (bir kaç kişiden asus fanların sesli çalıştığını duydum ama kullanmadım bilmiyorum, ben cebimden çıkan paraya bakarım) bu karta da bir bakın. performans olarak hiç bir eksiğini hissetmezsiniz. sapphire ati/amd ekran kartlarının en büyük üreticilerindendir ve kalite olarak da güvenilir bir markadır. iki kart hakkında da incelemeler bulabilirsiniz internette bi okuyun öyle karar verin derim ben.
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3305
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X