Arkadaşlar PC arayışındayım ve malum fiyatlar ortada onun için şu an en iyisi toplama PC diye düşündüm. Biraz araştırdıktan sonra aşağıdaki donanımları seçtim. Seçimlerim doğrumudur, beni üzermi, lol, cs-go, valo gibi oyunlarda tahmini kaç fps alırım nasıl bir şey olur güçlü olurmu. seçtiğim internet adresi : https://pcpartpicker.com/list/vKhcmk İŞLEMCİ : AMD RYZEN 3 1300X EKRAN KARTI : GIGABYTE RADEON RX 570 4GB GAMING EKRAN KARTI ANAKART : ASUS PRIME A320M-K RAM : LONGLINE Ddr4 3200mhz 8gb Storm Soğutuculu HAFIZA : SANDISK 240 GB SSD 2.5'' PSU : POWER BOOST STALLION WHITE 500W 80+ 120mm Fanlı PSU TOPLAM 2450TL TUTUYOR |
Toplama PC Uyumlumu Oyunlarda beni üzer mi
-
-
i3 10100F (4 core 8 izlek) + H410 çipset anakart.
Psu'yu değiştirin, Fsp ya da Highpower seçin, o psu kalitesiz.
-
hocam anakart olarak
iyimidir olur mu
-
Olur bence şu ara en çok önerilen modellerden.
Alternatif olarak kargo dahil daha ucuza Gigabyte'ta geliyor;
-
İnteli pek tavsiye etmiyorum giriş seviyesine ramler 2666mhz de çalışıyor ddr3 döneminde kalma hızlar bunlar. Oyun performansını yüksek ölçüde baltalıyor. İnternetteki testlere bakmayın o testlerde z490 kullanılıyor. h410 takılı bir bir sistemle test sonuçları görseniz elinizi sürmessiniz bu segmentte intele.
İşlemci olarak kesinlikle ryzen 3100
Anakart b450m s2h
Ram 3600mhz ve c18 değerlerini verebilecek herhangi bir ram. (Evet daha altı olmasın 350-400 TL bandında 8gbler var.)
Psu olarak bütçe artırabilirseniz farklı birşeyler önereceğim eğer yok derseniz sisteminizi çalıştıracaktır. Hatta şuan o psu ile rx 570 takılı bir sistem çalışıyor 2 yıldır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 17 Ocak 2021; 16:8:14 > -
sevecen69 hocam psu öneriniz nedir, bütçemi çok zorlayamadığım için biraz fiyat araştırması yapıcam sizin dediklerinizi liste yaptım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X