Arkadaşlar vatandan toplama pc yapmayı düşünüyorum fakat soracağım birkaç soru var. 1.diyelimki ben istanbuldaki bi vatana gitim oradan pc topladım onlar bana parçaları kasaya monte edipmi veriyorlar yoksa ben mi yapmak zorundayım????
Kasaya monte ediyorlar tek yapman gereken şey bir liste halinde parçaları görevliye vermen
Liste derken ne demek istedin
quote:
Orijinalden alıntı: kaanyaman2000
Liste derken ne demek istedin
Yani parçalari önceden belirleyip bir kağida not etmelisin.orada da seçebilirsin ama bence burada bir konu aç bütçeni söyle sana yardimci olalim.
quote:
Arkadaşlar vatandan toplama pc yapmayı düşünüyorum fakat soracağım birkaç soru var. 1.diyelimki ben istanbuldaki bi vatana gitim oradan pc topladım onlar bana parçaları kasaya monte edipmi veriyorlar yoksa ben mi yapmak zorundayım????
Bütçeni belirt forumdan tavsiye al.
Vatana X liraya sistem dersen ellerinde kalan ucubik-gucubik şeyleri doldururlar.
Arkadaşlar bi de bi sorum daha var hani vatanda hafta sonu indirimi karne indirimi falan yapıyorlar ya ben vatanın bi mağazasına gittim indirim ordada oluyo dimi sadece sitesinde değildir herhalde bide şu karne indiriminde %40 indirim yapıyorlar ya bu bütün ürünlerde geçerlimi sevaplarsanız sevinirim
quote:
Arkadaşlar bi de bi sorum daha var hani vatanda hafta sonu indirimi karne indirimi falan yapıyorlar ya ben vatanın bi mağazasına gittim indirim ordada oluyo dimi sadece sitesinde değildir herhalde bide şu karne indiriminde %40 indirim yapıyorlar ya bu bütün ürünlerde geçerlimi sevaplarsanız sevinirim
Mağazada sadece haftasonu indirim oluyor
Ve sana tavsiyem gideceğin mağazayı önceden arayıp sorman,%25 indirim var diye gittim sanal pos yok falan feşman dediler %20 yi kitlediler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme