Şimdi Ara

TOPLAMA PC YAPIYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vatandan toplama pc yapmayı düşünüyorum fakat soracağım birkaç soru var. 1.diyelimki ben istanbuldaki bi vatana gitim oradan pc topladım onlar bana parçaları kasaya monte edipmi veriyorlar yoksa ben mi yapmak zorundayım????

• Kasaya monte ediyorlar tek yapman gereken şey bir liste halinde parçaları görevliye vermen
  • Liste derken ne demek istedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyaman2000

Liste derken ne demek istedin

Yani parçalari önceden belirleyip bir kağida not etmelisin.orada da seçebilirsin ama bence burada bir konu aç bütçeni söyle sana yardimci olalim.
  • quote:

Arkadaşlar vatandan toplama pc yapmayı düşünüyorum fakat soracağım birkaç soru var. 1.diyelimki ben istanbuldaki bi vatana gitim oradan pc topladım onlar bana parçaları kasaya monte edipmi veriyorlar yoksa ben mi yapmak zorundayım????

Bütçeni belirt forumdan tavsiye al.

Vatana X liraya sistem dersen ellerinde kalan ucubik-gucubik şeyleri doldururlar.
  • Arkadaşlar bi de bi sorum daha var hani vatanda hafta sonu indirimi karne indirimi falan yapıyorlar ya ben vatanın bi mağazasına gittim indirim ordada oluyo dimi sadece sitesinde değildir herhalde bide şu karne indiriminde %40 indirim yapıyorlar ya bu bütün ürünlerde geçerlimi sevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Arkadaşlar bi de bi sorum daha var hani vatanda hafta sonu indirimi karne indirimi falan yapıyorlar ya ben vatanın bi mağazasına gittim indirim ordada oluyo dimi sadece sitesinde değildir herhalde bide şu karne indiriminde %40 indirim yapıyorlar ya bu bütün ürünlerde geçerlimi sevaplarsanız sevinirim

Mağazada sadece haftasonu indirim oluyor

Ve sana tavsiyem gideceğin mağazayı önceden arayıp sorman,%25 indirim var diye gittim sanal pos yok falan feşman dediler %20 yi kitlediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.