Şimdi Ara

toplama sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, bi bilgisayar toplamayı düşünüyorum. en son 7-8 yıl önce toplamıştım beni baya idare etti. yine öyle birşey yapmak istiyorum. vatan bilgisayara girip kafama göre bişeyler yaptım ama parçalar birbirine uyumlu mu tam emin degilim ve RAM konusunda biraz tereddütteyim. yardım ederseniz sevinirim.

toplama sistem

toplama sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puku -- 24 Mart 2013; 16:13:06 >

• işlemciyi değiştirsen daha iyi olur. 8320 yaparsan daha iyi olur. tabi benim görüşüm yinede sen bilirsin.
  • nereden alabilirsiniz?

bu arada artık bir sistem hiçbir yükseltme yapmadan o kadar götürmez. oyunlar acaip gelişti. tam bütçe ne kadar ve monitör dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

nereden alabilirsiniz?

bu arada artık bir sistem hiçbir yükseltme yapmadan o kadar götürmez. oyunlar acaip gelişti. tam bütçe ne kadar ve monitör dahil mi?

vatan bilgisayardan alabilirim kredi kartına indirim var. sadece kasa alacağım yardımın için teşekkürederim. maximum 3000 lira.
  • evet haklısın götürmez :) ben bir kere yükseltme yapmıştım şuan ki bilgisayarıma. iyi bişey olsun istiyorum. ekran kartı olarak zotac seviyorum ilk satın aldıgımda bana evrim yaşatmıştı. vaz geçemedim bidaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz42

işlemciyi değiştirsen daha iyi olur. 8320 yaparsan daha iyi olur. tabi benim görüşüm yinede sen bilirsin.

hocam iki kart arasında 15 tl gibi bi fark var ilk baş bende öyle düşünmüştüm ama bu işlemci kendine beni çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: puku

quote:

işlemciyi değiştirsen daha iyi olur. 8320 yaparsan daha iyi olur. tabi benim görüşüm yinede sen bilirsin.

hocam iki kart arasında 15 tl gibi bi fark var ilk baş bende öyle düşünmüştüm ama bu işlemci kendine beni çekti

fiyat olarak demedim. biri yeni biri eski farklı işlemci. mimari farklı onun için dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Toplama
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

fiyat olarak demedim. biri yeni biri eski farklı işlemci. mimari farklı onun için dedim.

teşekkürederim benim pek bilgim yok çok uzak kaldım.
  • Sistem oyun içinmi hocam eğer oyun içinse RAM 8 gb düşürün yeterde artar....CL9 1.5v olanlardan alın...

Ramden artan parayla işlemciyi fx 8350 yapın.....ekran kartı gtx680 galiba resim göremiyorum yazılar bulanık eğer gtx680 ise bu dediklerimi yaptıktan sonra 10 numara sistem olur....
  •  toplama sistem böyle bir sistem alabilirsiniz. anakart olarak ise aşağıdakine bakabilirsiniz veya msı g55 alabilirsiniz. ssd olarak intel 330 120gb ssd bakın.

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-maximus-v-gene-maximusvgene-intel-z77-soket-1155-ddr3-2800mhz(oc)sata-30usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60119

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

Sistem oyun içinmi hocam eğer oyun içinse RAM 8 gb düşürün yeterde artar....CL9 1.5v olanlardan alın...

Ramden artan parayla işlemciyi fx 8350 yapın.....ekran kartı gtx680 galiba resim göremiyorum yazılar bulanık eğer gtx680 ise bu dediklerimi yaptıktan sonra 10 numara sistem olur....

gtx680 ekran kartı. teşekkürederim yorumun için :)
  • quote:

Overclock yapacak mısınız ? Yapmayacaksanız anakartı GD 55'e düşürün

Hatta 970 G46 bile olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 24 Mart 2013; 17:56:46 >
  • quote:

toplama sistem böyle bir sistem alabilirsiniz. anakart olarak ise aşağıdakine bakabilirsiniz veya msı g55 alabilirsiniz. ssd olarak intel 330 120gb ssd bakın.

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-maximus-v-gene-maximusvgene-intel-z77-soket-1155-ddr3-2800mhz(oc)sata-30usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60119

arkadaşım ilgilendigin ve ugraştığın için çok teşekkürederim. benim gösterdigim sistem ile seninkinin arasında ne fark var ? birde işlemciyi amd alayım diyorum. ssd onada alacagım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Overclock yapacak mısınız ? Yapmayacaksanız anakartı GD 55'e düşürün

Hatta 970 G46 bile olabilir

hocam oc için emin degilim ama yaparım sanırım. yeni nesil kartları denemedim hiç otomatik oc falan yapılıyor deniliyor. merakım için tamamen
  • quote:

Peki o zaman 30 lira için ileride sıkıntı yaratacak sistem olmasın,kalsın GD 65
  • benim önerdiğim işlemci 8120'den daha performanslıdır. o bütçe ile ben amd önermem.
    kasa olarak psu+kasa alırsanız daha ucuza gelir.
    zotac kart önermem. servisi sorunlu ve soğutucu bazı kartlarda tam oturmadığı için pek iyi soğutmuyor.
    ram olarak çok fazla 16gb. çoğu oyun 4 gb bile dolduramazken. 8gb en uygun.
  • quote:

benim önerdiğim işlemci 8120'den daha performanslıdır. o bütçe ile ben amd önermem.
    zotac kart önermem. servisi sorunlu ve soğutucu bazı kartlarda tam oturmadığı için pek iyi soğutmuyor.

hocam son kez bi gözden geçirir misin rica etsem sipariş vericem. bu ekran kartının kasa ile uyumluluk problemi falan olmaz di mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

Sistem oyun içinmi hocam eğer oyun içinse RAM 8 gb düşürün yeterde artar....CL9 1.5v olanlardan alın...

gtx680 ekran kartı. teşekkürederim yorumun için :)

Tamam dediklerimi yaptığında 10 numara sistem olacak

• amd almaya karar verdim arkadaşlar inşallah pişman olmam
  • quote:

quote:

benim önerdiğim işlemci 8120'den daha performanslıdır. o bütçe ile ben amd önermem.

hocam son kez bi gözden geçirir misin rica etsem sipariş vericem. bu ekran kartının kasa ile uyumluluk problemi falan olmaz di mi ?

her bir parçası uyumlu. kendiniz mi toplayacaksınız? eğer kendiniz toplayacaksanız ekran kartını buradan sipariş edin.http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95426

bu model asus top modeli ve asus'un en üst seviye 680'i.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.