Şimdi Ara

toplama yaptığım bilgisayarsa windows 7 kullanma sorunu (acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün vatan'dan bilgisyar topladım
    Gigabyt z170
    İntel i5 6500 3.2 ghz
    Gskill 16 gb 3200 mhz
    Ekran kartım eski kendi kartımı kullanıcam nvidia 9600 gt

Alırken bu pc de win 10 kullanman lazım eğer win 7 kullanırsam performans düşer tarzı birşeyler söyledi
    Bu tarz bi durum söz konusu mu ? Çünkü ben win 7 kullanmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav arkadaş bu çalışanlar ne çok biliyor
    Kur 7 gitsin. Anladığım kadarıyla korsan kullanacaksın, Windows 10 korsan sıkıntılı zaten.

• İstediğinizi kurabilirsiniz. Performansları aynı zaten.
  • Teşekkürler arkadaşlar içime su serptiniz :)

• Tersine sürücüsü varsa performansı yükselecektir Windows 10 hucubesinden uzak durunuz ve kullanmayınız , windows 10 u öven kişiler , bilgisyar kullanmayı facebook a girip arkadaşları ile yazışmaktan ibaret sanan kişilerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 24 Ağustos 2016; 12:48:57 >
  • Oradaki arkadaşın dediğine de hak veriyorum. Yeni bir bilgisayar toplatıyorsun, driver desteği açık, yavaş yavaş yeni sistemler için geliştiriliyor. Sen tutup da hâlâ Win7 kullanacağım dersen elbette bir kayıp yaşayacaksın. En azından 8.1'i yüklemelisin. Zaten stabil bir şekilde çalışıyor ve neredeyse her üretici Win 8.1 için de driver çıkarıyor. Win7 kullanacağım ben dersen de yenilikten kaynaklanan sorunlarla karşılaşabilirsin.
  • Windows 7 diriver destekleri çoğu firmanın yavaş yavaş çekiliyor. Özellikle HP nin hazır sistemlerinin çoğunda artık Windows 7 Driver bulunmuyor. Sağdan soldan driver temin ediyorsunuz bu seferde bilgisayar stabil çalışmıyor. Sürücüler arada hata veriyor vs. işte bahsedilen performans düşme mevzusu bu olabilir. Yoksa Sitemdeki bileşenlerin Windows 7 Sürücüleri olduğu sürece herhangi bir performans kaybı yaşamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes iyi sallamış bol keseden adam skylak sistem toplamış ddr4 en uygun win10 çalışacaktır

• Mutlaka windows 10 kullanmalısınız en iyi donanım becerisini almak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 6 Eylül 2016; 20:24:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.