Şimdi Ara

Toplamayı düşündüğüm sistem sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci: Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB

Anakart: ASUS H87 PLUS veya Gigabyte Z87-HD3

Ekran kartı: GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit

Şimdi dostlar merak ettiğim mevzu şu; Bu parçalar aynı sistemde birleştiğinde bana herhangi bir uyum ya da performans sorunu yaratır mı? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Uyumluluk sorunu yaratmayacaktır. Oyun için toplanıyorsa dengesiz olmuş. 4670k + Z87-G45 + GTX770 alınabilir.
  • Eels kullanıcısına yanıt
    Evet hocam oyun amaçlı topluyorum fakat sistemin dengesiz olduğunu düşünmenizin nedeni nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkpasscenter

Evet hocam oyun amaçlı topluyorum fakat sistemin dengesiz olduğunu düşünmenizin nedeni nedir?

İşlemciye fazla yüklenilip, ekran kartı düşük bırakılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eels

quote:

İşlemciye fazla yüklenilip, ekran kartı düşük bırakılmış.

Arkadaşa katılıyorum. İşlemciyi i5 (k) yapıp ekran kartı yükseltilebilir ki mantıklı görünüyor.
  • Peki arkadaşlar bütçemi biraz zorlayıp GTX770'in yanına işlemci olarak i7 4770K'yı eklesem, sistemimin performansı ve uzun ömürlülüğü ne derece artar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eels

Uyumluluk sorunu yaratmayacaktır. Oyun için toplanıyorsa dengesiz olmuş. 4670k + Z87-G45 + GTX770 alınabilir.

+1

quote:

Peki arkadaşlar bütçemi biraz zorlayıp GTX770'in yanına işlemci olarak i7 4770K'yı eklesem, sistemimin performansı ve uzun ömürlülüğü ne derece artar?

4670k dan çok fazla değil o yüzden hiç gerek yok 4670k yı bile hakkını vererek kullanamayacaksın ki zaten :) bunlar çok güçlü işlemciler sizin 2 3 oyununuza programınızla anca %10 ' unu doldurursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Nisan 2014; 15:11:50 >
  • quote:

Peki arkadaşlar bütçemi biraz zorlayıp GTX770'in yanına işlemci olarak i7 4770K'yı eklesem, sistemimin performansı ve uzun ömürlülüğü ne derece artar?

Oyun performansı açısından pek bir fark olmayacaktır. İlerisi için 2011Soket işlemci tercih edebilirsiniz.
  • Herkes 770 önermiş ama 770'in açıpta 760'ın açamadığı ne var? Ekran kartı güncelliğini en kolay yitiren parçadır. Bence işlemciyi güçlü tutmak daha mantıklı ilerde sli cf düşündüğünüzde veya optimizasyon özürlü bir uygulama çıktığında dediğimi daha iyi anlarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam islemciyi i5 yapıp ekran kartini yuksek tutun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.