|
Bildirim
Lan arkadaş aylığı 8 lira olan bir platformdan ne beklentiniz var ( o 8 liranın içinde video servisi , prime kargo vb. hizmetlerde var ) ? Adamların size AC : Valhalla vermesini mi bekliyorsunuz ? Adam çöp bu oyunlar diyor. Şaka gibi insanlarsınız vallahi.
|
Bu adamlar büyük iş yapıyorlar. Hele Türkiye fiyatı müthiş. Helal olsun Amazon’a. İndie oyun görünce direkt çöp kelimesini yapıştıranlara da selam olsun.
|
verdi zaten BF1 ve V , ayrıca hizmet aylık 7,5 lira bunun içinde netflix benzeri video platform ve gününde ücretsiz kargo hizmeti var. Amazon Prime+ aboneliğini oyun beklentisi ile almak saçma olur.
|
1 tane ver ama güzel ver.
|
Verilen oyunların toplam fiyatını yazmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? İsterse 1.000 TL tutsun ne fark eder? Çöp oyun vermişler.
|
Ölücü tayfa oyunlardan da anlamıyor.
|
çoğu çöp edition.
|
Bedava verilen oyuna hakaret edenler 8 lira için canını ister hocam
|
Valla kargo servisi için aldım bu prime ı, hiç yoktan iyidir diyorum bu oyunlara :)
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerim5100 -- 27 Ağustos 2021; 11:21:22 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Her gün bin liralık oyun mu versin, 140 liralık knockout city günde 20 bin kişi oynuyor bedava olmuş, senin çöpün başkasının hazinesi böyle yorumları görünce üzülüyorum |
|
|
|
Hangi paltform dediğiniz gibi 8 tl ye üyelik veriyor adamlar güzel iş yapıyor. |
Bu ay bence de oyunlar pek tırt ama gerçekten de aylığı 8 TL olan bir hizmet için bu oyunlar dahi fazla kaliteli gençler kusura bakmayın. |
Tıpkı forumdaki bazi entryler gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|