Şimdi Ara

Toplanın beyler access point yaptıracaksınız bana.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıkta yazıyor bana access point yapmam için bir zahmet yardım eder misiniz? Bende şimdi Airties Air5440 modem var. Bizim interneti hangi akla hizmet bilmiyorum ama kapattırdı babam. Neymiş ortak kullanacakmışız onlar bağlansın dedim cevapta vermedi adamların interneti benimkinin yanında şey gibi duruyor Bugatti'nin solunla vs atması gibi birşey. Çok yavaş birde arka odalar'da çekmiyor. Şimdi ben şey diyorum benim bu airties'i ona access point olarak nasıl tanıtırız. Komşunun modemi huawei echo life hg521. Ben airties'in access point olarak ayarladım onun ayarları tamam ama huawei'den bulamadım nasıl tanıtıcam bağlayacağım hadi bir yardım.

Bu arada konu doğru yerde değilse lütfen taşırsanız sevinirim :)

• airties ta dhpc yi kapatmalısn huawei den gelen kabloyu wifi yayını yapan airtıes e tak ve ap modu al...
  • Dostum huawei'den kablo gelmiyor kablosuz bağlayacağım işte birbirlerine. Onu yapamadım o konuda yardım istiyorum. Kablolu olarak yapıyorum ama kablosuz yapmam lazım anladın dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameR96

Evet başlıkta yazıyor bana access point yapmam için bir zahmet yardım eder misiniz? Bende şimdi Airties Air5440 modem var. Bizim interneti hangi akla hizmet bilmiyorum ama kapattırdı babam. Neymiş ortak kullanacakmışız onlar bağlansın dedim cevapta vermedi adamların interneti benimkinin yanında şey gibi duruyor Bugatti'nin solunla vs atması gibi birşey. Çok yavaş birde arka odalar'da çekmiyor. Şimdi ben şey diyorum benim bu airties'i ona access point olarak nasıl tanıtırız. Komşunun modemi huawei echo life hg521. Ben airties'in access point olarak ayarladım onun ayarları tamam ama huawei'den bulamadım nasıl tanıtıcam bağlayacağım hadi bir yardım.

aşağıdaki konu sizin işinizi görür bence.bu arada 5440 modeminiz ne kadar uzaklığa çekiyo ve 11n teknolojisi varya duvarlar etkilemiyo filan diyo.bende alcamda bana bilgi verirmisiniz kablosuz durumu nasıl çekim uzaklığı gücü vs.?

http://forum.donanimhaber.com/m_26293261/tm.htm

• quote:

Evet başlıkta yazıyor bana access point yapmam için bir zahmet yardım eder misiniz? Bende şimdi Airties Air5440 modem var. Bizim interneti hangi akla hizmet bilmiyorum ama kapattırdı babam. Neymiş ortak kullanacakmışız onlar bağlansın dedim cevapta vermedi adamların interneti benimkinin yanında şey gibi duruyor Bugatti'nin solunla vs atması gibi birşey. Çok yavaş birde arka odalar'da çekmiyor. Şimdi ben şey diyorum benim bu airties'i ona access point olarak nasıl tanıtırız. Komşunun modemi huawei echo life hg521. Ben airties'in access point olarak ayarladım onun ayarları tamam ama huawei'den bulamadım nasıl tanıtıcam bağlayacağım hadi bir yardım.

aşağıdaki konu sizin işinizi görür bence.bu arada 5440 modeminiz ne kadar uzaklığa çekiyo ve 11n teknolojisi varya duvarlar etkilemiyo filan diyo.bende alcamda bana bilgi verirmisiniz kablosuz durumu nasıl çekim uzaklığı gücü vs.?

http://forum.donanimhaber.com/m_26293261/tm.htm

• Dostum modemden aşırı memnunun. Çekim kuvvetini şöyle açıklayayım sokakta takılıyorum binanın önünde orada bile çekiyor(Modem arka odada) arada yaklaşık 10 duvar var. Bu arada o konu işimi görmedi ben onları biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameR96 -- 3 Temmuz 2012; 23:14:28 >
  • quote:

Dostum modemden aşırı memnunun. Çekim kuvvetini şöyle açıklayayım sokakta takılıyorum binanın önünde orada bile çekiyor(Modem arka odada) arada yaklaşık 10 duvar var. Bu arada o konu işimi görmedi ben onları biliyorum.

işte bu mükemmel hemen alim bende teşekkürler.bu arada ben bugun access point yapcam ordaki bilgilerle bakalım iyide siz biliyosanız neden yapamadınız onu anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ben tüm ayarları yaptım modem acces point gibi çalışıyor ama ben diğer modemle bağlantı kuramadım internet gelmiyor :S benim sorduğum ekstra ne yapmam gerek huawei modemdem birşey yapmam gerek mi? Nasıl kuracağım?
  • hocam ne yapacksın biliyormusun accespoint alıcaksın airtiesler airtie dışında başka modem dışında kablosuz olarak bağlantı kurmuyor bende denedım sunu yapabılırsın cekebıldıgın kadar kabloyu ckersın evıne kadar sonra airtiesi no mode alırsın bridgind mode yani..sonra kablosuz yayının başlar evın ıcınde...
  • Dostum para verecek olsam gider alırım Huawei AP koyarım eve bağlanırım. Benim amacım Airties ile Huawei modemi birbirine kablosuz bağlayıp Huawei'deki interneti Airties ile eve dağıtmak. Yoksa kabloyla falan yapabiliyorum sorun yok. Ama eve kabloyu diğer evden nasıl çekeyim. Aslında duvarı delme gibi bir fikrim var ama bilmiyorum.
  • quote:

Dostum ben tüm ayarları yaptım modem acces point gibi çalışıyor ama ben diğer modemle bağlantı kuramadım internet gelmiyor :S benim sorduğum ekstra ne yapmam gerek huawei modemdem birşey yapmam gerek mi? Nasıl kuracağım?

tabikide bak sana yukarıda verdiğim link işini görür demiştim orda yazıyo işte interneti veren modemde ayar yapman lazım mesela onun dhcp sini kapatcan sonra kanal numaraları aynı olacak işte hepsi o konuda yazılı ve ss'li abi bi bak yapamazsan tekrar yaz yardımcı olmaya çalışırım hadi kolay gelsin.
  • Dostum anlatamadım galiba. Bak ben o konuları biliyorum. Hep aynı konular. Ordaki DHCP olayı AP görevi görecek modem için. Bana airties'in değil AP ayarları değil Huawei'nin airties'i AP olarak görmesi için gereken ayarlar gerek.
  • quote:

Dostum anlatamadım galiba. Bak ben o konuları biliyorum. Hep aynı konular. Ordaki DHCP olayı AP görevi görecek modem için. Bana airties'in değil AP ayarları değil Huawei'nin airties'i AP olarak görmesi için gereken ayarlar gerek.

dostum valla bide şunu biliyorum ama ne kadar doğru ondan emin değilim.modemlerin bağlantı kurması için aynı marka olması gerekiyo diyolar ama emin değilim işte.
  • Yav mille balkondan balkona 2 bina ötedeki adama atıyor interneti farklı marka ile ben nasıl atamıyorum şaşırdım :(
  • quote:

Yav mille balkondan balkona 2 bina ötedeki adama atıyor interneti farklı marka ile ben nasıl atamıyorum şaşırdım :(

modeme gir kurcala sonuçta yapman gereken ayarlar aynı şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.