herkes ben surdayım ben burdayım diyo ama kmse kesin bir tarih koymuyor p.tesi günü saat 20:00 de dragon 5 de toplanalım....Kalenin içersinde ki trainer ların yanında orası fazla kalabalık olmuyor...benim adım DukhaTurKeY isteyen eklesin benii.....en yüksek lvl li ve yasca da büyüğümüz ile de bir guild kurup zevkle oynayalım :) gelmek isteyenleri bekliyoruz :) şimdiden gelenlere de gelmeyenlere teşekkür ederim..Herkese iyi Günler
eee pazartesiye çok var neden o kadar geç bi tahrih anlamadım yanı yarın falan olsa olmaz mı ama benim bildiğim kadarı ile en çok turk dragon 4 e takılıyor bi deneyin derim ben 7-8 kişi gördüm 4 de bende ordayım Nick Grena
dragon 5 de fazla kişi olmuyor o yzuden ben orda dedim yaw toplandıktan sonra isteyen istediği servera dönsun ya sürekli orda kasılsın demiyorum ben
eee bi kerelik toplansan ne olcak kı asıl saçmalık bu bi kere toplanıp ne bu altın günü falan mı yapcaz anlamadım
beyler gün yapalım
beni biri kasar mı acababu arada tamam toplanalım da yarın olsa
toplandıgımız da ki amaç zaten nerde ve nasıl kasılacak olur tmm mı?? he sende bayan fenomenleri vardı altın gününe özenmişsindir o beni ilgilendirmez ben sağlam bir güild adı altında kasmak istiyorum