Şimdi Ara

TOPLANTI!!!!25 EYLUL 2006!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkes ben surdayım ben burdayım diyo ama kmse kesin bir tarih koymuyor p.tesi günü saat 20:00 de dragon 5 de toplanalım....Kalenin içersinde ki trainer ların yanında orası fazla kalabalık olmuyor...benim adım DukhaTurKeY isteyen eklesin benii.....en yüksek lvl li ve yasca da büyüğümüz ile de bir guild kurup zevkle oynayalım :) gelmek isteyenleri bekliyoruz :) şimdiden gelenlere de gelmeyenlere teşekkür ederim..Herkese iyi Günler

• eee pazartesiye çok var neden o kadar geç bi tahrih anlamadım yanı yarın falan olsa olmaz mı
    ama benim bildiğim kadarı ile en çok turk dragon 4 e takılıyor bi deneyin derim ben 7-8 kişi gördüm 4 de bende ordayım Nick Grena
  • dragon 5 de fazla kişi olmuyor o yzuden ben orda dedim yaw toplandıktan sonra isteyen istediği servera dönsun ya sürekli orda kasılsın demiyorum ben
  • eee bi kerelik toplansan ne olcak kı asıl saçmalık bu
    bi kere toplanıp ne bu altın günü falan mı yapcaz anlamadım
  • beyler gün yapalım
  • beni biri kasar mı acababu arada tamam toplanalım da yarın olsa
  • toplandıgımız da ki amaç zaten nerde ve nasıl kasılacak olur tmm mı?? he sende bayan fenomenleri vardı altın gününe özenmişsindir o beni ilgilendirmez ben sağlam bir güild adı altında kasmak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    14 subat haftalık bakım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben K.O. 63lvl bıraktım bu oyuna başladım oyunu indirdim kayıtda sorun cıktı :S character acıcak varsa cok memnun olurum

TurKAsKeR

ozgurtitans@msn.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.