Şimdi Ara

Toplantılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maç öncesi veya maç sonrası toplantılara katılmadıgımız zaman veya katıldıgımız zaman takıma bi eksisi veya bi artısı oluyo mu ?

• sorulara verdiğin cevaplar oyuncuların ruh halini etkiliyebilir yada yönetimi kızdırabilir. ama ben çok fazla sallamıyorum takım ayarlarından ayarladım tüm toplantılara yardımcı gidiyor
  • Katılmadığında takıma eksisi olabiliyor, katıldığında artısı oluyor.

Oyuncular takımla daha ilgili olmanı isteyebiliyor. Ya da asistan menejerin "Bu takımdan bi cacık olmaz abi. Kaç kere söyledim adama, Sabri'yi oynatıyor hâlâ." şeklinde bir açıklama yaparsa oyuncunun/oyuncularının moroli(eheh) bozulabiliyor.

En doğru diyalog seçimlerini kendin yapabileceğin için ve zaten bunu yapmak çok az zamanını alacağından en iyisi görüşmeleri kendin yapman. Böylece squad harmony de artar/artabilir.
  • katılmaz asistanı gönderirsen profil özelliklerinden biri (hatırlamıyorum şimdi hangisi) yerlerde sürünmeye başlıyor belli bir süre sonra
  • Cevaplarınız için Teşekkür ederim... Ben Hepsine katılayım gene de ne olur ne olmaz
  • Profilimizde en üstteki özellikti galiba. Açıkcası FM 2009'da oluyordu o. FM 2010'da varsa da bana denk gelmedi, Arsenal ile üç senelik bir holiday partim olmasına ve bu süreçte tüm basın toplantılarına asistan girmesine rağmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.