Şimdi Ara

Toplayacağım Sistem İçin Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Toplayacağım Sistem İçin Düşünceleriniz

Arkadaşlar Yaklaşıl 1.000 Tl İle Yukarıdaki Sistemi Toplamayı Düşünüyorum.Bilgisayarı Video Capture Ve Oyun İçin Kullanıcam.Parçalar Birbirleriyle Stabil Ve Uyumlu Şekilde Çalışırmı.Sistem Hakkındaki Yorumlarınızı Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatanka54 -- 16 Nisan 2009; 22:29:36 >

• küçük çaplı güzel bir sistem olmuş ramleri düz 800 mhz de alabilirsiniz ayrıca oyunlarda daha iyi performans için ekran kartı 4850 de olabilir
  • Parçalar uyumlu.Remleri 800mhz yapmak maddi olarak ne kadar farkeder bilmiyorum ancak bütçeyi biraz daha artrabilirseniz x3 710 alabilirsiniz.Ayrıca phenom 9650 var mı işlemci listesinde bir de ona bakın.Az bir farkla bu işlemci almak da mümkün kimi yerlerde x3 710 ile aynı fiyattan satılıyor.Frekansı biraz düşük olduğundan dolayı bu işlemciden tam verim almak için orta seviye bir soğutucu alıp oc etmek gerekebilir.Sanırım kasa mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 575m -- 16 Nisan 2009; 23:05:22 >
  • ben anakartı görünce phenom ll x3 710 işlemci alıcaksın sandım ,çünki o anakartta sb750 var ve kapalı olan 4. işlemçi açılabiliyormuş..
    onun dışında ramlar aynı fiyata Kingston HyperX 4GB 1066 modelinide alabilirsin.
    bende aynı monitörü düşünmüştüm ama sonradan PHILIPS 190CW9FB buna karar verdim.
    ekran kartı seçiminde bana göre güzel bende benzer bir sistem düşünüyorum sadece işlemci 710 olacak..
  • ekran kartını 4850 yapmaya çalış bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.