Şimdi Ara

***TOPLU SHARP 42DH77 ALIMI ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar diger basligimiz kilitlendigi icin buraya yeni bir baslik aciyorum.Bir Bayiden 2900 Nakit,350 * 9 Ay taksitle bu urunu buldum.Kilitlenmis baslikta aragidaki arkadaslar OK vermisti.Bne listeyi tekrar yaziyorum.

SU ANA KADAR OK. VERENLER :

ugureke 2 adet
    ravunos
    madatruk01
    dedektif

Eger listeye eklenecek yada vazgecmis biri varsa haber vermesini rica ederim.Eger daha fazla olursak fiyat dahada dusebilir diye dusunuyorum.

• Nereden alacağız? Bulduğunuz bayiye 37XL8E modelinin nakit fiyatını sorabilir misiniz?
  • FYI
    Bazı arkadaşların talebi üzerine DH77 çalışması yaptım+Setting
    BLOG tan verdim bunları,Bilginize++
  • quote:

Orjinalden alıntı: albani

FYI

Tesekkurler albani usta. Foruma tekrar hosgeldin.
  • Diger baslik Baska arkadaslarin bayi ismi vermesinden ve IB ile olan surtusmeden kapandi galiba.Burada hepimiz son kullaniciyiz. Nerden aldigimiz onemli degil. Distribitor firma garantili urunu en ucuza nereden alabiliriz,onemli olan o.Zannedersem su an hepimizin ortak noktasi 40 / 42 inc FULL HD minimum 100Hz. bir LCD almak.Ben ayni sartlarda Panasonic Plasmayada sicak bakiyorum.Acikcasi marka saplantim yok.Kendi cahil aklimlan arqastirmalarim sonucu Sharp 42DH77 yi fiyat ve ozellik olarak uygun gordum.Baska tavsiyesi olan varmi?Ne alirsak alalim,toplu olarak alirsak A yada B firmasi farketmez,indirim yapmak zorundalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: albani

FYI

Kusura bakma sevgili albani , forumda acemiyim.Anlamadim.Ne BLOG u?
  • Blog burda...

http://displaypanelsbycan.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Mayıs 2009; 22:47:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben isin icinden cikamayacagim galiba.Bir turlu bir urunde karar veremiyorum.Tam guzel bi urun bulduk dedim,blogda okuyunca ondan da vazgecer gibi oldum...2500/3000 lira arasi bir urun tavsiyesi olan yokmu abiler
  • Toshıba Zv serilerine bakın Sizi fazlasıyla memnun eder , saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Mayıs 2009; 23:11:55 >
  • Sagol amadeus...ZV nin hangi modelleri?
  • 42ZV555 modul ıps , 46ZV555 modul s-pva (Yakın zamanda TR'de) her ikiside sharp'ın bu serisinden daha iyidir , 42ZV555 migroslarda var gidin bir inceleyin takıldığınız bir durum olursa burdayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

42ZV555 modul ıps , 46ZV555 modul s-pva (Yakın zamanda TR'de) her ikiside sharp'ın bu serisinden daha iyidir , 42ZV555 migroslarda var gidin bir inceleyin takıldığınız bir durum olursa burdayım

Ustad hangi Migrosta var ya?Web sitelerinde sadece Samsung gordum...Varsa linkini yollarmisin?
  • 42zv555 için Vatan'ın Nisan kataloğunda World karta 5 taksit 1.900 lira fiyat vardı. Stok: 30 adetti. Gerçi hemen hemen bütün ürünlerde 30 adet stok yazıyordu.
    Vatana bir sorun. Antalya Vatan'a sordum, ürün gelmemiş hiç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugureke

quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

42ZV555 modul ıps , 46ZV555 modul s-pva (Yakın zamanda TR'de) her ikiside sharp'ın bu serisinden daha iyidir , 42ZV555 migroslarda var gidin bir inceleyin takıldığınız bir durum olursa burdayım

Ustad hangi Migrosta var ya?Web sitelerinde sadece Samsung gordum...Varsa linkini yollarmisin?

Beylikdüzü migrosta var geçen hafta bakmıştım , internet sitelerini bilemiyorum ama siz gidip kendiniz görün daha doğru olur

• migros beylikdüzü ama liste fiyatı yani 3000 tl üzmeyin kendinizi oralara kadar vatanlara yoğunlaşın
  • Sadays hocam iyi akşamlar ,

Evet bahsettiğiniz fiyat aşağı yukarı , en azından cihazı görsün fikir sahibi olsun vatan henüz getirmedi ama bahsedilen fiyata bende olsam ordan alırım , saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.