Şimdi Ara

Toplu SMS Programları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
2
Favori
31.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fikretkurt

Telefon ve siz aptal olmazsanız çok kolay kontrol ediyorsunuz..
    OKEEEYYY!
    İletim raporları diye bir şey var...
    Hem Grup SMS işinden para kazanıyorsunuz hem grup sms gönderme özelliklerini bilmiyorsunuz...
    İLETİM RAPORLARI????

bu dediğinden hiçbirsey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfaTalasemi

quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

Telefon ve siz aptal olmazsanız çok kolay kontrol ediyorsunuz..
    OKEEEYYY!
    İletim raporları diye bir şey var...
    Hem Grup SMS işinden para kazanıyorsunuz hem grup sms gönderme özelliklerini bilmiyorsunuz...
    İLETİM RAPORLARI????

bu dediğinden hiçbirsey anlamadım

Bir mesajı iletilip iletilmediğini;
    telefon mesaj ayarlarından "iletim raporları alınsın mı" evet
    işaretlenmesi yeterli...
    Bunu demek istedim...
    ....
    Ve bunu bana soran kişi firmalara "toplu sms" gönderimleri ile para kazanan bir firma yetkilisi...

• Beyfendi neyin çabasındasınız anlamış değilim kimseye zorla bişey yaptırılmıyor burda, sizinle tartışmayacağım belli ki siz kendinizi göstermek için burdasınız boşuna uğraşmayın lütfen. Bilgi almak isteyen insanlar var ve biz bunu yapıyoruz boşuna taşkınlığa veya gereksiz tepkilere gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emelyumru

Beyfendi neyin çabasındasınız anlamış değilim kimseye zorla bişey yaptırılmıyor burda, sizinle tartışmayacağım belli ki siz kendinizi göstermek için burdasınız boşuna uğraşmayın lütfen. Bilgi almak isteyen insanlar var ve biz bunu yapıyoruz boşuna taşkınlığa veya gereksiz tepkilere gerek yok..

Hala bu topik'teki ilk mesajımı okumadan kuru-gürültü reklam yapıyorsunuz...
    """Bilgi almak isteyen insanlar var ve biz bunu yapıyoruz""""diyorsunuz ama ben mesajlarımda anlatabildiğim kadarı ile;
    incelediğim 3 ayrı SMS program hakkında incelemeleri yazmışım...
    Ve bilgi vermişim...
    Siz bu topikteki gibi grup sms programları hakkında hangi bilgiyi verdiniz?
    Tek bir işiniz var REKLAM!!!!
    Taşkın değilim,kendimi de gösterme kaygım yok...Bilgim çok iyi değil kimseye de "Alim benim" demiyorum...
    Siz Go Sms Pro,Handcent SMS,Kısa Mesaj Go hakkında bir nebze bilgi verirseniz bu forumda faydalı olmuş olursunuz..
    Asla kimseyi kırmak-dökmek istemiyorum ve istemem de...
    Teşekkürler...

• fikretkurt F kullanıcısına yanıt
    En güzeli sms programları değilde web tabanlı arayüzlerle çalışan sistemlerdir. Programların işletim sistemleri, virüs programları gibi bir çok nedenden dolayı çalışma hataları ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Bunun yerine Toplu Sms gönderimi sağlıyan web tabanlı yönetim ile çalışan firmaları denemenizi öneririz. Sizlere önereceğim firmalardan bir tanesi www.smsreklam.net

• Fikret konuya gelmesin dağıtır ortalığı söyleyeyim.

@toplusms @bluecaplan @PratikHizmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 17 Ağustos 2013; 12:54:53 >
  • Bu topik niçin açıldı???
    GSM operatörümden 10 TL'ye 5000 SMS almışım....
    Bunları telefonumdan topluca gönderebileceğim program hangisidir diye yazdık...
    Sonuç ne oldu;
    Ayda 200-500 TL'ye işinizi otomatik yapıveren firma reklamları doldu...
    Şimdi ne diyeyim???
    "Müslüman mahallesinde salyangoz satma"ya benzemiyor mu bu şimdi???
    Haaa şu an Go SMS pro kullanıyorum.
    Ama hiçbiri Nokia E72'nin kendi başına yaptığı kaliteye ulaşamıyor.
    156 üyelik dernek genel sekreteriyim.
    Nokia E72 ile günde 2-3 ayrı sms gönderdiğim oluyor..
    Hepside seri ve düzgün...
    Ama Go Sms Pro saatte 100 tane gönderebilirim diyor...
    ...
    Samsung'a e-posta attım..
    3 kez beni aradılar,önerilerimi sundum...
    Ama Samsung'a Nokia'daki E72 yazılımcısı bir mühendisi göndermeden olmayacak...
    Uçmuşsun sen birader...

Bu kadar kopmana gerek yok 150 üyelik varsa günde 3 sms atsan ayda 150*3*30 = 13500 sms yapar bununda maliyeti başlıksız yani senin kullandığın şekliyle 80 tl ye temin edebilirsin ..

Biraz kurumsal takılıyım diyorsan ve başlılı kulanmak istiyorsan tabi biraz pahalıya gekir 250 tl gibi ...

Ama kafan rahat olur...

Neyse kolay gelsin sana .. @fikretkurt
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecaplan

Uçmuşsun sen birader...

Bu kadar kopmana gerek yok 150 üyelik varsa günde 3 sms atsan ayda 150*3*30 = 13500 sms yapar bununda maliyeti başlıksız yani senin kullandığın şekliyle 80 tl ye temin edebilirsin ..

Biraz kurumsal takılıyım diyorsan ve başlılı kulanmak istiyorsan tabi biraz pahalıya gekir 250 tl gibi ...

Ama kafan rahat olur...

Neyse kolay gelsin sana .. @fikretkurt

Uçan sizsiniz ben değil.
    Hergün 3 sms olmaz ki?
    Misal dedim size..
    Avea!dan her yöne 5000 sms yetiyor derneğim için.
    Sizin derdiniz kurumsal olmak falan değil ki;
    PARA KAZANMAK...
    Derneklerin mali durumu çok iyi değil ki sadece sms çekmek için size 250 TL ödesin.
    Ben uçmuş dahi olsam tekrar ediyorum;
    topikte açılan konu hakkında bilginiz varsa yazın,
    yoksa reklamınızı yapın adabınızla oturun.
    Hem Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkışacaksınız
    hemde salyangozunuz pahalı deyince
    trip yapacaksınız...
    Uçmuşum ben uçmuşum...

• Fikret bey gerçekten haklısınız üslubunuz biraz değişik ama haklısınız bende bir derneğin iletişim ile ilgileniyorum yani derneğimizin sms bildiri vs bu sms işini bende araştırdım firmalar gerçekten de çok pahalı yaw hizmet veriyoruz diyorlar yaptıkları iki düğmeye basmak onlara kalsa ben bir senede onlara 300*12 =3600-4000 Tl para vereceğim el insaf soygun bu yaw.. ne yaptında aldın bunu şu zamanki teknoloji ve imkanlar varken..
    yaklaşık bir senedir cep tel.den sms gönderiyorum programlar kısa msaj go kullandım ama sms lerin bazıları gitti bazı smsler yarım gitti bazılarına hiç gitmedi filan güvenemedim.
    Haftada üç bazen dört sefer sms atıyorum bir seferde 160 karakterlik gönderirsem bu bir sms yapar ki bazen 2 sms kadar oluyor 426 kişide siz hesap edin artık...
    ayda yaklaşık 7000 -10000 sms
    bende LG marka akıllı tel var bir seferde 20 kişiye gönderiyor bende bu kişileri yirmi yirmi gurplara böldüm
    android işletim sistemi de saatte 100 sms den sonra uyarı veriyor bu işi de tel kapatıp açarak hallediyorum sonra uyarı vermiyor..
    kendi işlerimin yanında sms göndermeye başlarsam bir smsi kişilere yaklaşık 45 dk gönderiyorum bu işi daha pratik yapmak için araştırma yaparken benim ile aynı sorunları olanları görünce bir çözüm bulabileceğimize inanıyorum.
    Bu konuda bir çözüm bulabilirsek çok sevineceğim.
    Çalışmalarınızda başarılar dilerim...

Not : Birde pişkin pişkin bizde de böyle ucuz şu firmayı öneririm diye cevap yazıyorlar ya pes doğrusu...:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Fikret konuya gelmesin dağıtır ortalığı söyleyeyim.

çok güldüm valla çok yaşayın :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotulla

quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Fikret konuya gelmesin dağıtır ortalığı söyleyeyim.

çok güldüm valla çok yaşayın :)))

Hele şükür topikten bir kişi yararlanacak...
    Sayın hotulla rumuzlu arkadaşım;
    bu işin en radikal çözümü Nokia E72 telefon ve avea seç 500 paketi.Seç 500 paketine 5000 sms dahil edeceksiniz.
    E72'de kişilerinizi telefon rehberine kaydedeceksiniz.
    Sonra gruplandırmalar yapacaksınız..
    Ben Muğla Aile Hekimleri derneği adında grup oluşturdum.
    Ayrıca Bodrum,Dalaman,Marmaris,Merkez .....diye ayrıca ilçelerde oluşturdum...
    E72 ile rahatlıkla ayda 5000 sms gönderiyorum...
    Yukarıdaki firmalardan daha samimi oluyorum,tüm mesajlarıda kendim yazıp kendim gönderiyorum...
    Nokia E72 işinizi çok iyi çözüyor..
    Ayrıca android telefonumda ayrı şahs, gruplarım var...
    Go Sms Pro kullanıyorum ama o da çok garip...
    Hiçbiri E72 kalitesinde değil...

Ewet bende dün sizin yazılarınızı okuduktan sonra E72 yi araştırdım olmadı öyle yapacağız...
    Bende de Bimcell 3 lü paket var 5000 sms 250 dk ve 500 mb internet var sms ler yetmeyince 2000 sms alabiliyorsunuz bana uygun geliyor
    ayda toplam 30 - 40 tl ödüyorum yanında interneti bitiremiyorum bile bazen...
    Birde bu android tel için program yapan bu arkadaşları anlamıyorum
    istenilenler ortada neden hep bir zorluk bir eksiklik yaparlar neden
    yap kardeşim gruplandırma bir kerede tümünü seçebilme birde arşivleme ohhh
    hele androidin o sms uyarısını da ortadan kaldırabilirsen kahramanım olursun... dimi..
    İnşallah biri yapar bakalım...
    Bu arada aklıma geldi bu süreç içersinde bir program bulmuştum gerçi sizde karşılaşmışsınızdır
    Android Telefonlar için Toplu SMS Programı [Kendi Telefonunuzdan SMS] diye geçiyor (Bılsoft)
    sadece 100 tl ye programı alıyorsun kendi tel den bilgisayardan gönderme yapıyorsun ondan sonra tel otomatik gönderiyor
    baya da özelliği var zamanlama depolama excell den sms alma filan
    süresi yok ömür boyu deneme sürümü de var ben denemeye kalktım tel tanımadı filan o ara kaldı
    bu programı kullandınız mı yada incelediniz mi bilgi verirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotulla

Bu arada aklıma geldi bu süreç içersinde bir program bulmuştum gerçi sizde karşılaşmışsınızdır
    Android Telefonlar için Toplu SMS Programı [Kendi Telefonunuzdan SMS] diye geçiyor (Bılsoft)
    sadece 100 tl ye programı alıyorsun kendi tel den bilgisayardan gönderme yapıyorsun ondan sonra tel otomatik gönderiyor
    baya da özelliği var zamanlama depolama excell den sms alma filan
    süresi yok ömür boyu deneme sürümü de var ben denemeye kalktım tel tanımadı filan o ara kaldı
    bu programı kullandınız mı yada incelediniz mi bilgi verirseniz sevinirim..

İşte bu söylediğin programı hiç duymamıştım.
    Teşekkür ederim yanıtınız için,araştıracağım...
    Toplu sms için Samsung yazılım geliştirme bölümüyle 3 kez görüştüm.
    Bir kaç kez mail attım.
    Hani birçok arkadaş bu sorunu android telefon sorunu zannediyor ya değil...
    Çünkü yıllar önce Nokia 3120c aynı anda 50 sms gönderiyordu.
    Samsung c5212 aynı anda 20 sms gönderiyordu.
    Ne c5212, nede 3120c android işletim sistemi kullanmıyordu.
    Bence bu işi mahsus sınırlama yapıyorlar,
    birincisi toplu sms firmalarına kıyak olsun
    ikincisi operatörler yoğun sms tıkanıklığı yaşamasın...
    Nokia E72'nin ne özelliği var ki?????
    Tıkır tıkır 150 kişiye sms çekiyor ve siz aynı anda telefonla görüşme bile yapıyorsunuz???
    Piyasada E72 varmı araştırmak lazım...

• Haklısınız bende aynı şeyleri düşünmüştüm bu sıkıntı bilerek yapılıyor olabilir diye..
    dediğiniz gibi toplu sms firmalarına kıyak olabilir
    şu teknoloji zamanında bu kadar basit bir şeyin imkanızlığı olmaması lazım..
    Neyse piyasada 2. el var arızasız kullanılabilir E72 ler 100 tl den başlıyor.
    Bu gidişle alacağım herhalde birtane..
    Ama bu bilsoft a bir daha bakacağım istediğmiz gibi olursa 100 tel vereceğime program da alabilirim.
  • Toplu sms için bilgisayarınıza takıp kullanabileceğiniz ve kimseye bağlı kalmadan binlerce toplu sms gönderebileceğiniz gsm modemlerden elimde mevcut. Fiyatları 175 tl ile 275 tl arasında değişiyor. Detaylar içinwww.fctmerkezi.com.tr den bakabilirsiniz.

Saygılarımızla.
  • Arkadaşlar bir cihaz daha keşfettim...
    Grup sms'leri sorunsuz gönderiyor..
    Huawei MediaPad 7 youth Tablet-Telefon...
    Müthiş bir şey...
    gmail'de senkronize ettiğim "kişileri" grupları otomatik görüyor ve sms gönderiyorum...
  • htc ler bir seferde 250 taneye yolluyor. sadece gruba tıkla sms yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerxxx

htc ler bir seferde 250 taneye yolluyor. sadece gruba tıkla sms yolla

Evet @ilkerxxx hocam.Bunu bende 1 ay önce öğrendim.
    Ayrıca Huawei MediaPad 7 Youth tablet telefon özelliği olan bir tablet.
    Bunda da gmail'de oluşturduğum gruplara bile toplu sms atabiliyorum.
    Fakat arada (telefon geldiğinde?veya mesaj geldiği anda) o anki kişilere mesaj gönderemiyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.