Şimdi Ara

Toplu SMS Programları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
31.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Go sms Pro Premium kullanmaya başladım bugün.
    ilk önce 6 kişilik ailemdeki telefonlara grup smsler gönderdim.
    Pluginlerle saatlik 100 sms sınırını 1100'e çıkarıyor sanırım.
    Fakat 160 karakterden sonraki mesaj göndermeye çalışırsam
    aynı "mertsoft"daki gibi listenin ilk sıradakine mesaj gönderiyor.
    Diğerleri için ekteki hata mesajı çıkıyor...
    Sayın Ahmet Yılmaz'ın dediği gibi sorun sanırım Samsung ayarları ile ilgili bir şey...
    Çözmek için uğraşıyorum başarırmıyım bilmem...
    Ama haftaya HTC Desire 500 çift hatlı telefonu Vatan mağaza'dan 799'a alıp
    geçebilirim...
    Çünkü artık yoruldum epey :-(
     Toplu SMS Programları

• Go sms pro'da kişi ismi en başa getirilebiliyor...
    Ama isme ayrıca elle "Sayın" "Değerli" vs. ekleyemiyorsunuz.
    Mertsoft bu konuda en iyisiydi.
    Fakat benim telefonlarda sorun var sanırım...
  • Yani gosms pro ile tek seferde 1100 kişiye mesaj gönderebildiğinizi mi söylüyorsunuz ben mi yanlış anladım?
  • Şöyle söylüyorum;
    go sms pro PREMİUM yükledim.
    Group sms için android'lerin saatteki 100 sms sınırının kaldırılması gerekli
    diye mesaj geliyor.
    Ve size 10 adet plugin indirtiyor.
    Her plugin yüklemeniz saatte 100 sms hakkı veriyor.
    Şimdi handikap şurda;
    Benim samsung s4'de problem var.
    Bu bazı android samsunlarda oluyor.
    160 karakterden sonra ki toplu sms'leri göndermiyor.
    Yani Go Sms Pro Premium'u deneyemedim daha...
    Ama pluginleri tek tek yükledim...
  • Yani her 100 smsi gönderip yeni bir plugin mi indiriyor? 1000 smsi gönder dedikten sonra kendi kendine indirip gönderiyorsa sıkıntı yok ama her 100 sms için ayrı işlem yapıyorsak manuel olarak, o biraz sıkıntılı.

Ben yarın mertsoftu yine kullanacağım yaklaşık 1300 sms için, 300erli parçalara bölmeyi düşünüyorum bu defa. Ve her gönderimde 105. 203. vs. numaralara tanıdık numaralar girip smslerin tam olarak iletilip iletilmediğinden emin olacağım. Tabii yine 160 karakteri geçmemeye çalışacağım.

Sonuçları yazarım
  • sayın @küçükprens ilk Go sms pro Premium(ismi de çok aptalca,pro Premium) yüklediğiniz zaman
    mesaj gönderecekken "group sms android 100 sms into 1 hour" gibi bir şey yazıyor ve alt alta 10 adet
    plugin "install" yazısı çıkıyor.Ben her birini indirmiştim."installed" şekline dönüşmüştü.
    Ama benim samsungta yazılımsal bir sorun var normal kendi mesaj göndermesi de sorunlu
    o yüzden 160 karakterden fazlasını deneyemiyorum.
    Samsung'tan aradılar telefonla ama çöcüm yok tabi ki..
  • Arkadaşlar saatte 100 sms sınırlaması olmadan
    GSM operatörünün verdiği sms haklarını rahatça kullanabilmek
    isteyen birçok telefon kullanıcısı var.
    Bu konuda ücretsiz birçok program yapılmış birçok uygulama var.
    Hatta bu konu için ücret vermek isteyen birçok kullanıcı var.
    Ama tüm uygulamalar ya GSM operatörünün
    yada telefon yazılımlarının güvenlik(????Güvenlikle asla alakası yok,
    sadece birçok telefon yazılımlarının hatası)gerekçesi adı altında
    sorunlara takılıyor.
    Go SMS pro
    Handcent SMS
    Kısa Mesaj Go
    MertSoft
    Easy GSMS
    Toplu SMS
    Sınırsız SMS
    Toplu Özel Sms
    .....
    tüm bu programları deneme imkanım oldu.
    Fakat hepsinde ayrı bir sorun var..
    Bunların arasında fonksiyon olarak en detaylısı MertSoft,
    fakat onunda geliştirilmesi için ya reklam alması ya da ücretli olması gerekiyor.
    Bu konu ile ilgili uzun süredir çaba gösteriyorum,
    tam bir ilerleme kaydedecekken Samsung'un yazılım hatalarına takıldım.
    Go SMS pro Premium(Pro Premium aptalca bir deyim olsa da)
    deneme imkanım bile olacaktı ama 160 karakter sonrası
    Samsung yazılım hatasına takılıyorum.
    Denemek isteyen olursa Go Sms pro Premium'u mail adreslerine gönderebilirim...
    Kullanıp tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz....
    Ama Nokia E72'deki rahatlığı hiçbirinde bulamadım iyi de neden arayış içindeyim?
    Nokia E72'deki hattımın internet paketini kullanamıyorum,android
    seçeneğim yok.
    Acaba Nokia Lumia'lar toplu sms gönderiyor mu?

• Tüm arkadaşlara ricam;
    Nokia 1320 veya 1520 veya Apple Iphone 4S,5S Kullanan var mı?
    Bu iki telefonda rehberinizi gmail' rehberden gösterebiliyormusunuz?
    Ve gmail'de oluşturduğunuz gruplara toplu sms atabiliyormusunuz?
    Sms'lerde kişi ismi(unvan) ekleme özelliği var mı?
    Bu ürün gruplarını hiç kullanmadım.
    Samsung'un son güncellemeisinden sonra mesaj gönderimindeki sıkıntılar
    beni samsungtan soğuttu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikretkurt -- 9 Temmuz 2014; 14:48:33 >
  • Bu gün yeniden Met soft ile 1326 numaraya sms göndermeye çalıştım.

Sms uzunluğu 246 karakterdi. Yani 2 sms

Tüm numaralara mesaj gidiyor mu diye şüphelerimi gidermek için 101. 205. 320. 511. 811. ve 1326. numaralara denk gelen isimlerdeki numaralara ailemden insanların numaralarını yazdım. Sonuç:

101. ve 511. numaralara mesaj geldi ancak diğerlerine gelmedi. Bu da demek oluyor ki program mesajı gönderiyor ancak mesajların kimlere iletilip kimlere iletilmediği maalesef belli değil. Eski sisteme nazaran geri dönüş yapan müşteri sayısındaki azlık da bunu kanıtlıyor olsa gerek.

Mesaj gönderimi 830 civarlarındayken telefon çaldığı için gönderim yarıda kesildi, daha sonra devam et dediğimde ise 500 küsür numaraya gönderim yapılmadığını söyledi program. Daha sonra gönderim listesine baktığımda zaten gönderim yapmış olduğum 'c' harfinden itibaren göndermeye devam ettiğini farkettim. Ancak örneğin 'd' harfini atlayıp 'g' harfine geçiyordu ve bu şekilde atlamalarla listenin sonuna kadar devam ediyordu. Tabii gönderim yaparken bir kez daha telefon çaldı ve yine gönderim yarıda kesildi. Bu defa yine kaldığı yerden devam et dedim ancak yine ilk seferde yarıda kaldığı yerden devam ediyor. Şu anda göndermeye devam ediyor, umarım bir kez daha telefon çalmaz... Dolayısı ile nerede kaldık, kime mesaj gitti, kimlere 2-3 kez gitti veya kime gitmedi en ufak bir fikrim yok. Tabii tüm bu işlemler an itibariyle 2 saat 10 dk mı almış durumda ki 400 sms daha var şu an programın göndermek için beklettiği.

160 karakteri geçmeyen mesajlarda daha iyi bir sonuç almıştım sanki ama tabii onda bu kadar ayrıntılı incelememiştim.

Sonuç olarak Mert Soft güzel bir program ama yeterli değil veya eksiği çok, mesajlar gidiyor mu gitmiyor mu belli değil ki en büyük sorun da buradan kaynaklanıyor. Mesajlar gönderirken telefon çalacak mı çalmayacak mı diye beklemekten ödüm kopuyor Mesajı gönderdiğim sırada telefonumu çağrıya kapatmanın bir yolu var mı ki acaba?

Gerçekten çok da umutlanmıştım Mert Soft için, bu defa oldu demiştim ama olmadı gibi... Sorunun nereden kaynaklandığını ise bilemiyorum. 100 sms sınırına mı takılıyor, takılıyorsa program bu sınırı aşma işini çözmüyorsa eğer bu programı kullanarak toplu mesaj atmanın da bir anlamı kalmıyor.

Ya bu şekilde kullanmaya devam edeceğim ya da paralı sisteme geri döneceğim. Şimdilik bir sonraki toplu mesaj denemem de 160 karakteri geçmemeyi ve 100er kişilik gruplar oluşturarak 1 saatte 100 sms göndermeyi düşünüyorum. Bundan da sonuç alamazsam paralı sisteme geri döneceğim el mecbur.

Fikret Bey, bu arada go sms premium hesabınızı denemem için gerekli bilgileri verirseniz bir de oradan deneyeyim, işe yarıyorsa ben de alayım, sizin için de bir fikir oluşturmuş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 9 Temmuz 2014; 16:09:50 >

• @KüçükPrens nickli arkadaşım;
    Yaklaşık 4 yıldır toplu sms gönderme konusunda uğraşlarım sürüyor.
    Bir daha hatırlatayım Nokia E72 alın bir tane ve tüm mesajlarınızı onunla gönderin
    ve sorununuz bitsin.Ben Yaklaşık 250 kişiye E72 ile 3X160 boyutunda mesajlar çektim.
    Arada telefon gelse de gidiyor sms'ler.
    Ama birçok android telefon tecrübem oldu ve bunlardan şu an
    maalesef'ki Samsung kullanıyorum.
    Ve birçok toplu sms programında
    "tamam şimdi buldum" demiştim
    hepsinde hayallerim suya düştü.
    MertSoft "işte bu" dedirtmişti ama onunla da olmadı.
    Üstüne üstlük Samsung S4'ün ve S2'nin mesaj ayarları bozuldu.
    Normal mesajlar bile gitmez oldu.
    MertSoft'un en güzel özelliği
    Değerli Üyemiz Fikret KURT....diye mesaj başlaması...
    Ama programı geliştirmek için profesyonel bir program ekibinden destek alması
    lazım.
    Go Sms pro Premium aplikasyon dosyasını mail adresinize göndereyim.
    Ama bu programı da kurduktan sonra telefonumun mesaj ayarları allak-bullak oldu.
    Kafayı yemek üzereyim,bir Nokia E72 telefonum var,
    birde Huawei Mediapad tablet...
    Şu an Huawei Ascend Mate almayı düşünüuyorum ikinci el.
    Ama Nokia E72 alıp deneyebilirsiniz mesaj göndermeyi.
    ....
    Mail adresinizi özel pm atın size akşam Go pro Premium'u göndereyim...

• Mesajlar gönderilirken 2-3 kez daha telefon çaldı, ilginçtir bu defa yarıda kesilmedi göndermeye devam etti ama daha sonradan siyah ekran verdi ve kapatmak zorunda kaldım. Daha sonra farkettim ki telefon mesaj da almıyor. Telefonu kapatıp açtıktan sonra normale girdi.

Sms göndermeden önce ne kadar sms hakkım kaldığına bakmıştım, gönderim bittiğinde 90 sms kalması gerekiyordu ama şu an kontrol ettiğimde 734 smsimin kaldığını görüyorum. Bu da 644 kişiye mesajın gönderilemediği anlamına geliyor... Kısacası bu gönderim benim için tam bir fiyasko oldu.

Peki Fikret Hocam,e72 Telefonda nasıl düzene sokacağım? Rehberden gruplar mı oluşturacağım? Exeldeki bu numaraları rehberine ekleyebilecek miyim ve en önemlisi rehberi en fazla kaç numaraya kadar kayıt alabiliyor? Bir de ne kadara bulurum acaba bu programı?

Mailimi gönderdim özelden, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 9 Temmuz 2014; 17:27:21 >
  • DH'de bir konuyu daha inceledim o konuda sizin de mesajınız vardı. Netgsm diye bir şey. Programla çözemezsek ona geçeceğim sanırım. 10.000 sms için 150 TL istiyorlar, ben 900 TL veriyordum baya kazık yemişim sanırım zamanında Bu smslerin kullanım sınırı var mı acaba bir bilginiz var mı?
  • Fikret Hocam, şöyle bir şey yapmamız mümkün mü acaba:

Şimdi benim elimdeki cihaz tek seferde 50 sms atabiliyor. Ben elimdeki numaraları google adresime ekleyip oradan da 50 şerli gruplar oluşturabilir miyim, böyle bir imkan var mı? Ama numaraları telefon rehberime karıştırmak istemiyorum sadece googleda kalması lazım. tabii bu seferde saatlik 100 sms gönderim sınırına mı takılmış olacağız yine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Fikret Hocam, şöyle bir şey yapmamız mümkün mü acaba:

Şimdi benim elimdeki cihaz tek seferde 50 sms atabiliyor. Ben elimdeki numaraları google adresime ekleyip oradan da 50 şerli gruplar oluşturabilir miyim, böyle bir imkan var mı? Ama numaraları telefon rehberime karıştırmak istemiyorum sadece googleda kalması lazım. tabii bu seferde saatlik 100 sms gönderim sınırına mı takılmış olacağız yine?

Şimdi akıllı(Aklını yiyeyim??) telefondaki rehberi gmail hesabınızla senkronize edin.
    Ama gmial'de numaralar görünmezse yeniden yazmak zorunda kalıyorsunuz.
    Gmail'de veya akıllı telefonda "grup oluştur" deyip istediklerinizi gruba atayabiliyorsunuz.
    Nokia E72'ye tüm rehberinizi vcard şeklinde aktarıp e72'de hepsini seçip mesaj gönderseniz
    olmaz mı?
    E72 ikinci elleri var şu an.
    Sıfır var mı bilmiyorum.
    Ama ben rehber ve grup kayıplarımdan korktuğum için 1243 kişilik rehberimi
    gmail'e aktardım akıllı telefonların rehberini oradan kullanıyorum.
    Tekrar ediyorum;
    HTC One ve Huawei Ascend Mate bir anda 250 SMS gönderiyor.
    Huawei G330 100 sms gönderiyor
    Sony Xperşa S 50 sms gönderebiliyor.
    E72'de istediğiniz kadar gönderibiliyorsunuz.
    Go SMS Pro Premium'u şimdi gönderiyorum.

• Ben bu toplu sms olayından çok yoruldum.
    Ascend Mate var ikinci el,alsam mı bilmiyorum.
  • Go sms pro da çuvalladı.

548 numaraya tek seferde gönderim yapmaya çalıştım. Önce göndermedi, sonra mesajları gönderim sırasına koydu ardından göndermeye başladı ama sonuç olarak toplamda 176 numaraya mesaj gönderildi dedi. Yine telefonda çok sayıda mesaj gönderiliyor hatası çıktı...

Hayır madem göndermeyecek ve aynı hatayı verecek neden 1100 sms gönderecek şekilde plugin indirtiyor ki? Program crack diye mi böyle oldu acaba, ne yapsam bilemedim... E72 de alsam yine sorun çıkacakmış gibi hissediyorum, sankihiç bir telefon bu kadar smsi aynı anda gönderemeyecekmiş gibi geliyor.

Yarn 100erli gruplar halinde go sms prodan göndermeyi deneyeceğim artık ne yapalım.
  • Değerli arkadaşım @küçükprens....
    Şimdi sana bomba haberi veriyorum;
    Bilgisayarcı bir arkadaşıma elimdeki S2'yi satmıştım...
    Arkadaş ne yapmış biliyormusunuz?
    Root atmış ve telefonu 4.4.4 yapmış...
    Sonraaaaaaaa.
    wanamlite diye bir rom var...
    Onu yüklemiş..
    Ve ben 2 saat önce o telefona simkartımı taktım,
    gmail rehberimdeki 185 kişilik Dernek üye listelerime(Benim gmail'deki kişi sayım 1234,Grup sayısı 56)
    mesaj çektim...
    Ve yupppppppiiiiiiii
    Gittttiiiiiiii...
    Artık E72'de şart değil....
    Rootlanmış düzgün S2,S3,S4 gibi telefonlar işinizi görür...
    Fakat root garantiyi götürür ona göre...
    Şimdi birde bununla kafayı bozun....
    Haydi kolaylıklar...
  • Root sorun değil de, sadece samsung mu olması lazım? Elimdeki cihaz illa ki çöp mü olacak

Benim android 4.1.2 ve en son sürüm olarak gösteriyor

Bu arada dün go smsi 376 numara için yeniden denedim. Ara ara telefon çok fazla sms gönderiyor uyarısı verse de ekranın boş bir yerine tıkladığım zaman uyarı kaybolup çalışmaya devam ediyor. Sonuç olarak 376 numaranın tamamına sms göndermeyi başardı. Üstelik daha sonra kimlere mesajın gidip gitmediğini iletim raporlarıyla, iletim zamanıyla birlikte görebiliyorsunuz.

Kısacası bu defa oldu sanırım Sadece listemi 350şerli gruplar halinde düzenlemeyi planlıyorum, diğer türlüsünü telefon kaldırmıyor gibi geldi. Çift çekirdekli bir telefonda herhalde daha iyi bir performans sergiler.

Tabii sizin bahsettiğiniz çözüm daha zahmetsiz ancak benim telefon için de geçerliyse tabii.

Sonunda sonuç alabiliyor olmamız güzel

• evet arkadaşlar 3 gündür Huawei Ascend Mate ile gmail'deki gruplarıma
    tıkır tıkır mesaj gönderiyorum.
    Akşam ise Root edilerek(syanogen mod???Anlamam) 4.4.4 yapılan S2'yi
    tekrar geri satın aldım...
    Dün Bu Samsung S2 ile 185 kişiye 160 karakter uzunluğunda mesaj gönderdim...
    Samsung telefonlara root atabiliyoruz,
    ama Sony ve HTC telefonlar sanırım root'lanamıyormuş?
    Hafta sonu Türkcell'in T10'mu T20'mi(Kodunu hatırlamıyorum) telefonuna baktım...
    Türkcell telefonunda da aynı anda 50 kişi seçilebiliyor...
  • iPhone'da da var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.