Şimdi Ara

Toplu SMS Programları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
31.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ClearNOS

iPhone'da da var mıdır?

@ClearNOS hocam;
    dalga mı geçiyorsunuz?yoksa ciddi misiniz bilmiyorum?
    iki ayrı favori yorumlara
    -"iphone'da var mıdır?
    -"iphone nasıldır?
    gibi garip sorular sormuşsunuz...
    Bana herşeyi sorun
    İphone'u sormayın...
    İphone ve Apple hayatım boyunca hiç kullanmadım daha...
    Bu yüzden bilmiyorum...
  • Ahmet hocam verdiniz veriştirdiniz...
    Ben 160 karakteri geçince sms uzunluğu değiştiğini,
    100 veya 50 sms kısıtlamasının para kazanma tuazğı olduğunu
    çok iyi biliyorum.
    Ve tüm programlarda birçok sorun buldum..
    Sadece telefona root atmak bile sorunu çözdü...
    Programınızı denedim ama benim işimi çözemedi.
    Sizlere herşey için teşekkür ederim,
    size artık herhangi bir mail atmıyorum
    sizden yardım talep etmiyorum farkındaysanız.
    Huawei telefonlar
    HTC telefonlar
    ve eski tip Nokia E72 bu işi çözüyor...
    Üstelik benim rehberlerim artık excel'de değil.
    gmail'de ve hergün güncelleniyor...
    Emeklerinizi için yeniden teşekkür eder,
    çalışmalarınızda başarılar dilerim...
    Hoşçakalın @ahm358
  • Bu gün go sms ile 625 numaraya tek seferde gönderim yaptım.

Yaşadığım tek sıkıntı telefonun çok fazla mesaj gönderiyorsunuz hatasını takip edip ekrana dokunmak için zaman ayırmak oldu. Bu da şu an için görmezden gelebileceğim bir hata açıkçası.

Bir sonraki toplu mesajım için programı silip orijinal yazılımı satın almayı düşünüyorum. Belki bu sayede bu sorunda ortadan kalkacaktır veya kalkması için yazılımcıyla iletişime de geçebilirim.

Bir daha yeni telefon alacağım zaman mutlaka bu toplu sms olayını araştırıp öyle alacağım.
  • @Küçükprens arkadaşım GoSms Pro için iletişim kuracak birini
    bulabilirseniz ne ala.
    Hoş ücretli programda şu an sizin kullandığınız gibi olmayacak mı?
    Bu işi ücretli yapanlar düzgün yapsın hepimiz destek verceğiz.
    Ama birçok alışveriş sisteminde ana felsefe;
    "Herşey satıncaya kadar" değil mi?
  • Aslında mail atınca ertesi gün cevap veriyorlar. 2 kez konu ile ilgili mail attım ancak programı satın aldınız mı diye sorduklarında cevap veremedim Gerçi düzgün çalışırsa satın alacağım da diyebilirdim ancak nasıl karşılarlardı bilmiyorum. Bana sanki program kırık olduğu için bir aksaklık varmış gibi geldi ancak satın alınca da aynı sorun devam edebilir elbette...
  • merhaba fikret bey
    yazılarınızı okudum. çok teşekkür ederim böyle bir başlı açtığınız için
    benim pek teknolojiyle aram yok. sizlerin sayesinde bilgi sahibi olamaya çalışıyorum. bede diğer arakadaşlar gibi toplu sms kullanıyorum. ama telefonum eski olduğu için yeni telefon almak istiyorum . ilgimi çeken telefondan biri ( çift hatlı telefonlar) htc desire 500 modeli diğeri de samsung i9082 modeli bunları alsam root ve ya bir programla toplu mesaj atabilir miyim atarsam nasıl atarım. Zahmet olmayacaksa ayrınlı olarak açıklayabilir misiniz?
  • fikretkurt F kullanıcısına yanıt
    Fikret bey merhaba
    öncelikle Bu konuyu işlediğiniz için çok teşekkürler.
    ben eski model bir telefonla (çift hatlı Samsun B5702) 20 şer adet mesaj atmaktayım. bu da saatlerimi alıyor. bunun için bir program var mı? Yeni telefonlardan samsung İ9082 ya da htc desire 500 telefonunu alsam hangisini önerirsiniz. bu bahsettiğim telefonların ikisininde yetkili servisiyle görüştüm ikisi de 10 adetle sınırlı olduğunu söylediler. siz htc ye 250 adet attığını yazmıştınız bunu bir program yardımı ile mi yapıyor. bir program sa işlem basamaklarını biz teknoloji cahilleri için size zahmet olmayacaksa sırasıyla yazabilir misiniz?
    hiç akıllı telefon kullanmadığımı da bilerek beni anlayışla karşılayacağınızı umurak
  • Degerli arkadasim;
    Cift hatli htc desire 500'e bende merak sarmistim.ama o telefon htc'nin özürlü bir evladi.Cunku 4 Gb hafiza'dan dolayi guncelleme alamiyor.ben htc one'da denedim.max 250 kisiye kadar gonderiyor.
    Samsung s2 ve s3'e cyonogen mod rom attirdim onlarda 186 kisiye bile yolluyor.Huawei ascend mate telefon ve huawei mediapad tablet 250'e kadar yolluyor.huawei g330 100 taneye gonderiyor.sony xperia 50 kisiye gonderiyor.Asus zenfone 5 inch'e baktim 30 kisiye gonderiyor.su an samsung cift hatli akilli trlefonlara root atilinca toplu sms gonderiyor mu bilmiyorum.bu programda bahsedilen mertsoft'u denedim ama basarili olamadim.elestiri yaptim diye neredeyse aforoz edilecektim.handcent sms 100 tanr gonderiyor ama yok upgrade,yok emuji verim alamadim.go sms pro'da 100 adet gonderiyor ana reklammidir nedir ingilizce abuk-subuk seyler yazdigi icin verim alamadim.bimeks'te utoo cift hatli var.ama ayni anda 70'e yakin denedim teshirde ama yeterli olmadi.simdiki kullandigim ascend mate ve cyonogen mod yuklu s2 ve s3 ve huawei mediapad tablet...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

htc one ve Huawei ascend mate telefonlar tek hatlı değil mi?
    yazılanları inceledim. reklamcıların yazdıklarınıda gördüm. mertsoft konusunda da yazdıklarında aslında olumlu eleştiri ve tespitlerdi. aslında o arkadaşımızda bunun üzerine teşekkür etmesi gerekirdi. galiba biraz alıngan davrandı. ülkemiz insanlarının böyle bir güzel şeyler yapmasından mutluluk duyarız. ama eksiklerimii görmezsek yapılan şey yarım olur.gerektiğinde böyle konularda daha da eleştirel yaklaşmalıyz gelişelim
  • @sertkaya arkadasim o telefonlar trk hatli.ascend mate zaten yok.2.el bulabilirsin ancak 700 civari.s4 ve s3'lerin cift hatlilari yurtdisinda var.ama onlara cyonogen mod yuklenir mi bilmiyorum.yegenimde galaxy win cift hatli var.ona cyonogen mod yuklenirse onu denemek istiyorum.ama akilli telefonlarda cift hatli hic kullanmadim kullanimk iyimi bilmiyorum.ama su an 2 adet root'lu samsung 1 adet huawei ascend mae telefon ve huawei mediapad ile. sms.lerimi cekiyorum.cift hatlilarin root olayini cozersem yazacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    samsung i9082 yi deneme imkanın olursa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertkaya15 -- 2 Eylül 2014; 21:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertkaya15

samsung i9082 yi deneme imkanın olursa çok sevinirim

@sertkaya15 nickli arkadaşım HTC desire 500'ü tam alacaktım ki bu forum sitesi sayesinde çok bilgi sahibi oldum.
    Cihazda ana hafıza 4 GB.Harici SDkart taksanız dahi güncelleme dosyasına yetmiyor.Eğer HTC desire 500 double
    simli 4 GB yerine 8 GB hafıza yapsaydı alıp deneyecektim.Ama şu anki model asla kullanışlı bir telefon değil.
    Bimeks'de Utoo çift hatlıyı birkaç rehber isim atayıp denemeye çalıştım ama yeterli bilgim
    olmadı.599 TL iken kredi kartıma puan yüklenmesini bekledim
    almaya gittim telefon şakk diye zamlandı bende almaktan vazgeçtim.
    Akabinde Huawei ascend mate 2. el buldum ve aldım.
    186 kişilik dernek üyem var.Tek tuşla mesaj çekebiliyorum.
    Ama şimdi ki sıkıntım 2 telefon taşımak zorunda kaldım.
    Ascend mate çift hatlı olsa sanırım yollarda zil takar oynardım....
    s2'de cyanogen(yazılışı farklı sanırım) mod ile 186 kişiye mesaj çektim...
    s3 cyanogen mod ile 186 kişiye mesaj çektim.
    HTC One ile 178 kişiye sms çektim...

değerli arkadaşım valla iyice aklım karıştı. çünkü htc desireyi alacaktım ki özürlü olduğunu söyledin çift hatlı olan en az 100 mesaj atan telefon yok mu bildiğin.
  • quote:

değerli arkadaşım valla iyice aklım karıştı. çünkü htc desireyi alacaktım ki özürlü olduğunu söyledin çift hatlı olan en az 100 mesaj atan telefon yok mu bildiğin.

@sertkaya15 arkadaşım HTC desire 500 yorumlarını yine bu forum sitesinde takip edebilirsiniz.
    Göreceksiniz ki Desire 500 HTC'nin çok ciddi bir ayıbı...
    Ben HTC'nin yerinde olsam bu cihazları toplar 4 GB'ı 8 GB yapma yollarını arardım.
    Zira güncelleme alamadığını söylüyorlar...
    ben htc nin teknik servisleriyle görüştüm. Onlarda güncelleme yapılamadığını söylediler. bu sizinde dediğiniz gibi çok büyük bir eksiklik. telefon tamircisi birisiyle görüştüm güncelleme yapılabilir ancak ip nosu gider bunu da tekrar çıkartmak için baya bir para vermen gerekir dedi.
    bununla birlite güncelleme yapılamaması telefonun güvenliğini koruma açısından ( dinleme programlarının yüklenmemesi gibi) iyi olabilir mi? bu konuda çok bir bilgim olmamasına rağman aklıma takıldığı için soruyorum. eğer bilmeden böyle bir sonuç veriyorsa bizler için belkide yararlı olabilir bir özellik olur mu?
  • quote:

ben htc nin teknik servisleriyle görüştüm. Onlarda güncelleme yapılamadığını söylediler. bu sizinde dediğiniz gibi çok büyük bir eksiklik. telefon tamircisi birisiyle görüştüm güncelleme yapılabilir ancak ip nosu gider bunu da tekrar çıkartmak için baya bir para vermen gerekir dedi.
    bununla birlite güncelleme yapılamaması telefonun güvenliğini koruma açısından ( dinleme programlarının yüklenmemesi gibi) iyi olabilir mi? bu konuda çok bir bilgim olmamasına rağman aklıma takıldığı için soruyorum. eğer bilmeden böyle bir sonuç veriyorsa bizler için belkide yararlı olabilir bir özellik olur mu?

@sertkaya arkadaşım HTC'nin çift hatlısında en az 8 GB ram bekleyin.
    Veya Huawei çift hatlı bekleyin..
    biraz sabır...

• @sertkaya15 arkadaşım elinizdeki telefona root attırıp
    cyanogen mod yükletebilirsiniz.
    Bende çift hatlı samsung olmadığı için deneyemiyorum.
  • Samsung SII(i9100) cihazımla Samsung i8552 Galaxy Win Duos ile takas ettim.
    Dün için i8552'ye cyanogen mod yükletemedim.
    Şu an için kendi modunda kullanıyorum.Telefon çift hatlı olduğu için aldım.
    valla çok yoruldum. çift hatlıdan vazgeçtim tek hatlı da olsa Huawei Ascend P7 telefonu işimi görür mü. gerçi bu telefona da mikro kart takınca çift hat kullanabiliyormuş bir site de okumuştum. ama benim için sizin daha önce bahsettiğiniz gibi hiç olmazsa 250 mesej gönderebilir miyim.
  • quote:

valla çok yoruldum. çift hatlıdan vazgeçtim tek hatlı da olsa Huawei Ascend P7 telefonu işimi görür mü. gerçi bu telefona da mikro kart takınca çift hat kullanabiliyormuş bir site de okumuştum. ama benim için sizin daha önce bahsettiğiniz gibi hiç olmazsa 250 mesej gönderebilir miyim.

@sertkaya15 arkadaşım bende Huawei Ascend Mate telefon ve Huawei Mediapad 7 youth tablet(Türkcell ve Vodafone satıyor sadece) var.
    Her ikisi ile 250 kişiye kadar gruplarıma mesaj gönderdim.Ve rehber gruplarım rehber kayıtlarım google gmail hesabımda.
    P7 hiç kullanmadım.Ama size şunu ifade ediyorum;
    1-Nokia E72 ile istediğiniz kişiye kadar toplu sms gönderebilirsiniz.Ama gmail adresini göremediğiniz için telefondaki kişi adreslerini hep manuel düzeltmelisiniz.
    2-Samsung s2 ve s3'lere cyanogen mod yükletip gmaildeki gruplarınıza toplu sms gönderebilrisiniz.
    3-HTC One ile yine 172 kişiye toplu sms gönderebilirsiniz.
    4-Huawei g330 ile sadece 100 kişiye toplu sms gönderebilirsiniz...
    ...P7 aynı yazılımı kullandığı için fikir yürütüyorum yani...
    Samsung i8552 (=Galaxy Win) cyanogen mod yüklenemiyor,denedik beceremedik...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.