Şimdi Ara

Toplu SMS Programları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
31.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Program mesaj atarken arkaplana alıp mesaj haricindeki özellikleri kullanabilirsiniz. Telefon görüşmesi de yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar programı 2 gündür kullanıyorum.
    183 kişilik dernek üyelirimize mesaj çekiyorum.Fakat bunuda
    bir cvs dosyası oluşturduk Ahmet Bey'le...
    Dün için mesaj gönderdikten sonra siyah bir ekran kaldı telefonda...
    Telefon Samsung S2...
    Program menü tuşlarının hassasiyetini bir türlü ayarlayamıyorum.
    Storage
    Sdcard
    orada bir klasöre giderken pat diye geri çıkıyor...
    Ama programın mantığı muhteşem...
    Mutlaka geliştirilmeli...
    Menü tuşları nasıl hassas olabilir?
    Tek tuş'la çalışsa daha iyi olmaz mı?
    Hazır mesaj kayıtları nerde çıkıyor?ben mi bulamadım (yeni yıl mesajı?..vb gibi)
    Teşekkürler Ahmet Yılmaz hocam...
  • Programın mantığı çok güzel.
    Ücretli olabilir ve geliştirmek için teşvik olur.
    Reklamlı ücretsiz olacağına reklamsız ücretli olsun...
    Ve birçok dernek-oda kullanır programı...
  • Ahmet hocam bugün(05.06.2014) yapılan güncellemede bir değişiklik saptayamadım...
  • Ahmet hocam;
    Rehberdeki isimler "AD SOYAD" tek kolonda ise,
    2. Kolonu mutlaka boşta olsa eklemek zorundamıyız.
    Rehberde +905551234567
    veya 0 555 123 45 67
    yazılmış olsada program yinede gönderiyor mu?
  • Cevaplar için teşekkürler Ahmet hocam...
  • 2 defadır toplu sms'de 183 ve 244 kişide başarısız oldum.ama 6 kişilik grup başarılıydı.
  • Samsung s2 ve s4 var bende.
    S2'de kullanmaya çalışyorum.S4'de çok denemedim.
    Ama S2'de kullanıtken farkettiklerim şunlar;
    160 karakterden az mesaj 6 kişilik gruba 2-3 defa gönderdim.
    Ama 160 karakterden yüksek karakterli mesajları 6-183-244 kişilik gruplara denedim
    mesaj gönderildi demesine rağmen mesaj kimseye gitmiyor.
    En son mesaj gönderildikten sonra ekran simsiyah oluyor,
    ve bu siyah ekrana hiçbirşey yapamıyorsunuz.
    Ancak sistem sonlandırma için orta fiziki tuşa uzun basınca çıkış yapabiliyorsunuz.
    İsimlerde problem yok,çünkü 6 kişilik grup aynı ancak 160 karakterden az ise gönderdi.
    Ayrıca 183 kişilik gruba güncelleme öncesi 2 kez mesaj gönderdim ve başarılı olmuştum.
    Cevaplar için teşekkür ederim tekrar tekrar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikretkurt -- 11 Haziran 2014; 17:03:24 >
  • Son güncellemeden sonra karakter uzunluğu 160'ı geçen mesajlarda hiçkimseye mesaj atmıyor ve mesaj gönderme(gönderememe) bittiği
    anda simsiyah bir ekran ile telefon kilitleniyor.
    Çok müthiş hayallerim vardı suya düştü...
    S2 telefonumu s3 mini ile değiştirdim.
    Birde bu telefonda deneyeceğim ama içimde ciddi umutsuzluk var...
    Bu program tam aradığım programdı...
    ama geliştirilmesi için sponsor bulmak şart...
  • Evet Ahmet Hocamın programını S4'de de denedim.
    160 karakteri geçen sms'ler hiçbirşekilde gitmiyor.
    S2'deki ekran kararıp kapanmıyor ama 160 karakterden sonrasını göndermiyor.
    Acaba bizim Sms ayarlarını mı değişecek?
    Yani sms'leri böl uyarısı???
  • Arkadaşlar merhabalar,

Yazdıklarınızın tamamını okudum, ciddi emek sarf etmişsiniz, öncelikle tebrik ediyorum.

Ben de toplu sms gönderiyorum. Neredeyse denemediğim android programı kalmadı diyebilirim. Tek seferde yaklaşık olarak 1500 kişiye sms göndermem gerekiyor. Dolayısı ile programlar çaresiz... Gün geçtikçe de bu sayı artıyor. Gruplara ayırmak gibi bir sıkıntım yok sadece 1500 kişiye mesajın iletilmesi yeterli. Bu nedenle ücretli toplu sms yazılımları kullanıyorum ancak artık bu iş için harcadığım paralara gerçekten acıyorum. Numara sayısı arttıkça maliyeti de ciddi oranda arttı çünkü. 10.000 sms için yaklaşık olarak 1000 TL ödüyorum. Bu harcadığım kaçıncı binlik açıkçası bilmiyorum. Getiri ve götürü karşılaştırması yaptığımda elde var sıfır gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Firmalar size hizmet sunduklarını iddia ediyorlar ancak sizin binlerce lira para ödeyerek satın aldığınız akıllı telefonların kısıtlanması sonucu üzerinizden vicdansızca para kazanmak dışında yaptıkları bir şey yok.

2 hafta önce bilsoft adlı yazılım şirketinin yazılımını almaya karar vermiştim. (Tek sefere mahsus ödeme alarak size bir yazılım veriyorlar ve oradan sınırsız sms atabiliyorsunuz gibi bir şey.) Ancak programı satın almadan önce şirketi aradım ve androidlerde saatlik bir kullanım sınırı olduğunu bu sorunun gerçekten çözülüp çözülmediğini sordum. İlgili arkadaş ise programlarının smsleri 25er 25er attığını bu yüzden bir sıkıntı çıkmayacağını ancak şu anda test aşamasında olduğunu ve bir kaç hafta içerisinde yeniden aramamı söyledi. Androidlerin saatlik kullanım sınırı olduğunu söylediğimde ise net bir cevap alamadım açıkçası. Bu gün de bilsoftu yeniden arayacaktım ancak acaba forumdan daha önce bu yazılımı satın alan var mı diye bir arama yaparken bu konuya rast geldim.

Şimdi tüm konuyu okumama rağmen anlayamadığım bir nokta var. Ahmet hocamın yazdığı bu yazılımla telefondaki ücretsiz sms hakkımızı kullanarak tek seferde exel dosyamda kayıtı olan 1500 kişiye sms gönderebilir miyim? Programı yükleyip deneme yapmayı düşündüm ancak ticari olarak kullandığım için bazı müşterilere gidip bazı müşterilere gitmemesi gibi bir durum olursa insanlara tekrar tekrar sms göndererek rahatsızlık vermek istemiyorum.

Bu 1500 kişiye telefondaki smslerimi kullanarak nasıl toplu sms gönderebilirim, tecrübeleriniz ışığında bana bir özet geçebilir misiniz rica etsem? Ve hatta bu özeti ilk mesaja da ekleye bilirseniz zannediyorum başkaları içinde daha yararlı olacaktır.

Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 1 Temmuz 2014; 10:39:06 >

• Programı yükleyip aktive ettim, exel dosyasından aktarma yapacağım ancak dosyayı direkt .csv olarak kaydetmek yeterli olmuyor sanırım? Nasıl bir exel tablosu oluşturmak lazım? İlk kolona isimleri sırayla yan yana girip virgülle ayırıp üçüncü kolana numaraları yine yan yana virgülle ayıracak şekilde mi gireceğiz? yoksa alta alta mı giriyoruz, virgül koyuyormuyuz bunu nasıl yapacağız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Programı yükleyip aktive ettim, exel dosyasından aktarma yapacağım ancak dosyayı direkt .csv olarak kaydetmek yeterli olmuyor sanırım? Nasıl bir exel tablosu oluşturmak lazım? İlk kolona isimleri sırayla yan yana girip virgülle ayırıp üçüncü kolana numaraları yine yan yana virgülle ayıracak şekilde mi gireceğiz? yoksa alta alta mı giriyoruz, virgül koyuyormuyuz bunu nasıl yapacağız acaba?

@KüçükPrens arkadaşım;
    "3 kolon bir excel dosyası hazırlayıp mesaj atma amacı var hepsi bu
    1. kolona adı
    2. kolona soyadı
    3. kolona Telefonu (Telefonu mümkünse sade 5449065448 gibi girin değilse bir varyasyonla %99 çeviriyor)

Sonra virgülle ayrılmış csv olarak kaydedip telefona yüklüyorsun "
    ....mertsoft yapımcısı Ahmet Yılmaz'dan alıntı...
    Ben 3 hafta önce programı kullandım.
    180 kişiye mesaj gönderdim.
    Ama sonradan bir güncelleme yapıldı 160 karakterden uzun mesajlarda hiç kimseye mesaj göndermez oldu.
    Bugün güncelleme oldu,
    160 karakterden fazla sms'de sadece listenin ilk kişisine mesaj gidiyor.
    Diğer hiçkimseye gitmiyor...
    @KüçükPrens arkadaşım HTC üst düzey telefon alıp 250'şerlik kişiler yapıp gönderebilirsiniz...
    Ama 1500 kişi için bu porgram "mertsoft" daha kullanışlı.
    Hem ayrıca program mesaja kişinin ismini de yazıyor.
    Huawei G330 100 kişiye gönderebiliyor
    Sony xperia ilk modellerinden biri (bir arkadaşımda denedim)
    50 kişiye gönderbiliyor.
    Huawei ascend mate 183 kişiye gönderiyor ama 250 sınırı var mı bilmiyorum...
    En iyisi Ahmet Yılmaz'a destek olup mertsoft'u geliştirmemiz...

• @KüçükPrens arkadaşım eski telefonlardan Nokia E72
    aynı anda 246 kişiye mesaj gönderebiliyor...
    Rehberinizi E72 telefona aktarırsınız.
    Aktardığınız kişilerden grup oluşturursunuz ve gönderirsiniz...
    Nokia E72....
  • MertSoft programı için ne yaptımsa olmadı..
    Samsung s2 ve s4'de 160 karakteri geçen smsleri göndermedi...
    Ahmet bey cevaplarında sorun olmadığını bildirdi...
    Şimdi profesyonel bir ekibe mertsoft taban bazlı bir program yaptırmakta...
  • Fikret Bey, cevaplarınız için teşekkür ediyorum. 1 Temmuz'da 1322 kişilik listeme mert soft ile sms göndermeye başladım. Sizin daha önceki yazınızı dikkate alarak mesaj uzunluğunun 160 karakteri geçmemesine dikkat ettim.

Telefonum Sony Xpperia S lt26i. Yaklaşık 100 sms sonra telefon her bir mesaj için şöyle bir hata vermeye başlıyor: MSSms çok sayıda sms mesajı gönderiyor. Bu programın sms göndermesine izin vermek istiyor musunuz?'

İzin ver seçeneğine tıkladıkça yenisi açılıyor ama hiç bir butona tıklamazsam belirli bir zaman sonra 'Maalesef com.android.phone işlemi durdu.' hatası veriyor. Tabii bu verilen hataların sms gönderimine bir manisi yok sanırım. Çünkü program arka planda sms gönderimine devam ediyor. Belirli bir zaman sonra aynı hatalar çıkmaya devam ediyor ama yine hiç dokunmasanız bile program çalışmaya devam ediyor.

Sms gönderirken 2 kez telefonun çalması sonucunda gönderim yarıda kesildi. Daha sonra program kaldığı yerden devam ediyor ancak gerçekten kaldığı yerden devam ediyor mu ondan tam emin olamadım çünkü 2. kesintiden sonra kaldığı yerden devam et dediğimde listenin 'Ş' harfinden sonrasını eklemedi yani 134 numaraya gönderim yapmamış oldu. İlk kesintide de böyle bir eksiklik yaşandı mı onu takip edemedim açıkçası.

Biraz önce de kalan 134 numaraya sms gönderdim. 100 sms sonrası yine aynı hatayı verdi ama gönderimlere devam etti.

Yazdığım tüm numaralara sms gitti mi bilmiyorum ama bu gün gönderdiğim smslerde 134. numaraya kendi 2. numaramı yazmıştım ve mesaj iletildi.

Eğer smsler iletiliyorsa şu ana kadar gayet başarılı sadece geliştirilmeye ihtiyacı var. Ahmet Bey'e de mail attım sağ olsun cevap verdi oda. Geliştirilmesi adına yapabileceğimiz bir şey varsa elbette ben de yapmak isterim. Çalışmaların ve başarıların devamını diliyorum

• Küçük prens arkadaşım sizin yerinizde olsam HTC veya Huawei üst düzey telefon ile,
    250'şerlik gruplar yapar onlarla gönderirdim.
    Bundan 3 yıl önce olsaydı mesaj çektiğim kişiler sabit 150 kişi olduğu için excel'de dosya hazırla
    gönderebilirdim.
    Ama ben artık ne telefon ne sim rehberini kullanmıyorum.Google gmail Rehber'imi kullanıyorum.
    Çünkü benim mesaj gönderdiğim dernek üyelerim sürekli değişiyor.
    Her güncelleme için excel ilstesini değiştirip her seferinde bu list dosyayı telefona göndermem gerekli.
    Şu an pratik olan uygulamam go sms pro'nun gördüğü "gmail rehberimi" otomatik
    senkronize olabilmesi.
    Ama "mertsoft" inanılmaz müthiş bir program,
    mesajda kişilerin ismini yazabilmesi çok güzel bir şey.
    Bugün s4'den programı kaldırdım bir daha kurup yeniden deneyeceğim.
    Bir arkadaşım go sms Premium'u deneyecekti.Go sms Premium
    ücretli ama saatte 100 sms sınırını kaldırıyor mu onu merak ediyorduk?
    Yazışmalara devam...

• Açıkçası mesajın başına isim ekleme vb. özelliklerin hiçbirisini kullanmıyorum. Benim tek istediğim yazdığım metnin kayıtlı numaralara ulaşması. Şu an MertSoft'un bunu başardığını düşünüyorum ancak cihazın ara ara verdiği fazla mesaj hatası beni biraz şüpheye düşürüyor. Kesin olarak emin olmak için biraz daha deneme yapmam gerekiyor. Gidip yeni bir telefon da almak istemiyorum şu an için. Ara ara yine burada tecrübelerimi paylaşırım.
  • Samsung S4'de progamı kaldırıp tekrar kurdum,ama Nuh dedi peygamber demedi.
    Ailemde 6 adet telefon var kontrol edebildiğim,160 karakterden sonrasını göndermiyor;
    S2,S4 biri Avea biri Türkcell iki yerde de denedim
    gönderim yapmıyor.
    2 güncelleme öncesi 160 karakterden uzunlara hiç göndermiyordu,en sonuncu güncelleme
    ile 6 kişilik listenin sadece ilk kişisine gönderiyor başka göndermiyor.
    Ahmet Yılmaz ile yazıştım,
    telefonumda veya hatlarımda problem olabileceğini iddia etti bende
    itiraz etmedim.
    Yani programı kullanamıyorum.
    Telefonlara gözatacak olursak;
    Mertsoft vs. programı kullanmadan
    Geçenlerde Huawei G330 telefonda listelere girdim
    bu telefonda maximum 100 kişiye gönderiyor.
    HTC One'de 200'e yakın kişiye gönderim yaptık,
    birçok kişiye mesaj gitti.
    .....
  • Arkadaşlar Go SMS Pro Premium kullanan var mı?
    Deneme için bir cihazda deniyorum,mesaj başına isim ekliyor,
    ama ismin başına Sayın?Değerli? vb eklenti nasıl getirebilirim bilmiyorum.
    Kullandıkça tecrübelerimi paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.