Şimdi Ara

Toplu SMS Programları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
31.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce Xperia ION(4.0.4) um vardı Handcent sms ile 240 kişiye sms göndermiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mives1

Daha önce Xperia ION(4.0.4) um vardı Handcent sms ile 240 kişiye sms göndermiştim.
    S.a;

Ben de bir derneğin iletişim sorumlusuyum ve sizin problemlerinizin aynıları bizde de var, Fikretkurt arkadaşımızdan Allah razı olsun ki bu iş için aylarca çabalamış ama tam çözüm malesef ki Android'in kendi iç saçmalıkları yüzünden bulunamamış. Fikretkurt bu iş için en iyi çözümün Nokia E72 olduğunu söylemiş, doğru da söylemiş, Nokia E72'de SMS hakkındaki her şey sınırsız fakat o kadar geriye gitmenize de gerek olmadığını belirtmek isterim. Aynı işi nispeten daha yeni bir telefon sayılabilecek olan ve dokunmatik olan Nokia 603 de yapabiliyor, üstelik piyasada bulabiliyorsunuz. Biz şu anda onu kullanıyoruz, tek problemimiz çok sayıda yeni kişi eklemek istediğimizde bunun tam bir zulme dönüşmesi, bu yüzden biz de çıkar yollar arıyoruz, buradan bir arkadaşımız aylar önce Bilsoft ile görüşmüş ama program geliştirme aşamasında olduğundan tam bir cevap alamamış. Ben bugün itibariyle Bilsoft'a yeniden mesaj attım, aklımdaki tüm soruları sordum, sorduklarım sırasıyla:

1- Bu program yeni nesil Android 4.4 veya 5.0'da çalışmakta mıdır? Çünkü derneğe yeni
    bir cihaz alacağız ve piyasadaki cihazların en altı bile en az 4.4 Kitkat kullanıyor.

2-Programınız çift hatlı Android telefonlarda çalışmakta mıdır? Bu tip telefonlarda
    istenilen hatta yönlendirme yapılabilmekte midir?

3-Programınız aynı lisans ile birden fazla bilgisayara kurulabilmekte midir? Çünkü
    yerine göre işyerinde veya evde mesaj atmam gerekecektir ve iki yerde de sadece
    masaüstü bilgisayarım bulunmaktadır.

4-Android telefonlarda saatte 100 mesaj gibi sınırlandırmalar bulunmaktadır. Programınızı
    kullanmamıza rağmen mesajları telefon göndereceğine göre bu sınıra takılacak mıyız?
    Bu sınıra takılmamak için telefonu Root'layıp garanti dışı mı bırakmamız gerekecek?

Bu sorulara gelen cevapları sizinle de paylaşacağım, bu arada programın lisansı ömür boyu 150 TL olmuş durumda (Sanırım önceden 100 TL idi).

Bunun dışında Microsoft işletim sistemli telefonlarda böyle bir problem olup olmadığını sormuş Fikretkurt arkadaşımız fakat cevap alamamış, eğer deneyebileniniz varsa lütfen cevaplayabilir mi?

Ayrıca kardeşimin telefonunu darma duman etmesi sonucunda bir tane Quatro T1461 (ucuz yollu ve güçlü Android tel) aldım, 1 hafta içinde elimizde olur. Onunla da deneyip sonucu buraya yazarım ama çok ümitli değilim açıkçası, sonuçta stok Android kullanıyor.

Edit:Bilsoft'tan mail geldi, öncelikle kendilerine hızlı cevapları için teşekkür ediyorum.

Sorularıma verdikleri cevaplar ise sırasıyla;

1- Android versiyonu olarak malesef direk bişey diyemiyoruz. Android Programı Beta aşamasında olduğu için ancak deneyip kullanabilirsiniz.

2- Hat seçimi yoktur (Ne demek istediklerini anlamadım, çift hatlı telefonlarda bu programın nasıl davrandığını sormaya çalışmıştım :) )

3- Sadece tek bir bilgisayar için lisanslanabilir.

4- Saatte 100 SMS sınırlamasına takılmaz.

Tabi ki hemen geri mail gönderiyorum çift hatlı telefonlarda programın neye göre davrandığını ve saatte 100 SMS sınırına takılmaması için mesajların saat başı yüzer yüzer mi gönderildiğini yoksa başka bir yolla hepsini aynı anda mı gönderdiğini öğrenmeliyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 15 Nisan 2015; 13:40:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

S.a;

Ben de bir derneğin iletişim sorumlusuyum ve sizin problemlerinizin aynıları bizde de var, Fikretkurt arkadaşımızdan Allah razı olsun ki bu iş için aylarca çabalamış ama tam çözüm malesef ki Android'in kendi iç saçmalıkları yüzünden bulunamamış. Fikretkurt bu iş için en iyi çözümün Nokia E72 olduğunu söylemiş, doğru da söylemiş, Nokia E72'de SMS hakkındaki her şey sınırsız fakat o kadar geriye gitmenize de gerek olmadığını belirtmek isterim. Aynı işi nispeten daha yeni bir telefon sayılabilecek olan ve dokunmatik olan Nokia 603 de yapabiliyor, üstelik piyasada bulabiliyorsunuz. Biz şu anda onu kullanıyoruz, tek problemimiz çok sayıda yeni kişi eklemek istediğimizde bunun tam bir zulme dönüşmesi, bu yüzden biz de çıkar yollar arıyoruz, buradan bir arkadaşımız aylar önce Bilsoft ile görüşmüş ama program geliştirme aşamasında olduğundan tam bir cevap alamamış. Ben bugün itibariyle Bilsoft'a yeniden mesaj attım, aklımdaki tüm soruları sordum, sorduklarım sırasıyla:

1- Bu program yeni nesil Android 4.4 veya 5.0'da çalışmakta mıdır? Çünkü derneğe yeni
    bir cihaz alacağız ve piyasadaki cihazların en altı bile en az 4.4 Kitkat kullanıyor.

2-Programınız çift hatlı Android telefonlarda çalışmakta mıdır? Bu tip telefonlarda
    istenilen hatta yönlendirme yapılabilmekte midir?

3-Programınız aynı lisans ile birden fazla bilgisayara kurulabilmekte midir? Çünkü
    yerine göre işyerinde veya evde mesaj atmam gerekecektir ve iki yerde de sadece
    masaüstü bilgisayarım bulunmaktadır.

4-Android telefonlarda saatte 100 mesaj gibi sınırlandırmalar bulunmaktadır. Programınızı
    kullanmamıza rağmen mesajları telefon göndereceğine göre bu sınıra takılacak mıyız?
    Bu sınıra takılmamak için telefonu Root'layıp garanti dışı mı bırakmamız gerekecek?

Bu sorulara gelen cevapları sizinle de paylaşacağım, bu arada programın lisansı ömür boyu 150 TL olmuş durumda (Sanırım önceden 100 TL idi).

Bunun dışında Microsoft işletim sistemli telefonlarda böyle bir problem olup olmadığını sormuş Fikretkurt arkadaşımız fakat cevap alamamış, eğer deneyebileniniz varsa lütfen cevaplayabilir mi?

Ayrıca kardeşimin telefonunu darma duman etmesi sonucunda bir tane Quatro T1461 (ucuz yollu ve güçlü Android tel) aldım, 1 hafta içinde elimizde olur. Onunla da deneyip sonucu buraya yazarım ama çok ümitli değilim açıkçası, sonuçta stok Android kullanıyor.

Edit:Bilsoft'tan mail geldi, öncelikle kendilerine hızlı cevapları için teşekkür ediyorum.

Sorularıma verdikleri cevaplar ise sırasıyla;

1- Android versiyonu olarak malesef direk bişey diyemiyoruz. Android Programı Beta aşamasında olduğu için ancak deneyip kullanabilirsiniz.

2- Hat seçimi yoktur (Ne demek istediklerini anlamadım, çift hatlı telefonlarda bu programın nasıl davrandığını sormaya çalışmıştım :) )

3- Sadece tek bir bilgisayar için lisanslanabilir.

4- Saatte 100 SMS sınırlamasına takılmaz.

Tabi ki hemen geri mail gönderiyorum çift hatlı telefonlarda programın neye göre davrandığını ve saatte 100 SMS sınırına takılmaması için mesajların saat başı yüzer yüzer mi gönderildiğini yoksa başka bir yolla hepsini aynı anda mı gönderdiğini öğrenmeliyim :)
    @Bloodin arkadaşım;
    Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler...
    Şu an HTC M8,E8, ve Desire 820 kullanıyorum.
    1400 küsür rehber kaydım var google bulutta...
    54 adet ayrı ayrı gruplarım var...
    Maximum üye sayım 247 olabilir,ama şu an 192 kişi...
    HTC'ler bu iş için biçilmiş kaftan...
    Üyelikten çıkanı,ilçe değişikliğini anında telefon rehberinde güncelliyorum...
    Sizin bahsettiğiniz özel programlar listeyi excel'den alıyor sanırım...
    Her neyse 250 kişiye kadar olan gruplamalarda HTC uygundur...
    Daha birçok incelemelerim mevcut,sorduğunuzda cevaplarım...
    İyi çalışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

@Bloodin arkadaşım;
    İyi çalışmalar

merhaba arkadaşlar bayram tebriği için ortalama 4.000 numaraya sms göndermek istiyorum

bunu pc de çalışan sms caster programı ile sorunsuz yapabiliyorum ama artık bilgisayar ile uğraşmak istemiyorum

bunu için önerebileceğiniz bir çözüm varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: aakgun

quote:

@Bloodin arkadaşım;
    İyi çalışmalar

merhaba arkadaşlar bayram tebriği için ortalama 4.000 numaraya sms göndermek istiyorum

bunu pc de çalışan sms caster programı ile sorunsuz yapabiliyorum ama artık bilgisayar ile uğraşmak istemiyorum

@aakgun arkadaşım bizim bu tartışma forumumuzda 250 kişiye kadar olan ufak dernek vs.gibi gruplara
    sms göndermemiz tartışılıyor.
    4000 kişi dediğiniz zaman paket sms hizmetleri satın almanız daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
    O programlarında tek handikabı excel ile hazırlanan gruplar bilgisayardan alınarak sms gönderilebiliyor.
    Yani grupta isim değişiklikleri güncel olmuyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aakgun

quote:

@Bloodin arkadaşım;
    İyi çalışmalar

@aakgun arkadaşım bizim bu tartışma forumumuzda 250 kişiye kadar olan ufak dernek vs.gibi gruplara
    sms göndermemiz tartışılıyor.
    4000 kişi dediğiniz zaman paket sms hizmetleri satın almanız daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
    O programlarında tek handikabı excel ile hazırlanan gruplar bilgisayardan alınarak sms gönderilebiliyor.
    Yani grupta isim değişiklikleri güncel olmuyor...
    toplu sms yollama bu eskiden bayramlarda seyranlarda 500 kişiye yolladığımız mesajlar la aynı şey değil mi

• toplu sms yolla kapsamında sesli smsler de mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecmfdn

toplu sms yolla kapsamında sesli smsler de mevcut mu?
    Sa, Arkadaşlar.

Bu konuyu baştan aşağı okudum. Bir arkadaşımız gmail telefon defterindeki kişileri senkronize ettiğini söylemişti. Bunun için gmail hesabı açtım lakin kişileri senkronize edemiyorum. Bazı kişiler gelmiş ama e-posta adresi olanlar. Telefon numaraları yok. Rica etsem bu konuyu bilen arkadaşımız tarif edebilir mi ?

Kişileri senkronize edip düzenleyip, ona göre gruplar oluşturmak istiyorum.

ilginiz için teşekkürler.

Birde telefon tavsiyelerinde huewi mate telefonun tek seferde 250 sms gönderdiğinden bahsedilmişti, acaba bu durum huewi G7 içinde geçerli mi ?

• Huwei modelleri ve HTC modelleri aynı anda 250 kişiye mesaj çekebiliyor.Gmail eşitlemesi için Google gmail bölümüne girip rehber'e gidiniz.Detaylarınız orada var

• quote:

Huwei modelleri ve HTC modelleri aynı anda 250 kişiye mesaj çekebiliyor.Gmail eşitlemesi için Google gmail bölümüne girip rehber'e gidiniz.Detaylarınız orada var
    Lenova s90 nın da aynı anda 200 kişiye sms gönderdiğini test ettim.
  • Merhabalar, ben de hala sms atanlardanım. androidin saçma sms gönderme sınırından dolayı lumia 535 aldım. Telefonda her grp max 25 kişiden oluşuyor ama şu anda grp oluşturma sınırı gozlemlemedim. sms atarken grpları ekleyerek sms atabiliyorsunuz ama tam olarak bilemediğim bir kişi sınırlaması mevcut. Program tüm grupları seçmeme veya kişileri izin vermiyor değil ama gondermiyor ya da program beni atıyor. Şu anda durum böyle.

edit: Yanlış konuya mesaj atmışım ama biz sms ciler için iyi bir çözüm lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 23 Kasım 2015; 13:13:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Merhabalar, ben de hala sms atanlardanım. androidin saçma sms gönderme sınırından dolayı lumia 535 aldım. Telefonda her grp max 25 kişiden oluşuyor ama şu anda grp oluşturma sınırı gozlemlemedim. sms atarken grpları ekleyerek sms atabiliyorsunuz ama tam olarak bilemediğim bir kişi sınırlaması mevcut. Program tüm grupları seçmeme veya kişileri izin vermiyor değil ama gondermiyor ya da program beni atıyor. Şu anda durum böyle.

edit: Yanlış konuya mesaj atmışım ama biz sms ciler için iyi bir çözüm lazım.
    selamlar...
    konuda emeği geçenlere teşekkürler. bütün yazılanları okudum. bu kadar çok reklamcıya rağmen konu iyi direnmiş. gerçekten emeğe saygı

o kadar zaman aradan sonra sonuç itibariyle; google contacts kullanabileceğimiz yani android sistemli hangi telefonu bu iş için tavsiye edersiniz?

• antisilence kullanıcısına yanıt
    Evet sayın @antisilence;
    Çok direndik gördüğün gibi...
    Bu konuda hem HTC hem Huawei kullandım...HTC e8,m8,Desire 820 her üçü de şu an elimde kullanımda...
    1 saat içinde 250 kişiye sms çekiyor her 3 cihaz.Huawei ascwend mate telefon ve mediapad 7 youth tablet ile aynı işi gördük.
    HP çift hatlı telefon kullandık ama bir faciaydı,çünkü mesaj gönderirken mail adreslerini de ayrı algılıyor abuk-subuk sonuçlar veriyordu.
    Size tavsiyem HTC'nin bahsini ettiğim 3 telefonda olur...
    Kolay gelsin.
  • quote:

Evet sayın @antisilence;
    Çok direndik gördüğün gibi...
    Bu konuda hem HTC hem Huawei kullandım...HTC e8,m8,Desire 820 her üçü de şu an elimde kullanımda...
    1 saat içinde 250 kişiye sms çekiyor her 3 cihaz.Huawei ascwend mate telefon ve mediapad 7 youth tablet ile aynı işi gördük.
    HP çift hatlı telefon kullandık ama bir faciaydı,çünkü mesaj gönderirken mail adreslerini de ayrı algılıyor abuk-subuk sonuçlar veriyordu.
    Size tavsiyem HTC'nin bahsini ettiğim 3 telefonda olur...
    Kolay gelsin.
    @fikretkurt teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: antisilence

@fikretkurt teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,
    Bundan önce General Mobile Discovery kullanıyordum, onda mesaj sınırı 200 ve hiç problemsiz kullanıyordum...
    extra programlarla uğraşmak istemeyen arkadaşlara ucuz yollu bir çözüm olarak önerebilirim, zira discovery'nin ikinci ellere sudan ucuz ツ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekaraaslan

Arkadaşlar,
    Bundan önce General Mobile Discovery kullanıyordum, onda mesaj sınırı 200 ve hiç problemsiz kullanıyordum...
    extra programlarla uğraşmak istemeyen arkadaşlara ucuz yollu bir çözüm olarak önerebilirim, zira discovery'nin ikinci ellere sudan ucuz ツ

Alıntıları Göster
    Yeni bir android telefon alacağım. Sms sıkıntısı olmayan. Fakat yeni üretilmiş amiral gemisi olan bir şey olsun istiyorum. Samsungun sms zulmünden bıktım bilseydim s4 ü almazdım zaten. Anladığım kadarıyla HTC veya huawei ürünleri sms 250 sms e kadar destekliyor. Htc m9 veya m10 veya huavei p9 , mate 8 düşünüyorum veya 2016 yılında üretilmiş iyi bir telefon.
    Yeni modellerden kullanan ve sms durumu hakkında bilgi veren olabilirmi acaba.

• quote:

Bugün 183 kişilik excel dosyasını programa tanıttım.
    Mesajı gönderirken 20'ye yakın ulaştığında programdan çıkmak
    zorunda kaldım.
    Tekrar girdiğimde "kaldığım yerden devam et"e bastım...
    Ama mesaj bölümüne tekrar aynı mesajı yazmam gerekiyormuş,
    dolayısı ile 20 kişiyede sadece "Sayın Fikret Kurt"
    isminde mesaj gitti...
    Bende sonlandırdım.
    Denemeye devam edeceğim.

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar yazıyorum
    MertSoft SMSsender ı sadece kendi ihtiyacım için yazmıştım
    Ve uzun süre kullandım kendin yazınca kullanmak kolay oluyor :)))

Uzun süre Jelly Bean ve kitkat kullandım bu arada yazdığım apk Android 4.4.4 e kadar destek veriyordu
    programı geliştirdiğim platform sebebi ile

şimdi daha basit ve Android 6 ya da destek veren yeni bir sms apk sı yükledim google play e
    MertSoft Kolay Sms V.1.0.?.?. sürekli vers değiştiği için ? yazdım :D

Öncekinden daha basit ve bence gereksiz parçaları çıkarılmış birşey oldu

Aslında yazma sebebim burdan birçok arkadaşın telefon ve mail ile kullandıkları programın yeni versiyonunu istemesidir.
    Öncelikle programda reklam vardır.
    Sonrasında kimseye birşey ıspat çabam yok işinize gelirse kullanırsınız.
    Sistem çok basit ama burda açık birşey söylüycem Excel kullanamayan kimse kullanmasın çünkü diğerinde olduğu gibi
    Liste dosyası olarak CSV Kullanılıyor
    Googleplay de kullanımı var okumadan yüklememyin
    Beni bilen bilir yardıma açığım ama gündüz çalışıyorum ama mail ile ulaşırsanız mutlaka bişiler yaparız.

Bu programda ben en bariz fark olarak şunu gösterebilirim bu program 10 sn de 1 sms atar çok açık bir sebebi var toplu sms de hattınız iptal edilmesin diye
    10000 sms attığımda avea hattımı iptal etmişti :D

Allah tan hazırkarttı :D
    Ayrıca giden smsleri takip için kasmanıza gerek yok android 4.4 ten sonra giden tüm smsler out boxta listelenir :) kullandığınız telefonların ayarlarında sorun yoksa

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mrtsoft.EasySms#details-reviews

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahm358 -- 28 Haziran 2016; 0:47:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahm358

Selam arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar yazıyorum
    MertSoft SMSsender ı sadece kendi ihtiyacım için yazmıştım
    Ve uzun süre kullandım kendin yazınca kullanmak kolay oluyor :)))

Uzun süre Jelly Bean ve kitkat kullandım bu arada yazdığım apk Android 4.4.4 e kadar destek veriyordu
    programı geliştirdiğim platform sebebi ile

şimdi daha basit ve Android 6 ya da destek veren yeni bir sms apk sı yükledim google play e
    MertSoft Kolay Sms V.1.0.?.?. sürekli vers değiştiği için ? yazdım :D

Öncekinden daha basit ve bence gereksiz parçaları çıkarılmış birşey oldu

Aslında yazma sebebim burdan birçok arkadaşın telefon ve mail ile kullandıkları programın yeni versiyonunu istemesidir.
    Öncelikle programda reklam vardır.
    Sonrasında kimseye birşey ıspat çabam yok işinize gelirse kullanırsınız.
    Sistem çok basit ama burda açık birşey söylüycem Excel kullanamayan kimse kullanmasın çünkü diğerinde olduğu gibi
    Liste dosyası olarak CSV Kullanılıyor
    Googleplay de kullanımı var okumadan yüklememyin
    Beni bilen bilir yardıma açığım ama gündüz çalışıyorum ama mail ile ulaşırsanız mutlaka bişiler yaparız.

Bu programda ben en bariz fark olarak şunu gösterebilirim bu program 10 sn de 1 sms atar çok açık bir sebebi var toplu sms de hattınız iptal edilmesin diye
    10000 sms attığımda avea hattımı iptal etmişti :D

Allah tan hazırkarttı :D
    Ayrıca giden smsleri takip için kasmanıza gerek yok android 4.4 ten sonra giden tüm smsler out boxta listelenir :) kullandığınız telefonların ayarlarında sorun yoksa

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mrtsoft.EasySms#details-reviews

Alıntıları Göster
    Ben yaklaşık 5 yıldır mesaj sınırı, sıkıntısı yaşamadan sms gönderiyorum. Herkes 10,20,50sms sınırı yaşarken bende tevafuken aldığım Nokia 500 telefonumla hiç sıkıntı yaşamadım. Ben aynı anda en fazla 1300 sms denedim ve gönderdi. Nokia bitti denilsede halen nokia 500 modelini kullanıyorum tek kullanma sebebimde bu zaten. Rehbere kayıt etmeden de mesaj gönderebiliyorum. mesela bilgisayarımdaki numaraları .txt formatında düzenleyip telefona atıyorum gerekli olduğu zaman dosyaya girip numaraları kopyalayıp mesaj gönderirken kime kısmına yapıştırıyorum daha sıkıntı yaşamadım. 150tl ye bile bulabilirsiniz telefonu.

• Selamun aleyküm
    uzun bir aradan sonra bu toplu sms için alternatif bir cihaz yada çözüm arayışına girdim. alternatif diyorum çünkü bu işe kendi talebimi karşılayacak şekilde çözüm buldum. en son LG marka tel'im var her seferinde 20 kişiye gönderiyor android de her 100 sms de bir hata mesajı veriyor demiştim. bu da bana yaklaşık ki sadece 160 karakterli tek mesajda 45-60 dk. alıyordu. neyse sadede geleyim benim tel bozulunca hem yeni çıkan (o yıllarda) hem de hoşuma giden Genaral mobile discovery tel aldım. (bir arkadaş bu telefonun işini gördüğünü yazmış ama ayrıtıya girmediğinden anlaşılamamış olabilir).şans eseri bu telin toplu sms de 160 karakterlik bir mesajda saatlik 100 mesaj uyarısını vermediğini gördüm. dünyalar benim olmuştu. ancak 160 karakteri geçtiğimiz zaman yani iki sms de 50. kişiden sonra uyarı vermeye başlıyordu. olsundu bu da benim işimi çok rahatlatmıştı. velhasılı 2 yıl kadar bu tel ile mesj attım ancak tabiki diğer telleri de deniyordum ama hepsi hezeyan. telefonum eskidi bozuldu sonunda değiştirmem gerekiyordu. General mobilin malum şarj soketi sorunu da beni deli ediyordu. o sıralar eşime yeni çıkan general mobil discover air telefonu hoşuma gitti tam bayan telefonu ince şık üstelik ucuz da özellikleri de güzel neyse ona alınca bu mesaj olayını denedim baktım o telde de sıkıntısız gönderiyor. haaa bu arada tel bir kerede 200 kişiyi seçmeye izin veriyor bende o zaman 450 kişi civarı vardı şimdi 800 kişi ben de 200-200 böldüm tek sms'i (160 karakter) göndermem benim uğraşım 4-5 dk. tel göndermesi arkada devam ederken ben tel ile de görüşüyorum, internete de giriyorum oyun da oynuyordum sıkındı yok yani. neyse konuya geri dönecek olursak air tel den bir tane de kendime aldım ben genelde 160 karakteri geçmemeye çalışıyordum aylık 5000 sms paketi alıyorum bitince ilaveler le beraber (5000 sms 12 tl den) fazla kasmasın diye bir de tel uyarısı var tabi. neyse birgün 160 karakteri geçmem gerekti air ile gönderdim uyarı bekliyorum gelmiyor baktım hepsini göndermiş. 160 *3 yani 3 sms yaptım yine gönderdi 4 sms yaptım yine gönderdi uyarı diye birşey yok. dünyalar benim olmuştu bende tabi dayanıyorum türkçe karakterlere (eskiden kullanamamamın verdiği eziklikle) ancak bu sefer de smslerim aylık yetmemeye başladı ayda oldu benim smsler 12000-15000 arası tabi ben AVEA nın faturasız hattını kullanıyorum. bu seferde sınırsız sms olayına gireyim dedim avea BOLKEPÇE 6 gb aldım interette bol ilk ay nasıl coştum bilseniz herşeye sms, hava durumunu bile sms çekecem neredeyse. neyse ilk ayın sonuna doğru daha 3-4 gün kala benim hattı kapattılar aradım müşteri hizmetlerini dediler "beyefendi 30 000 sms olmuş ne yapıyorsunuz" dedim eşim dotum çok ne yapayım" demedim "dernek mesajları filan ne olacak" alttan alıyorum hafiften. neyse dedi "beyefendi size toplu sms gönderen firmaları tavsiye ediyorum filan" ben de dedim "ben zaten avea ya sms olayı için girdim olmuyorsa çıkarın kardeşim" o zaman yumuşadı "tamam beyefendi listenizde 800 kişi civarı gözüküyor artış olursa yine soun yaşabilirsiniz filan" ben de dedim "yok sıkıntı yok artmaz" filna o gün bu gün 4-5 aydır sıkıntı yok ben ufak artışlar da oluyor. ben de akıllıyım taahüt verin 10 tl indirelim dediler dedim du bakayım başımıza bir iş gelmsin 10 lira için size mi boyun bükecem olmassa çıkarım faturalıdan faturasızda takip edemiyorlar.
    yaw baya dolmuşum uzun oldu artık hikaye niyetine okuyun...

• Konu hala canlılığını koruyor arkadaşlar.
    Tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.