Şimdi Ara

Toplu taşıma araçlarına binmek ve asgari ücretle çalışmak insanın özsaygısını yitirmesine neden oluyor... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
5.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ankara'da etimesgutta oturuyorum hacettepe teknokentte calısıyorum navigasyonla ev ile iş arası 25dk gösteriyor. ama 3 araç değiştirerek anca gidebiliyorum toplu tasıma araclarıyla.

25 dakikalık yolu sıkıs tepis bindiğim otobüste 1.5 saatte gidiyorum yanlıs duymadınız 1.5 saatte gidiyorum 25 dakikalık yolu.

3 arac degistiriyorum

2 otobüs 1 metro.

yapracıktan koruya otobüs korudan beytepeye metro beytepeden teknokente otobüs.
  • İroniyi anladım, güzel ironi kutluyorum.

O zaman üremeye devam. Anne babalarının kopyası olan bir adım bile ötesinde düşünemeyen nesillere devam

Aklıma Matrix geldi, ajan Smith insan türünü virüse benzetiyor.

ajan smith - sizinle, bir süredir kafamı meşgul eden bir düşüncemi paylaşmak istiyorum. bu düşünce aklıma sizin türünüzü sınıflandırmaya çalışırken geldi ve anladım ki sizler aslında memeliler sınıfına dahil değilsiniz. bu gezegendeki tüm memeliler, yaşadıkları çevre ile içgüdüsel olarak bir denge kuruyorlar. ama siz insanlar öyle değilsiniz. bir bölgeye yerleşiyorsunuz ve çoğalıyorsunuz, tüm doğal kaynakları tüketene kadar çoğalıyorsunuz. canlı kalabilmenizin tek yolu başka bir bölgeye yayılmak. bu gezegende bu şekilde yaşamını sürdüren bir organizma daha var. ne olduğunu biliyor musunuz? virüsler. insanlar hastalıktır. bu gezegenin kanserleri. sizler vebasınız. ve bizler de bunların ilacıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Hocam ben iyi kazanan bir avukat olamazsam asla çocuk yapmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Hocam ben iyi kazanan bir avukat olamazsam asla çocuk yapmam.

İyi kazanmak ile alakalı değil, cebinde para olan insanlarin da ne kadar kalitesiz olduğunu gördükten sonra mutlaka sen de dönüp bu yazımı hatırlarsın.

İnsan kalitesi para ile satın alınmıyor, para kazandıktan sonra değişmiyor da. Kalite farklı bir sey, zevklerden dünya görüşüne, evren icindeki yeri( yerinin onemsizligi),giydiği pantolonun paça boyuna kadar geniş bir kavramdan bahsediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplu taşıma bir ülke için şarttır ama bu ülkede maalesef gereken önem verilmiyor
    herkes arabasıyla gitmeye kalktığında bu defa başka sorunlar çıkıyor ,yeni yol yapsan olanı genişletsen dahi bu nereye kadar gidecek ?
    toplu taşımalarda 2 ayrı sorun var
    1-araçlar yetersiz
    2-toplu taşıma kullanan insanların bir bölümü çok saygısız ,görgüsüz

özel araç kullananlarda çok mutlu değil yani (trafiğin sıkışması nedeniyle)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.