Şimdi Ara

Topluca Clio 4 alımı, filo indirimi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
5
Favori
27.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde aklımdaki seçeneklerden birisi. Aracı gördükten sonra karar vericem tabi ama beni de ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Birlik olup almaniz cok guzel ve hos.ins 10 kisi den az olmazsiniz da soyle kalayli bir indirim almak nasip olur size. :)

4 kisiye araba basi 4 bin indirim yaptilarsa 10 kisi alsa baya bir indirim olur gibime geliyor.

İnşallah diyelim. iyi dilekleriniz için teşekkürler.
  • SnypeR -8
  • Lansman fiyatları üzerinden çok indirim yapılacağını sanmıyorum. Daha araç satışa çıkmadı ama talibi çok anlaşılan

1.2 (75 bg) joy 29.490
    0.9 T (90bg) start&stop touch 34.490
    1.5 dci (75 bg) joy 37.490
    1.5 dci (75 bg) touch 38.490
    1.5 dci (90bg) start&stop touch 40.490
  • filo indirimi olması için tüm araçların tek bir isme-şirkete fatura edilmesi lazım sanırım...10 kişi masaya bir anda oturursa elbette işler değişir ama filo indirimi tarifesini uygulayamazlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

filo indirimi olması için tüm araçların tek bir isme-şirkete fatura edilmesi lazım sanırım...10 kişi masaya bir anda oturursa elbette işler değişir ama filo indirimi tarifesini uygulayamazlar...

Adı resmen filo indirimi olmasada pazarlık gücümüzün büyük olacağına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Lansman fiyatları üzerinden çok indirim yapılacağını sanmıyorum. Daha araç satışa çıkmadı ama talibi çok anlaşılan

1.2 (75 bg) joy 29.490

1.2 (75 bg) joy 29.490

25'in altına düşerse benide yazın
  • 0.9luk motoru ciddi olarak merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemAmca

quote:

Lansman fiyatları üzerinden çok indirim yapılacağını sanmıyorum. Daha araç satışa çıkmadı ama talibi çok anlaşılan

1.2 (75 bg) joy 29.490

1.2 (75 bg) joy 29.490

Fiyat aldığımızda haberdar ederiz. Şu anda hiç bir fiyat garantimiz yok.
    BohemAmca -9

• filo indirimi için şirkete fatura kesilmesi gerekir,bu da sanırım bu topluluk için imkansız...

ama indirim kapılabilir ancak filo kadar olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 19 Eylül 2012; 12:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

filo indirimi için şirkete fatura kesilmesi gerekir,bu da sanırım bu topluluk için imkansız...

Elbette ancak bireysel alımlardan çok daha hesaplı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean34

quote:

filo indirimi için şirkete fatura kesilmesi gerekir,bu da sanırım bu topluluk için imkansız...

zaten şirkete almakda mantıklı değil,devamlı stopaj ödüyorsunuz araç için kasko sigorta ıvır zıvır masrafı daha çok aslında...

umarım gerçekleştirirsiniz bilinçli tüketici herzaman birbirine destek olmalı,ayrıca bence mais in kendisinden alın araya bayi sokmayın..
  • quote:

Hocam ne kadar olur üç aşağı beş yukarı baz donanımda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean34

quote:

zaten şirkete almakda mantıklı değil,devamlı stopaj ödüyorsunuz araç için kasko sigorta ıvır zıvır masrafı daha çok aslında...

umarım gerçekleştirirsiniz bilinçli tüketici herzaman birbirine destek olmalı,ayrıca bence mais in kendisinden alın araya bayi sokmayın..

Destekleriniz için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Hocam ne kadar olur üç aşağı beş yukarı baz donanımda

filo indirimi şirketten şirkete değişmekle birlikte %4-%6 gibi bir oran ama bunu indirimli fiyat üzerindende yapabiliyorlar,bu biraz alıcak adamın gücüylede alakalı örneğin 2 araç alan için olan indirimle 20 araç için olan indirim aynı değil..
    eğer forumdan şöyle 10-12 araç GERÇEKTEN alıcı çıkarsa güzel indirim alırsınız...

• quote:

1.2 (75 bg) joy 29.490

bizde aralık ayında alırız
  • arkadaşlar bir aksilik olmazsa bende almayı düşünüyorum.yukarda arkadaşların dediği gibi tek kişinin üstüne olmadığı için filo indirimi olmuyor ama 10 kişi çıkarabilirsek en az 1000 tl indirim alırız.
  • yaris cvt düşünüyoruz az yakan otomatik vites ve sorunsuzluk bakımından alternatif olabilir mi bu araç?
  • Merhaba,
    eskiden beri forum takipçisiyim. ama yeni üyelik aldım kullanıcı adımı değiştirmek için.

ben kesin olarak clio 4 alacağım.

buradan toplu olarak almak tabi ki daha cazip. listeye ekleyin ve yapmam gereken bir şey olursa mesaj gönderebilirsiniz.

İstanbul-Beylikdüzü
    İlgilendiğim Model 0.9 tce touch
  • quote:

quote:

1.2 (75 bg) joy 29.490

1.2 (75 bg) joy 29.490

Biraz abartı mı oldu 25bin altı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.