Şimdi Ara

Topluca Clio 4 alımı, filo indirimi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
5
Favori
27.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    76erss -11
  • Almak isteyen arkadaşlar 12 -13 şeklinde sırayı takip ederek yazarlarsa kaç kiş olduğumuzu daha kolayca görebiliriz. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ocean34 -- 19 Eylül 2012; 14:53:04 >
  • Almak isteyenleri ilk mesajını editleyip ilk mesaja eklesene.Daha net gözükür.
  • basliga cok gulmustum ama soylediklerin mantikli geldi kardes. Alacak arkadaslar dusunebilir bence bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba en düşük fiyatı peugeot 208 ile aynı ama lansmandan sonra düşer diyorlar fazla düşeceğini sanmıyorum 400 500 bir şey daha en fazla, nedense 208 tipsiz geldi bana bizde ailecek clio 4 düşünüyoruz fiyatlarda beklenilen kadar indirim olursa bir üst paket alma şansım da artar beni de yaz müdür :)

Nz9 - 12
  • Faydalı bir konu olmuş, Filo indirimi uygulanmasada bireysel alımlardan daha düşük bir rakama alınabilir. Clio 4'ü bayagı bir kişi bekliyor çünkü
  • fotoğraflarını falan gördüm çok hoşuma gitti ama pek araştıramadım, bunun şöyle doğru düzgün giden benzinlisi var mıdır acaba :)
  • benide yazın

1,2 olandan
    fenerlisth 12
    balıkesirden ama ben eski arabı verip üzerine pra eklicem nasıl olur ki acep
  • Benide yazın.Dizel olursa en fulünü alırım benzinli alırsam en düşüğü.O zamanki ekonomik durumuma bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 19 Eylül 2012; 17:13:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlisth

benide yazın

1,2 olandan
    fenerlisth 12
    balıkesirden ama ben eski arabı verip üzerine pra eklicem nasıl olur ki acep

Sorun olmaz.Eski aracınızı verirsiniz takas bedelini kabul ederseniz üstünü tamamlarsınız.

Not:Eski bilgilerim doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyorum.Satış danışmanı falan değilim.
  • Kesin alıcam diyenler bile arabayı görmeden ne kadar kesin olabilir ki ? Benim ciddi alternatiflerimden birisi. Ama yine de bende herkes gibi bir test sürüşü yapmak isterim, malzeme kalitesini görmek isterim. Arabayı canlı canlı incelemek isterim. 25bin gibi bir fiyata ineceklerini hiç tahmin etmiyorum o gerçekçi bir yaklaşım olmaz sanırım. Kaldı ki, alıcam diyenlerin bile bir kısmı ekimde bir kısmı aralıkta alabilecek durumda olabilir. Sonuçta bütçe meselesi de bu bir noktada. Şimdi yapılan biraz nabız tutmak gibi... Belki birkaçımızın istediği donanımlar gelmeyecek ve onlar vazgeçecek.

Konu biraz daha oturduğunda daha ciddi bir liste yapılıp iletişim bilgileriyle birlikte belki bir mail listesi yada haberleşme olanağı sağlanır. Fiyatlar netleştiğinde herkes kendi bütçesine ve şartlarına bakarak karar verir. Fiyat teklifi de sanırım 3-5 araba için %x, 5-10 araba için %y, 10 arabadan fazla %z gibi bir indirim oranı verebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Kesin alıcam diyenler bile arabayı görmeden ne kadar kesin olabilir ki ? Benim ciddi alternatiflerimden birisi. Ama yine de bende herkes gibi bir test sürüşü yapmak isterim, malzeme kalitesini görmek isterim. Arabayı canlı canlı incelemek isterim. 25bin gibi bir fiyata ineceklerini hiç tahmin etmiyorum o gerçekçi bir yaklaşım olmaz sanırım. Kaldı ki, alıcam diyenlerin bile bir kısmı ekimde bir kısmı aralıkta alabilecek durumda olabilir. Sonuçta bütçe meselesi de bu bir noktada. Şimdi yapılan biraz nabız tutmak gibi... Belki birkaçımızın istediği donanımlar gelmeyecek ve onlar vazgeçecek.

Konu biraz daha oturduğunda daha ciddi bir liste yapılıp iletişim bilgileriyle birlikte belki bir mail listesi yada haberleşme olanağı sağlanır. Fiyatlar netleştiğinde herkes kendi bütçesine ve şartlarına bakarak karar verir. Fiyat teklifi de sanırım 3-5 araba için %x, 5-10 araba için %y, 10 arabadan fazla %z gibi bir indirim oranı verebilirler.

• Bende bu aralar araba almayı düşünüyorum 30 bin tl nin altında olursa beni de katın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean34

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: eraser79

Diğer illerden alacak olanlar napacak neyse uygun fiyat alırsanız bende düşünürüm.Kırmızı

ulaşım masraflarından çok daha fazla bi indirim alabilirsin bence
    tabii hakkaride oturmuyosan

Araç hangi ilden alınırsa alınsın aracın teslimatı istenilen ilden yapılabiliyor. Yeğenime o şekilde almıştık. Aracı istanbul'dan aldık İskenderun' da teslimini istedik yaptılar.

bu güzel haber işte.

bende iskenderundan almayı düşünüyorum, uygun bir fiyat olursa bende dizelini düşünüyorum.

• bu forum birlesip lastik dahi alamamisti.allah yardimciniz olsun.siz fiyat alinca amcaoglu halaoglu su fiyati veriyor diyenler sizin iyi niyetinizden kendine komisyon cikarma derdine dusenler cikacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yazilabilirim, fiyat bir belli olsun bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

filo indirimi olması için tüm araçların tek bir isme-şirkete fatura edilmesi lazım sanırım...10 kişi masaya bir anda oturursa elbette işler değişir ama filo indirimi tarifesini uygulayamazlar...

valla araba deviri için dun notere gittim 90 tl miş.yapılacak ındırımlerı goz onunde bulundurularak araba alacak kişilerin ortagıoldugu şirket bile açılır :D
  • Kız kardeşim bir araba almayı düşünüyor bu aralar, eger fiyat uygun olursa ben de ilgilenebilirim
  • Arkadaşlar bence çok heveslenmeyin yeni lansmanı yapılmış bir arabaya en fazla %10 indirim yaparlar 25 bine eskisini dahi vermezler ön görüşme yapmadan sayı toplamanız hayal kırıklığına neden olabilir
  • 25 bine olursa bende alırım bir tane.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.