Şimdi Ara

Topluca Clio 4 alımı, filo indirimi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
5
Favori
27.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bencede reno bayileri can atıyorlar gelsin diye,onlar da biliyor satıslar patlicak,indirim konusunda kasabilirler,nasıl olsa yeni bir arac lansman fiyatının altına pek düşmezler ama bende ciddi olarak düşünüyorum,1,5 dci joy yada bir üstü.
    Şöyle de yapılamazmı; arac 10 ekimde bayilerde diyelim bir tarih belirlenir 20 ekim falan mesela ,o tarihe kadar herkes aracı inceler,hem kesin kararlarda verilir,birde bu fiyatlar kredili peşin alıma göre değişecek tabi..

bende varım diyorum
  • frukfruk - 13 . dizellerden alabilirim araç bir çıksın hele. iletişimde kalalım:)
  • arkadaş sanki telefon alıyor millet kuyruğa girmiş ne cok para bizim milletimzde ya görünce şaşıyorum böyle konulara
  • fenerlisth -13
    bgs0 -14
    grknkklk -15
    redwhiteee 16
    kuseyr -17
    yiğit+ -18
    yasinaslan -19
    İOC 20
    roy84 -21
    frukfruk -22
  • Güzel düşünmüşsünüz. Her zaman yüksek miktarlı alım ile bireysel alım arasında uçurum vardır.

Hatta bence Sosyal paylaşım sitelerinden, Bloglardan veya çeşitli kaynaklardan diğer isteklilere ulaşın. Birlik her zaman iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTSE100

Güzel düşünmüşsünüz. Her zaman yüksek miktarlı alım ile bireysel alım arasında uçurum vardır.

Hatta bence Sosyal paylaşım sitelerinden, Bloglardan veya çeşitli kaynaklardan diğer isteklilere ulaşın. Birlik her zaman iyidir.

Destekleriniz için teşekkürler.
  • iyi bir fiyat olursa bende düşünürüm hani dizel 31-32 ye yakalasak
  • uygun donanım ve fiyat ile olabilir ..
  • forecaster_ltba -23
    khan_ -24
  • alıcıları kesinleştirmeden önce bir bayiden ön bilgi almanız da daha iyi olmaz mı?
    aynı anda 1-10 adet alımda indirim ne kadar gibi?
    aynı anda 10 dan fazla araç alımında indirim ne kadar gibi?
  • Eğer uygun bi fiyat çıkarılırsa bende düşünebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acht und zwanzig -- 20 Eylül 2012; 11:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

Kız kardeşim bir araba almayı düşünüyor bu aralar, eger fiyat uygun olursa ben de ilgilenebilirim

Size abi diyebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaliska

quote:

Kız kardeşim bir araba almayı düşünüyor bu aralar, eger fiyat uygun olursa ben de ilgilenebilirim

Size abi diyebilirmiyim

Diyebilirsin tabiki benim icin bir sakıncası yok:))) ama aracı kardesim kendisi alacak ben sadece aracı olacagım:D
  • güzel düşünce olmuş, yukarda arkadas yazmıs mantıklı geldi bana. benim fikrim şu yönde bir bayi ile konusulup ön bilgi alınablir az çok bir fikir olması açısından indirim hakkında 10 kişide şu oran olabilir daa fzlasında şu oranda indirim olabilir gibi, daha sonra arac satısa cıktıgı zaman 10 gün iiçnde herkes kendine yakın bir bayide aracı inceler kafasında alıp almıyacagını netlestırdiği zaman buraya tekrar mesaj atar böylece kesin sayı ortaya çıkmış olur.Bu durumdan sonra ortada iyi bir kitle olursa en az 10-15 kişi güzel bir indirim alınablir.Maddi durumlar el verse bende projenize dahil olmak isterdim ama öğrenci halde zor tabi
  • quote:

quote:

quote:

Size abi diyebilirmiyim

Diyebilirsin tabiki benim icin bir sakıncası yok:))) ama aracı kardesim kendisi alacak ben sadece aracı olacagım:D

Meteliksiz birine abi demem ben
    İnşallah gönlünüze göre bir arabanız olur, kazasız belasız kullanırsınız.

• 25 bine gelirse alıntı yapın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Size abi diyebilirmiyim

Meteliksiz birine abi demem ben
    İnşallah gönlünüze göre bir arabanız olur, kazasız belasız kullanırsınız.

eyvallah dostum teşekkür ederim:)

• benım bıldıgım kadarıyla filo ındırımı 30-40 aracta arac kıralarken oluyor. Satısta boyle bir indirım varsa cok ıyı. Yuzde kac indirim veriyorlar acaba? 30luk aveoyu 25den verirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekimde bende araç alacağım. dizel otomatik istiyorum ama Clio mantıklı bir fiyata gelirse olabilir manuel dizel. Aracı showroomda gören var mı? İstanbul avrupa yakası.
  • Ben de alabilirim indirim oranına göre ciddi ciddi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.