Şimdi Ara

toplumsal bilinclenme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fazla tv izleyen birisi degilim ama dun gun icerisinde ara ara turk kanali izleme gafletinde bulundum ve birsey farkettim.en buyuk kanallarda toplums bilinclenme ile alakali hic bir tanitim filmi yok.Daha cok 2.sinif diye tabir ettigimiz kanallarda var o da sanirim bir kac defa cikiyor ve sacma sapan urunlerin reklamlari arasinda farkedilmiyor bile.(bitkisel ilaclar,zayiflatan spor ayakkabasi,cinsel guc arttirici vs reklamlar)
    merak ettigim konu ise sacma sapan dolandiricik iceren,umut tacirligi yapan,3 liralik mali 30 liraya milletimize satmaya calisan ve en az 10 dakika suren bu reklamlar yerine neden devlet toplumsal bilinclenmeyle iligili tanitim filmleri yapmiyor?bitkisel ilac reklami 10 dakika surerken ve gunde en az 20 kere yayinla irken,neden egitime dayali 40 saniyelik bir kisa film bir kac defa yayinlaniyor?

dipnot:
    telefondan yazdigim icin anlatimimda kopukluk imla noktalama hatalari olmussa affola.

• Aynen katılıyorum..Ergenliğimden önce de bunu düşünüyordum, 28 yaşındayım hala bunu düşünüyorum..Örneğin, okullarda verilen eğitimin seneler içerisinde de daha kötüye gittiğini düşünüyorum..Lise mezunu babam su gibi fransızca konuşuyor, aldığı eğitimden dolayı..Ben lise hazırlıkta gördüğüm ingilizceyi şimdi konuşamıyorum..Benim gibi milyonlarca insan olduğundan sorun sistemden kaynaklanmakta..Ülkemizde herşey sadece teorik olarak gösteriliyor ve havada kalıyor, nedeni bu..Tuvalete gitmeyi, elini yıkamayı bilmeyen insanlar var..Hatta askerde şunu gördüm, benim gibi üniversite mezunu olup, tıraş olurken, suyu açık bırakmayan benden başka 1 arkadaş vardı 6 kişi içinde..Diğer 4 kişi de üniversite mezunuydu..Kalan 50 kişi ise uzun dönem..O suyun değerini üniversite mezunu adam bilmiyorsa öğretmek zorunda olan devlet görevini yapmıyor demektir..Kaynaklarımızı bile nasıl kullanacağımızı göstermiyorlar ve ben bunun aptallaştırma politikası olduğunun farkındayım..

• Hedef beyinleri uyuşturmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplum çok yozlaşmış
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.