Şimdi Ara

Toplumun Zeki İnsanların Değil Sadece İstikrarlı Çalışmış İnsanların Yönetmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulursun be bı dünya kız var

• Baban ne is yapıyordu yoldaş?

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

kılıçlı çelenkli rütbesi olan bi asker de, para babamda değil, onun babasında.

• Keynesinkızı kullanıcısına yanıt
    Dedesi toprak ağası, babası devlette üst düzey bürokrat.

Tüm gün forumda baba parasıyla hava atıyor geçen mersosunu alkolden kaptırdı peder askere gönderecekken ağlayıp yırtmış.

Ben olsam gönderirdim valla acımazdım.

• askere gönderildim olm yazın yaptım geldim 

• Iyiymiş gerçekten. Benimki de askeri doktordu

• Bu tipleri kızlar seviyor

• Babam general diyor ama bürokrat demiyor ikisi çok farklı şeyler

Bürokrat diyordu geçen. Devlet memuru de işte.

Fark etmiyor. Bu herifi ciddiye almıyorum pek. Şahink fanı.  

• Devlet memuruyla General ne alaka yahu? Yine ikisi de teorik olarak devlet memuru evet ama pratikte oldukça farklı şeyler

Ben askerde aztek iken denetlemeye General geldi yanımda üstçavuşla birlikte kapıda dikilip denetleme ekibine bakıyoruz uzaktan heyet göründü, en önde omzu bol yıldızlı bir adam ve yanında başka yıldızlı adamlar görünür görünmez yanımdaki üstçavuş kaçarak uzaklaştı ben de arkamı dönüp yavaşça uzaklaştım..  

Generalle karşı karşıya gelmek istemezsin.. Eğer bir yanlış yaparsan yani konuşmanı falan oldu da beğenmezse babalara geldin demektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Ocak 2025; 20:2:31 >

Fark etmiyor sonuçta devlet memuru birisinin etki alanı daha fazla o kadar.

Valla bunun gibi bebelere veriyorlar parayı bunlar az bir şeyle kendini Allah görüyor kendini.

Babası olsam verirdim askere hiç acımazdım. Hiç kimseye faydası yok.  

En azından askerde biraz terbiye öğrenirdi.

• puhahahaha sen benim askerde ezileceğimi falan cidden düşünüyor musun? yazın gittim geldim, ağa gibi davrandılar.

• Baban generalse zaten ağa sensin demektir. General bu. Yani general ile bak karşı karşıya bile gelmek istemiyorsun, adam gelecek nasılsın evladım diyecek, ya tekmili zayıf vereceksin, ya bir kekeleyeceksin, ondan sonra general hoşlanmayacak bir laf söyleyecek, ondan sonra onun yanındakiler aha da rezil olduk diyecekler ve sonra mokoko..

Bir bürokrat diyor bir general diyor bence csb.

biliyorum hocam da babam öyle astsubay'a uzmanla erle falan falan fazla takışmaz. hatta binbaşıyken iş yerine gitmiştim telefon yakalanma mevzusu olmuştu, elemanlara telefonları geri verip milletin gözüne sokarak uğraşmayın şunla demişti. normalde cezası 6 gün askerlik uzaması.

ama belli bi makamda olanlara karşı çok sert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 13 Ocak 2025; 20:10:28 >
  • Ya askerlik güzel bir şey ama rütbelilerin de birbirleriyle problemleri var. Yani er komutan iliskisi problemliyse, bir yarbay yüzbaşı iliskisi de oldukça problemli olabiliyor ya da yüzbaşı ve aztek iliskisi falan

• Diyelim ki gerçekten general veya bürokrat bu neyi değiştirecek? Daha baban sana adam akıllı terbiye verememiş.

Elaleme burada caka satıp duruyorsun. Hayatta bir şey inşa etmemişsin tek bildiğin yks'de daire karalamak.

Bak güzel kardeşim benim babam beni darlamasaydı doğru düzgün çalışma ortamım olsaydı üstüne engellenmeseydi ben önlisansı değil iyi bir teknik okulda mühendisliği kazanırdım ilk seneden.

Zorluk görmeden caka satmakla olmuyor o işler.

• Bazıları diyecek babanı suçluyorsun, suçlarım bu konuda çünkü burada olanların çoğu raylarda yürümenin ne olduğunu bilmiyor o nedenle egolar şişkin o nedenle boş boş konuşuyorlar.

Çoğunuzun acı tecrübesi yok çünkü babacığınız ve anacığınız kazanmanız için izin verdi imkanlarını seferber etti.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.