Bildirim
toprak tyt denemeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tyt mat denemelerini çözüyorum 30 üstü geliyor
-
soruları nasıl osymye tarzı mı yoksa çöp mü -
upp genel denemeyi çözen yok mu -
ilk 12 soruda aşırı şaçmaladığı oluyor ve arada normal denemelerde asla görmediğim klasik sorular çıkıyor ilk 12 soruda problemleri ise basit denklem kurma direk geosu da o kdr zor değil ilk deneme ya da 2. deneme olarak bu dönemde çözülebilir
-
çözümlerine bakıyodum ilk soruları çok kasmışlar ama güzelmiş ilk denemem olucak -
Hala almayı düşünen varsa yenisi çıkıcakmış sanırım onu bekleyebilirler -
quote:
Orijinalden alıntı: keyikst
çözümlerine bakıyodum ilk soruları çok kasmışlar ama güzelmiş ilk denemem olucakevet ilk 12 sorusunun en az 5 6 tanesi deneme yanılma oluyor o yüzden öyle dedim kendim öyle soruları pek sevmiyorum
-
hangisi için -
5li denemedeki mat kismindaki ilk 12 soruyu ben de beğenmiyorum -
Toprak tyt genel deneme -
ilk deneme olarak ne önerirsin -
tarih var mı -
Yok sanırım yakında yazıyordu -
Ben toprak mat aldım 2. Deneme olaraktan bilgi sarmal aldım toprak çok daha kolay. Problemler toprakta baya basit en fazla 2 tane zorlayan soru çıkıyor. Soru tarzları genelde toprak problem kitabındaki gibi. Ben problem kitabını da yaptığım için zorlanmadım. Kutu soruları oluyor ya üslü sayılarla ilgili soru soruyorlar o tarz sorular da toprakta kolay. Zaten problemler kolay olduğu için süre kalıyor deneme yanılma yapsan da çıkıyor. Ben bilgi sarmalı çözdükten sonra anladım bunu. Geo'da toprakta 3-4 tane basit koyuyorlar diğerleri bence kolay olmuyor. Tabi bunu dememde benim geometrimin kötü olması da etkili olabilir. Eğer biraz iyiysen toprak almanı çok önermem. İlk denemen olacaksa moral açısından iyi olur sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 11 Aralık 2020; 4:7:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 tane derece yapan tanıdığım baslangıç için güzel bazı soruları çok iyi dedi alıcak gibiyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X