Şimdi Ara

TopSpin 2K25 [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu an steam'de %20 indirimle 48$'a satılıyor.

benim için hala çok pahalı %50-60 indirimleri bekliyorum ben. artık ne zaman gelirse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 4 Temmuz 2024; 10:9:49 >
  • hala kirilmamis bir oyun.

tenis elbow 4 deneyen var mi nasil acaba tenis gercekciligi acisindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda 80 saati devirdim. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. Yanlış anlaşılma olmasın, tenis aşığı biriyim, eğer sevebileceğim bir oyun olursa muhtemelen yüzlerce saati deviririm.

Sadece kariyer modunu oynuyorum. En büyük sorun offline olarak oynayamıyor olmak. Bende de internet olmuyor zaman zaman. Sadece tek maç oynuyorum onun da hiç bir zevki yok. Başta bir deniyorsun işte Agassi eşiyle oynasa nasıl olurdu falan, kısa sürede bayıyor. Yazdıklarınıza bakılırsa oyunun kırılmaması yönünden işe yaramış ama bu offline muhabbeti bize eziyet olsa da firma amacına ulaşmış.

Eğer oyunu para verip alırsanız da kariyer oynayacaksanız dertler bitmiyor. Oyunda inanılmaz ağır bir grinding var. Standart versiyonu alırsanız ve gerçek tenis kurallarıyla oynarsanız Grand Slam’lere katılmak 50 saati aşıyor, ki çoktan baymış oluyorsunuz. Ben daha yeni o noktaya geldim ama ulaşmak için o kadar uğraştığım turnuvaları henüz açıp oynamadım. Öyle düşünün. Eğer amaç tek kişilik kariyer moduyla tavsiyem ya parasını verip üst sürümü alın ya da maksimum normal zorluk seviyesinde kısa 3 setlik oyunları açın. Zaten daha yüksek zorluk seviyesinde çok da ekstra XP vermiyor, en azından daha kısa sürede Grand Slam’leri açmış olursunuz.

Yine bir diğer sorun da Roster’in darlığı. Üst seviye turnuvalarda bile Medvedev’le Alcaraz’la oyna, kupayı al şeklinde. Aslında madem isim haklarını alamadılar ayarlardan seçebilsek, eskiler de turnuvaya dahil olsa, şöyle Federer, Agassi, Sampras falan oynasak. Hadi onu yapmadınız nasıl bir sistem varsa daha onca turnuvada Murray ve Sinner ile bile maç yapmadım.

Oyunda modlama olsa, millet oyuncu da ekler, bu maç eşleşmelerini de heyecanlı hale getirecek eklentiler yayınlardı. Onu bile eklememişler muhtemelen oyunun kontrolünü kaybetmemek için.

Online oynamak için en az 30. seviyeye gelmeniz lazım. Ben 28 oldum onda bile tonla eksik özelliğim var.

Ayrıca şöyle oyun çeşitliliği için bazı hareketler çok zor. Dropshot’la topu file dibine düşürmek falan imkansıza yakın. Ne online maçta birilerinin ne de yapay zekanın yaptığını da görmedim. Hani masa tenisi oynar çakmak yok deriz ya. Online oyunda gelen geçene bam güm vuruyorlar, yapay zekaya karşı oynarken de yüksek zorluk seviyelerinde vuruş şiddetleri çok artıyor. Şöyle akılcı, taktiksel bir oyun göremiyorsunuz.

Böyle bir potansiyeli bu şekilde heba ettiklerini görmek üzücü. Oyunu çok kötüledim gibi oldu ancak bu kadar kaliteli animasyonlarla geliştirdikleri oyunda bahsettiğim konuları da çözseler muhteşeme yakın bir oyun oynayabilirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 10 Temmuz 2024; 12:50:36 >

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Hocam ben Top Spin 4 ile idare ediyorum. Pcde emulator ile çok rahat oynanıyor. Sorum şu Top Spin 4 kadar kaliteli oynanışı var mı? Videolarda kalas gibi animasyonlar. Bende yüzde 50 60 indirimlerde almak istiyorum. Oynanışı iyi ise direk alacağım. Steam de de yorumlar iç açıcı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt

Hocam baktımda animasyonları kütük gibi. Topta acayip gidiyor. Top Spin 4 üzerine hala oyun çıkmadı bence. Emulatör ile deneyebilirsiniz.

• to9y kullanıcısına yanıt

Ben Topspin 4'ü oynamadım. Şu videoya bakarak 4'ün animasyonları benzer bence ama top fiziğini daha gerçekçi buldum. Normalde emülatörle falan işim olmuyor. Steam Deck'i aldığımdan beri iyice tembel oldum, oyunları Steam'den alıp direk kur-oyna devam ediyorum. Ancak Topspin 4'e bir şans verebilirim.

Emülatörle kariyer mod oynayabiliyor muyuz? Kendi oyuncunu oluşturup 3 büyüklere karşı oynama şansı, daha ne olsun   Şu günlerde Medvedev'in Wimbledon'da yapmaya çalıştığını oyunda simüle ederim işte.

Tennis Experienceyoutube
    👇 N'hésite pas à t'abonner si tu as aimé la vidéo :) https://bit.ly/3c6AxOJ Bien le bonjour ! J'espère que cette vidéo vous plaira, si c'est le cas, n'oublie pas de mettre un p'tit pouce en l'air et de t'abonner à la chaîne ! N'hésite pas à me dire ce que tu en penses et quel genre de vidéo tu aimerais voir sur la chaîne (match, tuto,...) On se retrouve très prochainement pour une nouvelle vidéo ! A la prochaine et vive la passion du tennis ! ✅ To support me : https://fr.tipeee.com/tennis-experience Follow me on my social medias : ✅ Instagram : instagram.com/tennis.experience ✅ Facebook : fb.me/TennisElbowProduction Patch used : 2022 Patch by Tennis Experience https://www.managames.com/Forum/topic29-34947.php Get the Demo of this tennis game here : www.managames.com/tennis
    https://www.youtube.com/watch?v=OV4IvBBQmF4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 10 Temmuz 2024; 12:59:24 >

• Siz tavsiye ediyor musunuz hocam? Sadece oynanış olarak soruyorum. XP'dir, coindir, online falan onları sorun yapan biri değilim. Oynarken zevk versin yeter benim için.

• Var hocam kariyer modu. Save falan alabiliyorsunuz.

Önemli! Detayları geçelim diyorsanız direk son paragrafı okuyun!!!

Sorun şurada. Sizinle benim deneyim muhtemelen tamamen farklı olacak. Çünkü benim bundan önce oynadığım tek tenis oyunu 30 sene önce ataride. Siz doğal olarak daha önce oynadığınız oyunlarla, özellikle daha benim varlığından bugün haberdar olduğum 4'le karşılaştıracaksınız.

Online tek maç yaptım. Benim de rekabet anlamında çok beklentim yok yani. Ancak mesela kariyer modu açıp kısa sürede oyuncumu geliştirip Grand Slam'lerde oynamak istiyorum. XP falan burada devreye giriyor işte. Oyunda görevler var, onlarca saatlik görevleri tamamlamadan Grand Slam oynayamıyorsunuz. Yine bu görevlerle oyuncunuzu geliştirebiliyorsunuz ancak gelişim çok yavaş. Şöyle oyunu en yüksek zorluk seviyesinde gerçekçi şekilde oynayım deseniz yapay zeka, online'a girip insanlarla oynayım deseniz rakipler acımıyorlar gece gündüz oynayıp seviyeyi hızlı şekilde yükseltemezseniz.

Siz diyorsunuz ki beni kariyer modu vs. bağlamıyor. Zaten Federer'i alıp karşıma Alcaraz'ı seçip tek maç yapacağım. Tenis oynanışı nasıl? Bence 30 sene önce oynadığım atari oyunundan çok çok iyi, keyifle uzun süre oynadım   Sizin yapabileceğiniz şu. Ben 2 saatte menüleri öğrendim, eğitim kısmını oynadım. Kariyerde oyuncu oluşturdum. Siz zaten bunlara aşinasınız 4'ü oynadığınıza göre. Oyunu satın alın. Steam'de 2 saat oynanıştan sonra kayıtsız şartsız iade var zaten. Hatta oyuna ilk başladığınızda Federer-Murray maçından kesitler oynuyorsunuz senaryo şeklinde. Sonrasında da birkaç maç atarsınız. En güzeli deneyip kendiniz karar vermeniz bence  Elinde Topspin 4 olmayan, emülatör falan uğraşmak istemeyen, oyunu 50 saat oynasam yeter, ya da arkadaşlarla oynarız arada diyen kişilere öneririm. Ancak sizin durumunuzda benim verdiğim tavsiye sağlıklı olmaz. Edit: Bu arada Topspin 4'ün Steam Deck performansına baktım videolarda, çok iç açıcı değil, donmalar FPS değişimleri vs. Ben oyunu ağırlıklı Steam Deck üzerinde oynuyorum, 2K25'te herhangi bir performans sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 10 Temmuz 2024; 14:29:43 >

Cevabınız için teşekkürler. En iyisi deneyimlemek dediğiniz gibi. PC'de deneme şansınız varsa mutlaka Top Spin 4'ü oynayın. İnanılmaz keyifli. Ben kariyer modu oynuyorum genelde. Dediniz eğitim kısımları beni sıkmaz. XP olayına takılmıyorum. 2K'nın klasik NBA'den alıştığımız para göz olmasından kaynaklı bazı şeyler. Para ver oyuncunu geliştir mantığı var maalesef.

Rica ederim.

Eğitim beni de sıkmaz. 3 kere bitirdim zaten mantığı tam öğreneyim diye. Sadece 2 saat deneme vaktinizden çalmayın diye direk maçlara geçin dedim  

4'ü kesinlikle deneyeceğim. Teşekkürler size de.

Topspin 4'ü kurup oynadım biraz önce.

Fazla vaktim yok, birazdan işe gideceğim. Hızlı hızlı 2 buçuk maç yaptım işte  

Favori oyuncum Djokovic'i aldım. Önce karşıma Federer'i aldım, çim kort, herhangi bir ayarla oynamadan başladım maça. Sadece 1 sayı vererek yendim. Bu çok kolay oldu deyip ayarları Hard'a aldım. Toprakta karşıma Nadal'ı seçtim bu sefer. Ona da sayı bile vermeden maçı alınca bir gariplik olduğunu fark ettim   Menüyü tekrar açınca ayarı kaydetmeden çıktığımı, oyunun normal zorluk seviyesinde kaldığını gördüm. Hard'a alıp bu sefer kaydettiğime emin oldum. 3 set üzerinden oynanan maçta ilk seti 4-2 kazandım, ikinci sette 2-0 geriye düşsem de 2-2'ye getirdim. Zamanım kalmadığı için kapadım buraya yazıyorum işte.

Siz çok daha uzun süre oynadığınız için çok daha sağlıklı değerlendirme yaparsınız ancak ben 2K25'in sizi tatmin edeceğini düşünmüyorum. Bence sizin istediğiniz oynanış olarak hiç bir şeyi geliştirmeseler bile daha kaliteli bir versiyon.

- 2K25 grafikler ve ses açısından çok daha iyi.

- Roster açısından 4 tartışmasız önde.

- Oynanış olarak da 4 daha keyifli.

- Oyuncu animasyonları idare etse de 2K25'te topun hareket fiziği çok kötü. Bildiğin havada gerçekçi olmayan şekilde süzülüyor, 4'teki hız gerçeğe çok yakın. 2K25'te onca saat sonra hala topa oyuncu kilitlendi sanıp kolay toplarda bile hata yapıyorum, oyuncum topa yön vermek istediğim tarafa gidiyor, doğal olarak top diğer tarafa gidiyor. Ters ayakta yakalanmasam da hiç bir hamle yapamıyorum. 4'te öyle bir sorun yok. Yine gösterge olmamasına rağmen good, perfect aralığı çok daha geniş ve gerçekçi, vole vurmak yine gerçeğe yakın şekilde daha kolay 4'te. 2K25'te tükürük gibi gidiyor çoğu vuruş. Buna karşılık 4 çok daha kolay değil, belki benzer belki 1 tık daha kolay ama doymayan için hardest seviyesi ve üzeri hala orada. Ben hard zorluk seviyesinden çok keyif aldım 2 oyunda da.

- 4'ün Offline oynanması zaten benim için kafadan artı. Sesler neyse de grafiklere katlanabilirsem ben bunu Steam Deck üzerine kurar oynarım  

Benim tahminim 2K25 sizi tatmin etmez ancak para sorun değilse alın oynayın. Para sorunsa da alın, deneyin, zaten inanın 2 saat fazlasıyla yeterli fikir oluşması için. 50 saatte de çok farklı bir şey görmeyeceksiniz. Zamanla kırılırsa korsanını daha uzun oynarsınız ya da ciddi indirim alırsa kütüphaneye ekleyip onu da deneyimlemiş olursunuz.

Tabi bunları çok kısa Topspin 4 deneyimime göre yazıyorum. Oynadıkça fikirlerimde değişiklik olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 11 Temmuz 2024; 10:18:21 >

Bu kadar detaylı anlatım için çok teşekkür ederim. Bir hype yaptım alırım diye de. Keyif vermeyecek anlaşılan. Top Spin 4 gelmiş geçmiş en iyi tenis oyunu olarak kalacak sanırım. Videolarda anlaşılıyor zaten animasyonların dandikliği. Topta acayip gidiyor 2k25'te. Yüksek indirim alırsa deneyeceğim. Halbuki yapan yapımcı aynı Hangar ekibi. Üstüne koymadan oyunu geliştirememek ilginç.

hocam çok sağolun hiç bilmiyordum.

ps3 emulatörü ile değil mi top spin 4

akşam hemen deneyeyim.

ao tennis, tennis elbow, tenis world tour hiçbiri içime sinmedi.

çok sağolun.

pc de yok mu online olarak beraber tenis oynanılabilecek bir oyun

• Normalde başkasına direk sorulan soruya atlamam ama antrenmanlı olduğum için bilgi vereyim istedim  

Top Spin 4'ü hem PC'de hem Steam Deck üzerinde RPCS 3 ile çalıştırdım.

PC zaten inanılmaz kolay. Neredeyse kur çalıştır gibi oldu.

Steam Deck biraz uğraştırdı ancak şu anda sağlıklı çalışıyor o da. Daha önce bahsettiğim donma gibi sorunlarla karşılaşmadım. Muhtemelen izlediğim videoda sorun vardı ya da oyunu kuran eleman yanlış bir ayar yaptı. Keza gece gece yaptığım maçı akıcı şekilde sorunsuz tamamladım.

@to9y teşekkürler gerçekten. Konu başlığı TopSpin 2K25 ama sayenizde bayağı Top Spin 4'e başlayan olacak gibi   Benim oynanışın çoğu Steam Deck üzerinde ve offline olduğu için 2K25 daha iyi oyun olsa bile(ki bence değil) çok da anlamı yoktu. Arada tek maç atıyordum işte laf olsun diye. İlginç bir şekilde Grand Slam oynamak için onca saat grind yaptım ama nihayet hedefe ulaşınca açıp oynamadım bile   Çevirip çevirip aynı 3-4 isimle oynamanın neresi eğlenceli ki? Gerçekten hastalıklı bu 2K abiler  

Bir süre 4'ü de deneyip daha sağlıklı yorum yaparım ama SD üzerinde offline sorunsuz bir kariyer olursa benim işin %90'ı çözülecek zaten. 2K25'e bu kadar para vermek istemeyen gençler de 4'ü hem de bedavaya denesinler derim. Güzel bir indirim alırsa zamanla 25'i de edinir onu da görmüş olursunuz. Ancak o sırada muhtemelen yeni bir versiyon gelmiş olur bu sefer de onun yüzüne bakmazsınız  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 12 Temmuz 2024; 12:7:30 >

hocam çok teşekkürler mesajınız o kadar kıymetli ki anlatamam.

Wimbledon izlediğim bu günlerde tenis oyunu oynamak için adeta çıldırııyorum.

acaba top spin 4 te kaç tenisçi var. kendimiz turnuva ayarlayabiliyor muyuz, offline olarak diyorum. Akşama halledicem ama bekleyemedim sormak istedim.

Rica ederim.

Ben de maçları izledikçe şunun gibi oluyorum  

Efsane Sahneleryoutube
    6 Aydır Top Görmedi Delleniyor Oğlan #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/8L9l9xr9VHw

25 tenisçi var. Federer, Nadal, Djokoviç, Agassi, Becker, Sampras falan olunca benim iş görülüyor   Aslında modlamaya izin verseler yeni tenisçileri oyun stiline kadar ekler fanları.

Turnuva ayarlamayı bilmiyorum, şimdiye kadar hep tek maç yaptım ama maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor. PC'de kariyeri denedim, sorunsuz başladı. Steam Deck üzerinde oyuncu oluşturup kaydedebildim ama kariyeri başlatmaya çalıştığımda hata veriyor. Uğraşacağım bakalım, umarım çözebilirim. Emülatör olunca bazı sıkıntılar olması normal.

Rica ederim. Top Spin 4 yanında ao, elbow, world tour falan hikaye yani. Tenis oyunlarının en iyisi bana göre Top Spin 4'tür.

Rica ederim. RPCS 3 iyi bir PS3 emulatörü. Ben ayarları bu video göre yaptım. Size belki rehber olabilir.

UrCasualGameryoutube
    Download RPCS3 https://rpcs3.net/ Download Update https://www.playstation.com/en-us/support/hardware/ps3/system-software/ Download 7zip https://www.7-zip.org/ Support my Patreon https://www.patreon.com/urcasualgamer My second channel https://www.youtube.com/@UC7NhTZ9XqwS0MmpHNy_22eg #emulation #emulator #rpcs3
    https://www.youtube.com/watch?v=tYkHquLtISA
  • Top Spin 2K25’i beğenmeyenler veya benim gibi indirim bekleyenler Tennis Elbow 4’ü deneyebilir. Ben Top Spin 4’ü Macbook Air’e emülatörle kurmuştum ama donma ve görüntü sorunları yüzünden oynayamadım.
    Xbox’ta emülatörle Top Spin 4’ü denemiştim ama onda da fps sorunu vardı. Ben de Xbox’ta Tennis Elbow 4’e mecbur kaldım. Animasyonlar vasat ama görüntü kalitesi ve roster modlarla harika oluyor. Yukarıda dediğiniz gibi animasyonlar kütük ve kısıtlı. Ama oynanış bunun dışında gerçekçi. Yerel boyutta turnuvalar var. ATP/WTP sıralaması mevcut. Kariyer modu doyurucu.
    Benim konsolda son zamanlarda en çok oynadığım oyun oldu. Top Spin 2K25 oynanış olarak fersah fersah daha iyi ama benim için roster ve offline içeriğin doyuruculuğu çok önemli. İndirim gelirse alacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.