Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun mükemmel olmuş arkadaşlar. 10/10. Outlander açtım. 21 level oldu. Oyunda her istediğim özellik var. Skiller, statlar, socket sistemi, pet sistemi... Diablo 2'ye çok benziyor.
    Mekanlar da çok güzel olmuş. Torchlight 1'deki gibi aynı yerler yok. Farklı yerler var. Oyunun bu kadar iyi olacağını hiç tahmin etmezdim. Ama adamlar uğraşmış ve yapmış. Oyunda Pvp sistemi de olursa kesin satın alırım. Beta haliyle bile mükemmel ötesi bir oyun olmuş. Yapımcılarını tebrik etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 19 Mayıs 2012; 14:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Oyun mükemmel olmuş arkadaşlar. 10/10. Outlander açtım. 21 level oldu. Oyunda her istediğim özellik var. Skiller, statlar, socket sistemi, pet sistemi... Diablo 2'ye çok benziyor.
    Mekanlar da çok güzel olmuş. Torchlight 1'deki gibi aynı yerler yok. Farklı yerler var. Oyunun bu kadar iyi olacağını hiç tahmin etmezdim. Ama adamlar uğraşmış ve yapmış. Oyunda Pvp sistemi de olursa kesin satın alırım. Beta haliyle bile mükemmel ötesi bir oyun olmuş. Yapımcılarını tebrik etmek lazım.

heyecanlandırma insanı sabırsızlanmaya başladım.
  • Beta key geldi maile oyun gayet güzel.Co-op çok eğlenceli
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Oyun mükemmel olmuş arkadaşlar. 10/10. Outlander açtım. 21 level oldu. Oyunda her istediğim özellik var. Skiller, statlar, socket sistemi, pet sistemi... Diablo 2'ye çok benziyor.

Aynen katılmamak mümkün değil
  • vay anasını , bi tane kötü yorum yok ; diablo 3 başlığında milyon tane kötü yorum var. bu 2 oyun arasındaki beklenti farkından mı kaynaklanıyor , yoksa diablo3 ile kıyaslanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

vay anasını , bi tane kötü yorum yok ; diablo 3 başlığında milyon tane kötü yorum var. bu 2 oyun arasındaki beklenti farkından mı kaynaklanıyor , yoksa diablo3 ile kıyaslanabilir mi?

Diablo 3 ün eleştirileri çok çünkü fanları çok ve kızgın,malum single oynarken bile internette bağlanman gerekli ve bağlanırken sorunlar çıkıyor,ikincisi diablo 2 ye oranla birçok eski oyuncunun hoşuna gitmeyen değişikliklere gitmeleri torchlight 2 ise,ufak bir firmadan beklenmiyecek kalitede bir oyun yapmalarından kaynaklanıyor,her ne kdar diablo yu yapanların kurduğu bir şirket olsada 20dollar a satılmasıda cabası

• Beta key i yollamışlar sağolsunlar. Deneyelim bakalım. Diablo 3 e kısa bir ara.
  • Diablo konusundan şöyle bir şey buldum

Torchlight II (2012) [ANA KONU]
  • Torchlight gerçekten 20 dolar mı öyleyse Diablo almam belki.

Edit: Öyleymi. Bir çıksım bakalım belki Diablo yerine bunu alarım. Diabloyu da artık korsanı çıkarsa öyle hallederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 19 Mayıs 2012; 23:56:20 >
  • 2. oyunu dr vs. mağazalarda bulabilecek miyiz?
  • Fazla beta keyi olan var mı?
  • arkadaslar tekrar soruyorum acaba elinde fazla key olan varsa yolliyabilirmi gercekten cok denemek istiyorum isten gucten zaman olmadi beta olayini kacirdim su aralar bosum bircok sitede aradim beta keyi almayi ama mslf bitmis hepsi
  • deneme şansı buldum oyunu şuan test aşamasında olduğu için level sınırı 21 6 class var 8 pet vardı sanırım emin değilim diablo alternatifi gayet güzel eğlenceli isterseniz internetten isterseniz co-op isterseniz single oynayın 20 doları kesinlikle hakeden bir oyun.
  • beğenirsem alıcam orijinalini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 20 Mayıs 2012; 2:19:39 >
  • Az önce maile baktımda haftasonu için beta etkinliği yapmışlar eğer sizde beta için kayıt olduysanız bir bakın. Salı günüe kadar oynayabiliyoruz, net bağlantısı olmadan oynanmıyor. Bende geç farkettim, asıl maile değilde junk için kullandığım mail adresini vermiştim.
    Şimdi patch atıyor, yarın 1-2 saat oynayabilirim en fazla. Görüşlerimi yazıcam burada. Çok kötü bi zamanlama benim için.

• Elimde fazladan bir key var. Bu mesajımı alıntılayan ilk kişiye vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Elimde fazladan bir key var. Bu mesajımı alıntılayan ilk kişiye vereceğim.

Alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Elimde fazladan bir key var. Bu mesajımı alıntılayan ilk kişiye vereceğim.

Alabilirim.

PM attım.
  • tam çıkış tarihi belli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Az önce maile baktımda haftasonu için beta etkinliği yapmışlar eğer sizde beta için kayıt olduysanız bir bakın. Salı günüe kadar oynayabiliyoruz, net bağlantısı olmadan oynanmıyor. Bende geç farkettim, asıl maile değilde junk için kullandığım mail adresini vermiştim.
    Şimdi patch atıyor, yarın 1-2 saat oynayabilirim en fazla. Görüşlerimi yazıcam burada. Çok kötü bi zamanlama benim için.

Yaklaşık 1 saat oynadım ama ne yazıkki gitmek zorundayım

Enginer seçtim. 4 farklı seçenek var.
    Pet sistemi harika olmuş.
    Düşmanlar kolay o yüzden normal üstü zorluk seviyesinde girmenizi tavsiye ediyorum. Normalde kolay geldi bana. Engineer skill sistemi çok güzel. Çevreye heal veren bir robot bile çıkartabiliyoruz.

2-3 kişiyle birlikte oynama imkanımda oldu, o kadar düşmanlar kolay dedim ama bir dungeonda boss atladı tepemize 2 kişi dayanamadık pes ettik. 4 kişininde birlikte öldürmesi gerektiği bir şeydi o hayvan heralde.

Şu 1 saat içinde eğlendiğimi söyleyebilirim kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.