Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo 3 benim için boş bir oyun olarak çıktı... Oynandı bitti gitti... Sunumunu daha iyi yapmalarını beklerdim... Ayrıca oyunda gözüme çarpan hata çok... Devasa yaratıkların sağa sola vurup kollarının bacaklarının duvara zarar vermeden içinden geçmesi gibi Grafikler, renk paleti, seslendirmeler, fizik motoru üzerinde biraz daha uğraşsalardı, ve bu oyunu güzel bir sunum ile sürselerdi piyasaya... O zaman iş biterdi... Şu anda oynayanları çoğu adı için oynuyor... Sunumunu TQ gibi yapabilselerdi... O hikaye, akıcılık ahhh ahhh Neyse... Daha önce Torchlight'ı oynamıştım 3 karakterlede... Fakat bitirme şansım olmamıştı... Dün yükledim Torchlight'ı 2 gündür oynuyorum bakalım... Oyunun genel olarak birkaç eksiği olmasına rağmen güzel... Diablo'nun çaldığı özellikler de yok değil hani Büyücü karaktere bakmayın sakın D2'de varmıydı acaba? Tamam tamam saldırmayın hemen...

Tam çıkış tarihi belli mi Torchlight 2'nin? Söylediğiniz eğer doğruysa "ilk oyundaki hataları düzeltmiş, oyunu geliştirmişlerse" oyun güzel olacak demektir ki zaten ilk oyun bile güzel

Ekleme:

Battlenet forumlarında dolaşırken gördüğüm birkaç yorum...

-Torchlight 2 looks more like Diablo 3 than Diablo 3

-I was not going to purchase TL2, but because of the failure of this game I will be.

- TL2 will look more what Diablo 3 should have been.

-Don't forget that those who did TL, are those that created Diablo and Diablo II.

Bunlar gibi daha onlarca yorum var battlenet forumlarında... Torchlight 2 sağlam geliyor sanırım... ( Beta'yı deneme şansım olmadığı için yorum yapamıyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 25 Mayıs 2012; 0:01:40 >

• ilerleyen beta süreçlerinde inşallah level sınırı yükseltip diğer mapleride açarlarsa tam olarak denemiş oluruz :Ppp
  • Oyunu denedim çok güzelmiş. RPG yapısı Diablo III'ten daha iyi. Oyun da genel olarak Torchlight 1'den iyi. Arayüzüne ve itemlerin çizimine bayıldım.

Bazı eksileri var ama:

-Torchlight 1'deki gibi hızlı level atlıyor, bu da oyunun kısa olacağını gösteriyor.
    -Çizgi film gibi grafikleri herkes sevmeyebilir.
    -Item drop rate çok fazla. (Diğer oyunlarda da öyle ama daha az olsa daha zevkli olurdu. Örn. Diablo 1)
    -Easy ve Normal modlar çok kolay.
    -Oyunda biraz artmış bir çizgisellik var, Titan Quest'e benziyor bu açıdan.

Genel olarak oyun çok iyi olmuş. Bozmadan, neyi daha iyi yapabilirlerse yapmışlar... Çok uzun süre oynanacak bir oyun değil. Bir de öyle olsaymış piyasayı sallayabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 25 Mayıs 2012; 2:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

Oyunu denedim çok güzelmiş. RPG yapısı Diablo III'ten daha iyi. Oyun da genel olarak Torchlight 1'den iyi. Arayüzüne ve itemlerin çizimine bayıldım.

Bazı eksileri var ama:

-Torchlight 1'deki gibi hızlı level atlıyor, bu da oyunun kısa olacağını gösteriyor.
    -Çizgi film gibi grafikleri herkes sevmeyebilir.
    -Item drop rate çok fazla. (Diğer oyunlarda da öyle ama daha az olsa daha zevkli olurdu. Örn. Diablo 1)
    -Easy ve Normal modlar çok kolay.
    -Oyunda biraz artmış bir çizgisellik var, Titan Quest'e benziyor bu açıdan.

Genel olarak oyun çok iyi olmuş. Bozmadan, neyi daha iyi yapabilirlerse yapmışlar... Çok uzun süre oynanacak bir oyun değil. Bir de öyle olsaymış piyasayı sallayabilirmiş.

yapımcılarının hemen hemen aynı olduğunu düşünürsek adamlar diablo3 e rakip yapmadılar , alternatif yaptılar . yani d3 oynamak isteyen kimse t2 oynamasın , d3 oynamyanlar oynasın gibi bir strateji bence

• Yapımcıları aynı kişiler veya firma değil. Aralarında anlaşma olduğunu sanmıyorum.

Oyun Diablo 3'e rakip olmayabilir ama çok benzeyen yönleri var, hatta bazı araklamalar var. (Mesela Quest'lerin ekranda görünmesini aynen almışlar.) Ama birçok yönden de Diablo 3'e posta koyup "öyle olmaz böyle olur" demişler, bu yönlerden de D3'ü sollamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Bence de öyle, diablo 3 ten önce çıksaydı çok fazla ilgi olurdu... ama şimdi de şöyle bir durum var,diablo 3 ten şikayet eden herkes bu oyunu alacağını söylüyor

D3'ten önce çıksaydı esas unutulur giderdi , çünkü herkes D3 çıkacak buna ne gerek var diyerek bakmazdı bile yüzüne.Ancak deli gibi reklam yaparak adını duyurması gerekirdi ki bağımsız bir stüdyonun da buna rakip çıkacak bir reklam olasılığı yok malesef.Şimdi birçok kişi D3'ten beklediği tatmini sağlayamadığı için neymiş bu oyun ne değilmiş diye bakıyor, D3 üzerinden de olsa bence gayet iyi reklamını yapıyor oyun.Öbür türlü D3'ü görmeden kimse ''d3'te olmayan torchlight 2'de varmış alala'' diyemeyecekti haliyle daha D3'ü görmediği için.

@dogan23

Arkadaşın kastettiği runic games'i eski blizz north'tan elemanların kurmuş olması.İkinci olarak da anime - çizgi film tarzı grafikler zaten diablo fanları etkilemez (ki d3'te bile resimlerden gördüğüm kadarıyla orda bile grafikler bu tarza kaymış hafif) , runic'in de amacı bu değil zaten.Onların hedefi d3 dışındaki topluluğu kendilerine çekmek ki , o toplulukta bu tarz grafiklere bayılır ( en basitinden LoL kitlesi bile başlı başına yeter ).

Bence çok doğru bir strateji izlediler , konu MMO olsa iş değişirdi ama , Diablo 3 alan birçok kişinin de sırf merak ettiklerinden oyuna şans vereceğine eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 25 Mayıs 2012; 23:00:01 >

• Oyun gerçekten başarılı, Torchlight 1'i sevdiyseniz bunu daha çok seversiniz. Gelişme kaydetmişler... Ne zaman çıkacak bilmiyorum, birkaç hafta kaldı sanırım.
  • d3 e henüz bakmadım , t1 oynuyorum şu an . d3 ve t2 gameplay videolarını izledim de d3 çok daha cazip geliyor , t1 in monoton yapısı oyundan bunaltıyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

bu gece kapanacak

engineer ile 20lvl oldum bir ara ember keyde yolumu bulamadım ve oyun sıkıcı geldi sürekli aynı yerleri dolaşmaktan sonrasında buldum ve son görevin bölüm sonu canavarı müthiş eğlenceliydi.

İlk oyunu oynamadım ama mekanların benzeşmesi denilmiş bu oyunda henüz bunu görmedim.

Oynayacaklara tavsiye: normal üstü zorluk seçin yoksa kolay oluyor.

Oyunu satın almayı düşünenler veya sipariş vermiş olanlar var mı?

Ben alıcam. D&R'dan ya da forum üzerinden almayı düşünüyorum. Diablo III'ü beğenmedim. Önceki serilere yüzlerce saatini, yıllarını harcamış ve arkadaşlarına da harcatıp o köy senin bu boss benim gezdiren biri olarak.

Torchlight'ı hâlâ ara ara modlarıyla oynuyorum. Yeni bir bilgisayar aldım, Torchlight da hediye idi. Şimdi yine oynamaya başladım.

Ben de TL 1'de en az Hard zorluk seviyesini seçmenizi tavsiye ederim. Yoksa ilerle vur kır mantığı oluyor, hiç zorluk olmuyor.

• 2. Oyunu deneme fırsatı buldum,yeteri kadar oynadıktan sonra bana göre artıları ve eskileri şu şekilde :

İlk oyunla arasında ki en büyük farkları söylüyorum;

Oyun çok hızlanmış,ilk oyundaki hantal sayılabilecek yapı değişmiş.
    Kendini tekrar eden mekanlar yerine farklı ve daha gösterişli haritalar oluşturulmuş ,
    Düşman çeşitleri sadece beta olmasına rağmen çok daha fazla,
    Animasyonlar çeşitlendirilmiş,göze hoş gelen bir yapıya bürünmüş,
    Karakter sayısı artmış,bu da tekrar oynanılabilirliği artırmış.
    Eğlenceli bir yapısı var.

Eksilerine gelirsem,

Yapay zeka malesef çok kötü,iki metre ötendeki düşman seni görüyor ama saldırmıyor,
    hadi diyelim sen saldırdın ve ufak bir mesafe geri çekildin,düşman seni hiç görmemiş aynı yerde dolaşmaya devam ediyor,
    Zorluk seviyesinde ilk oyunda olduğu gibi sorun var,en zorda oynasan dahi çok kolay,
    Ekran fazlasıyla daraltılmış,zor anlarda kaçmaya çalışırken sık sık ekranın üstündeki kutucuklara basıp öldüğüm oldu,
    Son bir şey de karakterinin tepki süresi bazen zaman alıyor bu da hızlı kombolar yapmanı engelliyor.

Sonuçta beta,bu hatalar düzeltilir diye umuyorum,çıkışıyla kısmetse alıp oynayacam,inşallah kusursuz bir oyun çıkarda bizlerde zevkle oynarız

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

Yapımcıları aynı kişiler veya firma değil. Aralarında anlaşma olduğunu sanmıyorum.

Oyun Diablo 3'e rakip olmayabilir ama çok benzeyen yönleri var, hatta bazı araklamalar var. (Mesela Quest'lerin ekranda görünmesini aynen almışlar.) Ama birçok yönden de Diablo 3'e posta koyup "öyle olmaz böyle olur" demişler, bu yönlerden de D3'ü sollamışlar.

zaten tl yapımcıları diablo'nun asıl yapımcıları. diablo3 yapımcıları ise bir kısım starcraft2 yapımcısı ile çoğu angut wow ekibinden..
  • Malum şekilde oynamaya devam ediyorum oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

Malum şekilde oynamaya devam ediyorum oyunu

T2 denmi bahsediyosun? Nasıl pm lütfen

@Nicholai Hel steamde de gayet uygun ilk oyunda hediye ama tabi elimde fiziksel bir şey olsun diyorsan haklısın. Ayrıca steamde 4lü paket var 60 dolar 4t2+4t arkadaş ortamını kuracaksın yazın oh mis.

@uranus666 en zorda da hocam bosslarda tek başına kalınca yada 2-3 kişiyle pek geçilmiyor ilk karşılaşmalarda. Pas geçip yada ara görevlerde dolanıp lvl yükseltip öyle gelip yenebiliyosun.

• Yav yok ben okeye 3 kişi bulamıyorum, arkadaşlarım oynamaz bunu. Arkadaşlarımla SC 2, LoL, Pes ve CoD oynuyoruz sadece. Böyle ilerlemeli emmeli gömmeli oyunları sevmezler.

Steam'den alırım belki. Fiziksel olarak oyunun bende olması o kadar önemli değil.
  • şahsen diablo 3 ü beklediğim gibi bulamayanlardanım burda torchlight 2 alcaklar yazarsa ve birlikte oynamak istiyenler olursa ben de almayı düsşünüyorm .Betayı oynamadım ama item cesitliligi affixleri eklerinin ozelleri nasıl itemların oyun bi sure sonra kısıra baglar mı elbet baglar ama bu nekadar zaman alır betayı oynayanlar tahmini bir sey soyleyebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

Malum şekilde oynamaya devam ediyorum oyunu

dediğin yolu anladım ve araştırdım ben de deniyim şu betayı bakalım 21 levela kadar acıkmıs yetr de artar bile :)
  • Ben oynarım beyler ama hafta içi akşam beşe kadar çalışıyor burak arkadaşınız. Hafta sonları ise boşum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi önemli değil zaten burda kaç kişi alcak da oynıcak 3 4 kişi biz bize yeteriz :D şu finaller bitsin organize olak :)
  • steamden bende aldım oyunu, bence tek eksiği karakter sayısının dörtte kalması olmuş, ilk oyuna çıkan modlardaki karakterleri düşününce ikinciye niye eklenmedi bazıları diye düşünüyor insan. Ama oyun gayet bağlayıcı duruyor. En azından şöyle söyleyeyim her karakterle farklı skillere yoğunlaşarak bitirme isteği uyandırıyor. Ben betada dört sınıfı da denemekten kendimi alamadım mesela. Zorluk seviyelerini ve co-op uda düşününce en az bir sene oyalar gibi duruyor.
  • Mesajım bulunsun çıktığı zaman ya torchlight yada diablo 3 rus keyi alacağom, bu arada arkadaşlar grim dawn diye bit oyunda çıkacak 2013 te videolarına göz atın derim..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.