Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu hep duymuştum ama hiç oynamamıştım.1'i görünce biraz heyecanlandım hatta oynamak istedim.Diablo 3 arıyordum her yerde biraz isteğimi düşürdünüz Diabloyla ilgili . Yine de bu tarz yorumlara daha önce kapılıp atlatmış biri olarak pek sorun yok benim için.Ancak yine de Torchlight diye bir oyun keşfettim ve oynamak istedim.Acaba boyutu ne kadar betanın kotalı benim net o yüzden indirme yapamıyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

Ben 1.oyuna pek ısınamadım Diablo'yu aldatıyormuşum gibi hissettim ve sildim

aynen o kadar benziyor ki insan garip hissediyor,zaten aynı yapımcıya aitmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Oyunu hep duymuştum ama hiç oynamamıştım.1'i görünce biraz heyecanlandım hatta oynamak istedim.Diablo 3 arıyordum her yerde biraz isteğimi düşürdünüz Diabloyla ilgili . Yine de bu tarz yorumlara daha önce kapılıp atlatmış biri olarak pek sorun yok benim için.Ancak yine de Torchlight diye bir oyun keşfettim ve oynamak istedim.Acaba boyutu ne kadar betanın kotalı benim net o yüzden indirme yapamıyorum da.

735mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

quote:

Oyunu hep duymuştum ama hiç oynamamıştım.1'i görünce biraz heyecanlandım hatta oynamak istedim.Diablo 3 arıyordum her yerde biraz isteğimi düşürdünüz Diabloyla ilgili . Yine de bu tarz yorumlara daha önce kapılıp atlatmış biri olarak pek sorun yok benim için.Ancak yine de Torchlight diye bir oyun keşfettim ve oynamak istedim.Acaba boyutu ne kadar betanın kotalı benim net o yüzden indirme yapamıyorum da.

735mb

Yalnız kotam 4 gb
  • Torchlight 1 in türkçe yamasının çalışan linkini verebilecek olan var mı? Oyun çevirinin linki çalışmamak ta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Torchlight 1 in türkçe yamasının çalışan linkini verebilecek olan var mı? Oyun çevirinin linki çalışmamak ta...

http://www.mediafire.com/?hfw8co901j706xf

bu arada oyunceviri linki çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Torchlight 1 in türkçe yamasının çalışan linkini verebilecek olan var mı? Oyun çevirinin linki çalışmamak ta...

http://www.mediafire.com/?hfw8co901j706xf

bu arada oyunceviri linki çalışıyor

Teşekkürler,evet link düzelmiş,sorun vardı halletmişler sanırım.

• Torchlight1 ile 2 arasında çok fark var.2 gerçekten harika olmuş
  • quote:

quote:

quote:

735mb

Yalnız kotam 4 gb

4 gb>736 mb. Dilerseniz ben oyunu size gönderebilirim bir CD'ye çekip. Kotam gitmesin diyorsanız ama kargosu falan var. Hangi şehirdesiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

quote:

quote:

735mb

Yalnız kotam 4 gb

4 gb>736 mb. Dilerseniz ben oyunu size gönderebilirim bir CD'ye çekip. Kotam gitmesin diyorsanız ama kargosu falan var. Hangi şehirdesiniz?

İzmir'deyim ama gerek yok nasıl oynayacağımı bilmesem de bi arkadaşa söylicem bakalım.Bu arada 1'i oynuyorum Torchlight güzel oyun biraz sıktı aslına bakarsan ama yine de oynanabilir bir oyun.

• Zaten oyunun birincisinden bahsediyoruz. İkincisi çıkmadı ki.
  • oyun steame nezaman gelecek ben aldım inderemiyorum
  • İlk oyunla ikinci arasındaki gelişim.

Torchlight II (2012) [ANA KONU]
  • Şuan kat.ph ve zamundadaki linklerden torchlight 2 yi indirip oynayabiliyormuyuz ? Almadan bi denemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Şuan kat.ph ve zamundadaki linklerden torchlight 2 yi indirip oynayabiliyormuyuz ? Almadan bi denemek istiyorum.

oyun çıktı mı ki?
  • kat.ph de torchlight 2 beta diye bişey var onu indirsek çalışıyormu ?
  • Ön sipariş vereli 2 aya yakın bir süre geçti, oyun ortada yok.

Fikir isteyen arkadaşlara içtenlikle söyleyebilirim ki oyundan memnun kalacaksınız, beta'nın eksiklerine aldanmayın, adı üstünde beta.

Edit: Oyun "en geç" 25 Eylül'de steam'de indirmeye hazır hale gelecek. Kaynak:http://www.pcgamer.com/2012/07/19/torchlight-2-release-date-still-planned-for-this-summer/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLayToN -- 9 Ağustos 2012; 0:49:29 >
  • Diablo 3 deki gibi pvp arenası falan gelirmi acaba Birileri çıkıp pvp modu yapsa fena olmaz Nette şöyle birşey yazıyor ama doğruluğunu bilemem ;

So far Runic Games has only confirmed that it will be possible to set an area as open PvP area, but currently there are no vanilla PvP areas or options in the game. However, in the past Runic has stated their intention to include a duel system or arena, or some other form of PvP in the release, so final details should be expected close to release.

Kaynak:http://www.runicgamesfansite.com/showwiki.php?title=Torchlight+II+FAQ

• quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Diablo 3 deki gibi pvp arenası falan gelirmi acaba Birileri çıkıp pvp modu yapsa fena olmaz Nette şöyle birşey yazıyor ama doğruluğunu bilemem ;

So far Runic Games has only confirmed that it will be possible to set an area as open PvP area, but currently there are no vanilla PvP areas or options in the game. However, in the past Runic has stated their intention to include a duel system or arena, or some other form of PvP in the release, so final details should be expected close to release.

Kaynak:http://www.runicgamesfansite.com/showwiki.php?title=Torchlight+II+FAQ

Multi geldiğine göre PVP elbet gelecektir

• quote:

Edit: Oyun "en geç" 25 Eylül'de steam'de indirmeye hazır hale gelecek. Kaynak:http://www.pcgamer.com/2012/07/19/torchlight-2-release-date-still-planned-for-this-summer/

Daha bekliyeceğiz yani
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.