Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pre order ile alanlar oyunu artık indirebilirler.
  • Oyunun boyutu 1.4 GB. Pre Order yapanlar indirmeye başlasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicage

d3 hayalkırıklığından sonra torchlight2 'yi ön sipariş ile 4'lü pack olarak aldım. Dün torchlight ilk oyuna baktım çok eğlendim :) 2'nin çok daha ii olacağını düşünürsek uzun süre oynarız sanırım, sabrısızlıkla bekliyorum

4'lü paketin birine talip olabilirim eğer boştalarsa.
  • beyler suanda alsak 1. sini belese veryorlar mı, tekli alsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

d3 hayalkırıklığından sonra torchlight2 'yi ön sipariş ile 4'lü pack olarak aldım. Dün torchlight ilk oyuna baktım çok eğlendim :) 2'nin çok daha ii olacağını düşünürsek uzun süre oynarız sanırım, sabrısızlıkla bekliyorum

Aslında 1 tane boşta ama cevap beklediğimiz bir arkadaşımız var 20 eylül olmadan netleşir size bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

beyler suanda alsak 1. sini belese veryorlar mı, tekli alsam.

Ben 4'lü aldım birincisini de yükleyip oynuyorum, diğer 2 oyunu verdiğim arkadaşlar da birincisini oynuyor ama tekli alınınca durum nasıl net bilgim yok.
  • quote:

quote:

quote:

Aslında 1 tane boşta ama cevap beklediğimiz bir arkadaşımız var 20 eylül olmadan netleşir size bilgi veririm.

Anladım, haber bekliyorum

• Oyunu indiriyorum. Şuanda oynayabiliyor muyuz ? Yoksa 20 sini mi beklememiz lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Oyunu indiriyorum. Şuanda oynayabiliyor muyuz ? Yoksa 20 sini mi beklememiz lazım?

20si ama 20sine kadar bazı crack grupları bunun offline oynanmasına olanak sağlayabilir fakat kalmış şurda 5 gün, uğraşmaya değmez.
  • 1. yi oynadık 2.yide göz atalım ;)
  • kaldı 4 gün :)
  • 4 kişi alalım şu oyunu derim.
  • Ben de alacağım beyler sanırım
  • Ben de alacağım ancak bir süre sonra. İmzamdaki Harita yarışmasının sonucuna göre gelen parayla
  • O halde oyunun çıkmasına sayılı günler kala birleşip birleşip dörtlü alalım, kalan parayla da sporcu kağıdı alırız.
  • Bende alacağım. Diablo 3 sıktı.
  • ilki hala yüklü,sıktı diyebilirim yalnız

bu tarz başka oyun var mı arkadaşlar? sacred 1 i w7 de çalıştıramadım daha doğrusu bozuk bir görüntü verdi,sacred 2 ve diablo 1-2 düşünüyorum tabi diablolar w7 de sorun çıkarmaz iseler
  • Gerçek bir Diablo fanıyım. Bu zamana kadar iş güç, diğer oyunlar derken Diablo 3'ü ötelemiştim. Çok beklediğim oyunları biraz daha beklemeyi seviyorum, hazzı ertelemeyi. Dün arkadaşlarımla oynadım Diablo 3. Act I bitti, ben hiçbir şey hissetmedim. Uykum geldi. İlerleyip ilerleyip duruyorduk. Karakterimle özdeşleşememiştim. Hey gidi, nerede kaldı o Diablo 2'de seçtiğim ve uğruna saatlerimi verdiğim, uykusuz kaldığım, repliklerini günlük hayatta kullandığım zamanlar. Diablo isminde çıkmasa, ah bi Blizzard yapmasa "Köşe bucak kaçın" diyecem de işte benim gibilerden sevmeyen olduğu kadar sevenler de var.

Bunları belki Diablo konusuna yazmam gerekiyordu ama oraya gidip de sevenlerin tadını bozmayayım dedim, sen böyle yazınca yazasım geldi. Diablo 3, cidden berbat olmuş. Beklentileri de çok katmıyorum işin içine. Adı başka bir oyun da olsa kötü derdim. Sırf adı Diablo diye kötü bir oyunu oynamayı reddettim, "Blizzard Ankara Havası yapsın oynarım." dememek lâzımmış.

• Oyunu ne zaman indirebileceğiz acaba? 20 sinde başlıyor çünkü, az zaman kaldı?
  • quote:

Gerçek bir Diablo fanıyım. Bu zamana kadar iş güç, diğer oyunlar derken Diablo 3'ü ötelemiştim. Çok beklediğim oyunları biraz daha beklemeyi seviyorum, hazzı ertelemeyi. Dün arkadaşlarımla oynadım Diablo 3. Act I bitti, ben hiçbir şey hissetmedim. Uykum geldi. İlerleyip ilerleyip duruyorduk. Karakterimle özdeşleşememiştim. Hey gidi, nerede kaldı o Diablo 2'de seçtiğim ve uğruna saatlerimi verdiğim, uykusuz kaldığım, repliklerini günlük hayatta kullandığım zamanlar. Diablo isminde çıkmasa, ah bi Blizzard yapmasa "Köşe bucak kaçın" diyecem de işte benim gibilerden sevmeyen olduğu kadar sevenler de var.

Bunları belki Diablo konusuna yazmam gerekiyordu ama oraya gidip de sevenlerin tadını bozmayayım dedim, sen böyle yazınca yazasım geldi. Diablo 3, cidden berbat olmuş. Beklentileri de çok katmıyorum işin içine. Adı başka bir oyun da olsa kötü derdim. Sırf adı Diablo diye kötü bir oyunu oynamayı reddettim, "Blizzard Ankara Havası yapsın oynarım." dememek lâzımmış.

Çünkü oyun çok basit ve kısa 2. oyuna göre, yüzünü klavyede gezdirerek, gözün kapalı, ellerin arkada normal zorluk seviyesini bitirebilirsin. Hatta kedi varsa sal klavyenin üstüne iyi kötü ilerler.
    Birşeyler başarma havası veremiyor, Act3 e kadar potion kullanmadan geldim ilk karakterimle... Unutmuşum potion olduğunu bile.
    Hell zorluğunun Act2 sine kadar bu şekilde gidiyor oyun, o zaman da şansa iyi silah edinirsen gene aynı.
    Anca Infernoda taktik ve buildler önem kazanıyor.
    Aldım 60-70 saat oynadım yaz başında ama o aralar başka alternatifim yoktu. Bir buçuk ay oynayıp hesabı arkadaşıma verdim zaten, o da bir ay dayandı
    Aslında kötü bir oyun değil ama hiç bir şekilde D2 nin devamı olarak beklediğimiz oyun değil. Ve D2 zamanın olmayan başka bir engel var karşında. Alternatifler, D3 oynayacağıma Path of Exile oynarım şu an

@DarkEternal

Steamden ön sipariş ile aldıysan indirebiliyor olman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 17 Eylül 2012; 10:37:39 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.