Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda ön siparişi verdim Ön sipariş verenler varsa benim steam üyeliğimi eklesinler açılınca beraber oynarız eylüle az kaldı zaten

Steam: ChaosDahlia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 18 Eylül 2012; 19:51:07 >
  • Oyunun çıkış tarihi açıklandı. 20 Eylül
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Oyunun çıkış tarihi açıklandı. 20 Eylül

• yılan hikayesine dönmüştü sonunda açıklamışlar
  • Herkese hayırlı uğurlu olsun
  • bekliyoruz reiz
  • Diablo daki gibi Torchlight ada özel forum açılacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

güzele benziyor
  • Steam'da oyunun fiyatı nedir acaba arkadaşlar ?

Normalde öbür türlü deneyecektim ama multisi güzel olur diyorsanız parasını verip alalım direkt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Diablo daki gibi Torchlight ada özel forum açılacak mı ?

açılsa çok fazla kişinin haberi olur oyundan ama açmazlar
  • Grafikler cok düşük, keşke biraz daha kaliteli yapsalarmış. En azından trine 2'deki kadar olmalıydı.
  • Grafik önemli değil eğlendirsin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Steam'da oyunun fiyatı nedir acaba arkadaşlar ?

Normalde öbür türlü deneyecektim ama multisi güzel olur diyorsanız parasını verip alalım direkt

Multisi bence iyi bide mod destekli olduğu için çeşit çeşit şeyler gelebilir tower defence, pvp falan. Steamde 19 dolar şuan alırsanız ilk oyunda bedava geliyor.
  • Sitesinden falan alabiliyor muyuz şu an? Birde kutulu almak istersek aralda var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Sitesinden falan alabiliyor muyuz şu an? Birde kutulu almak istersek aralda var mı acaba?

Oyunun kutulu satışı olmayacak. Sadece dijital olarak satılacak.
  • İyi iyi az kalmış. Ama keşke kutulu satılsaydı, koleksiyon için iyi bir parça olurdu.
  • Wow un yeni pack ile yakın tarihe getirmişler çıkışını. Şu an hala karar veremedim WOW oynar mıyım diye ama Torchlight ı da Diablo yu yapanlar yaptığı için 2. sürümünü merak ediyorum...
  • d3 hayalkırıklığından sonra torchlight2 'yi ön sipariş ile 4'lü pack olarak aldım. Dün torchlight ilk oyuna baktım çok eğlendim :) 2'nin çok daha ii olacağını düşünürsek uzun süre oynarız sanırım, sabrısızlıkla bekliyorum
  • beyler bunu pre-order olaraksimdi alınca 1. oyunu belese veriyorlar mı? yoksa sadece 4 pack alınca mı veriyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.