Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo benzeri oyun deyince senin beğenmediğin iki oyun ilk beş öneride yer alır. Sen onları beğenmeyip Diablo'yu beğendiysen bence Diablo'da kalmalısın. Şimdi sana nasıl önerelim diğer iki oyun gibi Diablo benzeri olan ve bence yenisi Diablo 3'ten daha güzel olan bir oyunu?
  • Bu oyunda skilleri dağıtıyoruz değil mi? Diablo 3 gibi değil. Sklleri iyi karar verip seçmemeiz gerekiyor değil mi?

Bir de video da singl player - internet falan seçeneği çıkıyor. Single seçince multi oynanamayacak mı acaba?

Başta zorluk seviyesi de seçiliyor. 2 kişi ayrı zorluk seviyesi seçerse, co-op yapamayacak mı?

Merak ettiğim özellikler...
  • bütün skill ve statları kendimiz dağıtıyoruz. Her sınıfın üç farklı dalda skill dağıtma şansı bulunuyor. Single adı üstünde zaten, multi istiyorsanız ya lan ya internet seçeceksiniz.
  • Single başlayan karakterle diabloda ki gibi sonradan co-op a katılma şansı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

Ben 1.oyuna pek ısınamadım Diablo'yu aldatıyormuşum gibi hissettim ve sildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım iniyor
  • hadi bakalım yarın başlıyor takipteyim, yorumlara göre alıcam oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

hadi bakalım yarın başlıyor takipteyim, yorumlara göre alıcam oyunu.

yorumlardan ziyade diablodaki gibi cogunluk bir grup oynayacaksa coop guzel olur ama arkadas skintisi cekmemek lazim o yuzden baya alan varsa ona gore alacgim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

hadi bakalım yarın başlıyor takipteyim, yorumlara göre alıcam oyunu.

yorumlardan ziyade diablodaki gibi cogunluk bir grup oynayacaksa coop guzel olur ama arkadas skintisi cekmemek lazim o yuzden baya alan varsa ona gore alacgim bende

Betada dahi çok rahat coop arkadaş bulunabiliyordu hani 2 günde 3-4 arkadaş edindim ama Türkçe konuşan birileri lazım
  • Oyunu edinip pre-load yaptıysanız, ekleyin. Yarın hep beraber başlayalım, şuan 3 kişiyiz :)
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197983623200/
  • gece saat kaç gibi açılır acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bu oyunda skilleri dağıtıyoruz değil mi? Diablo 3 gibi değil. Sklleri iyi karar verip seçmemeiz gerekiyor değil mi?

Bir de video da singl player - internet falan seçeneği çıkıyor. Single seçince multi oynanamayacak mı acaba?

Başta zorluk seviyesi de seçiliyor. 2 kişi ayrı zorluk seviyesi seçerse, co-op yapamayacak mı?

Merak ettiğim özellikler...

Karakterini single da açarsan sonraki girişinde interneti seçerek kaldığın yerden devam edebiliyorsun galiba co-op olarak

Edit: Yarın akşam 8de açılacak oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 19 Eylül 2012; 17:02:52 >
  • Beklemedeyiz, gerçi ancak haftasonu zaman bulabilirim ama olsun; çıktığını bilmek bile güzel olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal hesabı olan birisi 4pack alırsa ben katılırım.
  • skill sifirlama gibi bir olay olacakmi ki?
    skildikca build degistirmek icin

birde merak ettigim yanimizdaki petleri coopta kullabiliyormuyuz yksa diablodaki followerlar gibi gidiyorlarmi?
  • quote:

skill sifirlama gibi bir olay olacakmi ki?

birde merak ettigim yanimizdaki petleri coopta kullabiliyormuyuz yksa diablodaki followerlar gibi gidiyorlarmi?

Skill sıfırlama var fakat 3 skill point karşılığında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu steam üstünden alanlar co-op oynamak için büyük ihtimalle (yapamazsanız co-op oynatmaz mı bilmiyorum ama siz yinede yapın) steam üyeliklerinihttp://www.torchlight2game.com/ ile birleştirmesi gerekiyor. Gerekli işlemi siteden account alarak my account kısmından gerekli adımları izleyerek gerçekleştirebilirsiniz. Kolay gelsin.
  • quote:

skill sifirlama gibi bir olay olacakmi ki?

Son kullandığın 3 skill puanı sıfırlanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerjji

Oyunu steam üstünden alanlar co-op oynamak için büyük ihtimalle (yapamazsanız co-op oynatmaz mı bilmiyorum ama siz yinede yapın) steam üyeliklerinihttp://www.torchlight2game.com/ ile birleştirmesi gerekiyor. Gerekli işlemi siteden account alarak my account kısmından gerekli adımları izleyerek gerçekleştirebilirsiniz. Kolay gelsin.

Evet arkadaşlarhttps://secure.runicgames.com adres üzerinden kayıt olup steam accountunuzu runic ile birleştirmeniz gerekli. Aksi taktirde Internet Play kullanımda olmayacakmış.

NOT:http://torchlight2armory.com/ Bu sitede kenarda köşede dursun. İleride işinize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiwaly -- 20 Eylül 2012; 0:47:27 >

• Beyler ne oynamayı düşünüyorsunuz ?
    Ben engineer düşünmüştüm ama Abim engineer olacakmış farklı bir şey olsun diye Outlander ile oynayacağım ya siz ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.