Şimdi Ara

Torku kavurma 250gr (A101) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
31.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zelim_han

quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Torku 185/15/ R15 lastiklerini bekliyoruz. Sıraya girdik alacağız.

185/15/r15 ölçülerinde lâstik yok arkadaşım. Aklınca torku herşeyi üretiyor diye dalga geçmişsin, lakin sen daha yapacağın makaranın adını yazamazken adamlar üretip önüne koyuyorlar, ve bu da senin gibiler çok fena koyuyor..

Ağır olmamış mı?
    Ölmüş bence vurma artık...
  • Torku iyi markadır. Çikolatalarda biraz saçmalamışlar ama diğer ürünleri gayet iyi.
  • Torkuyada konya halkınada sonsuz güveniyorum. 15 gun filan oldu nisan tarihli

kavurmaya denk geldim 8-10 tane aldım. Tek onerim kampanyaya filan denk gelmeye calısın

250 gr lık paket tanesi 9.7 tl civarına geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 24 Kasım 2016; 0:43:19 >
  • Torku işkembe satsın onu da alırım. Torku candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

quote:

Orijinalden alıntı: tugi7

konusu vardı daha önce konu kapatılmış. o ürünler kasım son kullanma tarihliydi. bugün tesadüfen rastladım

bir a101'de. 1 adet vardı 17 nisan 2017 son kullanım tarihli. sonra başka bir a101 e daha uğradım orada 5

adet vardı, yeni gelmiş ürünler, bitmeden alın.

kilosu 56tl, gayet güzel bence

Et balık kurumunda 36 lira ben hep ordan alıyorum konu çöp

birkaç ay önce et balık kurumuna baktığımda baya pahalıydı,onlardamı kampanya yapıyo acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

Yeniden başlamış İlker nerelerdesin tam senlik kampanya. Yap stoğunu :))

tadını begenmedk hocam tskrler annemler ısterse alrım 8-10 kg kadar.fakat gecenkı gıbı cok alamaam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: belo3

Yeniden başlamış İlker nerelerdesin tam senlik kampanya. Yap stoğunu :))

tadını begenmedk hocam tskrler annemler ısterse alrım 8-10 kg kadar.fakat gecenkı gıbı cok alamaam

çok ilginc ilk defa ilker hocayla zıt düştümya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

quote:

konusu vardı daha önce konu kapatılmış. o ürünler kasım son kullanma tarihliydi. bugün tesadüfen rastladım

bir a101'de. 1 adet vardı 17 nisan 2017 son kullanım tarihli. sonra başka bir a101 e daha uğradım orada 5

birkaç ay önce et balık kurumuna baktığımda baya pahalıydı,onlardamı kampanya yapıyo acaba?

Bizim burda et ve sut kurumu diye bir yer var, 56tl bu balik olan ayri kurummu??

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuklarotesi

arkadaşlar et ve süt kurumu varsa bulunduğunuz ilde oradan kilosunu 35 tl ye alabilirsiniz. gayet de kaliteli ve lezzetli kavurma.

Bir ara denedim bildiğin yağ ve kıkırdak

• quote:

Orijinalden alıntı: maydoganlar1156

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

quote:

Bizim burda et ve sut kurumu diye bir yer var, 56tl bu balik olan ayri kurummu??

ismi değişmiştir dikkat etmedim aynı kurum.zaten giren çıkan pek yok.hatırladığım kadarıyla bi ara at eşek eti çıkmıştı ürünlerinde.

edit: bide çok pahalı ,et ve tavuk bile piyadadan daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 23 Kasım 2016; 7:05:22 >

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Kardes onu biliyoruz zaten.

Aklıma Krala "köprünün başında çok sıra oluyor" diye şikayet eden köylülerin fıkrasını getirdin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde Torku kavurmayi 9.95₺'ye 8 paket aldım. Bolgeseldi ve nede olsa kimse inanmayacak diye burada konusunu açmadım. Fişini atmıştım çünkü. I love A101

• 2 kampanyada da birkaç mağaza gezdim, stokda görmek nasip olmadı hiç
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    ürün 24 kasım katalog ürünü aslında, bazı mağazalar erken çıkarmış raflara, yarından itibaren daha çok bulunur muhtemelen
  • Konya'dayım 9,95'e bir türlü bulamadım. Nedir bu işin sırrı yahu
  • Geçen gün merak edip almıştım ben tadını beğenmedim. Yağ oranı az diyenler var ama bence gayet yağlıydı. Et balık kurumundaki Bingöl kavurmanın tadı bundan daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

Konya'dayım 9,95'e bir türlü bulamadım. Nedir bu işin sırrı yahu

kovalarsan olmuyor kardeş, tesaduflerle oluyor. 4-5 ay hic gelmedi bizim şubeye, magaza mudurune sordum filan bir gelişme olmadı sonra bir gun baktım raflara dızmısler 9 kusur tl
  • kirmizi eti bilemem ama tavuk urunleri her zaman B kalite verilir. yani kesimhanede imhaya ayrilmis urunler a 101, bim gibi marketlere ucuz fiyata satilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

yiğenim herşeye deva Torku bu lastik boyutunuda üretsin diyoz ama çomarlar anlamıyor. Biz ne yapalım ! bizimde derdimize deva olsun

Memlekette zeka ancak sizlere nasip olmuş galiba... Hakaret etmeden de gereken şekilde cevap verebilirsin sanırım. Tahammül edebilmeyi bil, edemiyorsanda düzgün yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

Konya'dayım 9,95'e bir türlü bulamadım. Nedir bu işin sırrı yahu

bazen indirim reyonuna koyuyorlar .ben dün aldım 8.95 di

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.