< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugi7 -- 28 Mayıs 2018; 16:37:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugi7 -- 28 Mayıs 2018; 16:37:52 > |
A101 den et ve tavuk urunleri almamanizi uzak durmanizi siddetle tavsiye ediyorum.
|
Torku işkembe satsın onu da alırım. Torku candır.
|
Arkadaş ABD'de hayvancılık yok demiş, neye dayanarak yaptın bu yorumu çok ama çok merak ediyorum. ABD büyük baş hayvan üretiminde oldukça iyi bir noktadadır. Bilmeden ya da televizyonda duyduğunuz ekonomi bozmalarına bakarak sallamayın.
Arkadaşlar Bulgaristan'da etin kilosu 7,5 Leva yaklaşık 15 TL hem de ANTRİKOT. Bu iş arz ve talep dengesi + üreticinin (bizde ise aracının üzerine koyacağı fiyatla doğru ilişkilidir) ((Gerçi biz de ters ilişki olur hep ama aslında doğru kavram budur ne yapayım ORANTI değildir...) Üretmeden olmazzz... Olmaz da olmazzz... Ama üretici nerede, bir sorun köylülere kaç kişi üretiyor 10-15 yıl içinde köylü diye bir şey kalacak mı merak e ediyorum... Lütfen orada bura yazanlara değil, kaynağına sorun ve doğru bilgi edinip, bilgilendirin. HAdi bizden geçti ancak çocuklarımız için bu iş çok daha önemli... Devlet destek veriyor sağolsun ama bu işe kendi bir el atmalı, yoksa herkes ne işim var köyde deyip kaçıyor. Sonuç kentli ama eğitimsiz (öğretimden bahsetmiyorum lütfen anlayınız) ÜRETİM, ÜRETİM , ÜRETİM ne olursa, isterse maliyet ne olursa olsun. Ve bir de yerli malı kullanılması ... Ekonomist, çiftçi, siyasetçi hiç ama hiç değilim, sadece üç çocuk babası bir adamım... Lütfen en doğru bilgiye ulaşmak için araştıralım ve çocuklarımızı buna teşvik edelim. Doğru bilgi ve anlayış bize geleceğimizi kazandıracaktır... Herkese selam ve saygılar. (Bu bağlamda yrli üretimi destekleyelim ancak eleştirimizi de sonuna kadar yapalım) |
Ağır olmamış mı?
Ölmüş bence vurma artık... |
İkili alimda%50 indirim. 16₺ yerine 12₺
250gr Torku kavurma |
Eskiden tuvaletler 1 milyon TL idi suanda 1 TL hamdolsun
Sizi büyük resmî görmeye davet ediyorum |
Torku 185/15/ R15 lastiklerini bekliyoruz. Sıraya girdik alacağız.
|
Memlekette zeka ancak sizlere nasip olmuş galiba... Hakaret etmeden de gereken şekilde cevap verebilirsin sanırım. Tahammül edebilmeyi bil, edemiyorsanda düzgün yaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|