Şimdi Ara

Torku kavurma 250gr (A101) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
31.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torku candır, kalitelidir. Teşekkürler paylaşım için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    Geçenki kampanyadan aldık dokundu 5 kişiye..
    Daha da bulaşmam başkan ;)

• Doguya giddin orada satilan et fiyatları ile ist satilan fiyatlarda %300 luk fark vardır ist da millet birbirini gecirmekle uğraşıyor sorsan herkes müslüman abd hayvancılık %1 bile değil adamlar en kral etti komik rakamlarla yiyor

• A101 de çalışmış birisi olarak, şiddettle destekliyorum. Dolap ürünü A101'den Almayın.
  • seyyar saticidan 3 liraya köfte ekmek yerim yine de et ve balik kurumundan et almam
  • Kavurmada hastalıklı hayvan etlerinin kullanımı serbest/yasal diye duymuştum, bunun aslı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Doguya giddin orada satilan et fiyatları ile ist satilan fiyatlarda %300 luk fark vardır ist da millet birbirini gecirmekle uğraşıyor sorsan herkes müslüman abd hayvancılık %1 bile değil adamlar en kral etti komik rakamlarla yiyor

2 ay önce erzurumda, karsta bir çok yerde yemek yedim orda da fiyatlar Ankaradan farklı değil. Memleketin doğusu batısı kalmamış her yerde geçiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARYEKE -- 23 Kasım 2016; 13:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Kavurmada hastalıklı hayvan etlerinin kullanımı serbest/yasal diye duymuştum, bunun aslı var mı?

Var.

Kısaca; sadece belirli organları/dokuları etkileyen hastalıklarda sağlam kısımlar işleme tabi tutularak kullanıma sunulabilir.
    Bulaşıcı veya insan sağlığı için risk taşıyan hastalıklarda söz konusu değil. Onların imhası zorunlu.
    Zehirlenmezsiniz korkmayın. Ama düşük kalite et olduğu da bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: maydoganlar1156

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

quote:

Orijinalden alıntı: tugi7

konusu vardı daha önce konu kapatılmış. o ürünler kasım son kullanma tarihliydi. bugün tesadüfen rastladım

bir a101'de. 1 adet vardı 17 nisan 2017 son kullanım tarihli. sonra başka bir a101 e daha uğradım orada 5

adet vardı, yeni gelmiş ürünler, bitmeden alın.

kilosu 56tl, gayet güzel bence

Et balık kurumunda 36 lira ben hep ordan alıyorum konu çöp

birkaç ay önce et balık kurumuna baktığımda baya pahalıydı,onlardamı kampanya yapıyo acaba?

Bizim burda et ve sut kurumu diye bir yer var, 56tl bu balik olan ayri kurummu??

ismi değişmiştir dikkat etmedim aynı kurum.zaten giren çıkan pek yok.hatırladığım kadarıyla bi ara at eşek eti çıkmıştı ürünlerinde.

edit: bide çok pahalı ,et ve tavuk bile piyadadan daha pahalı.

devletin kurumu olan et ve süt kurumuna bu şekilde pahalı şeklinde bir suçlama yapıyorsun. ben de senin aksine pahalı olmadığını ve fiyatları buradan görebileceğini söylüyorum. linkten fiyatlara bakabilirsiniz.

http://www.esk.gov.tr/tr/12197/Satis-Fiyatlari

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuklarotesi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maydoganlar1156

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

quote:

Orijinalden alıntı: tugi7

konusu vardı daha önce konu kapatılmış. o ürünler kasım son kullanma tarihliydi. bugün tesadüfen rastladım

bir a101'de. 1 adet vardı 17 nisan 2017 son kullanım tarihli. sonra başka bir a101 e daha uğradım orada 5

adet vardı, yeni gelmiş ürünler, bitmeden alın.

kilosu 56tl, gayet güzel bence

Et balık kurumunda 36 lira ben hep ordan alıyorum konu çöp

birkaç ay önce et balık kurumuna baktığımda baya pahalıydı,onlardamı kampanya yapıyo acaba?

Bizim burda et ve sut kurumu diye bir yer var, 56tl bu balik olan ayri kurummu??

ismi değişmiştir dikkat etmedim aynı kurum.zaten giren çıkan pek yok.hatırladığım kadarıyla bi ara at eşek eti çıkmıştı ürünlerinde.

edit: bide çok pahalı ,et ve tavuk bile piyadadan daha pahalı.

devletin kurumu olan et ve süt kurumuna bu şekilde pahalı şeklinde bir suçlama yapıyorsun. ben de senin aksine pahalı olmadığını ve fiyatları buradan görebileceğini söylüyorum. linkten fiyatlara bakabilirsiniz.

http://www.esk.gov.tr/tr/12197/Satis-Fiyatlari

pahalı işte markette daha ucuz,bildiğim kadarıyla şubeleri özel işletme.en azından buradakiler özel işletme.

• Arkadaş ABD'de hayvancılık yok demiş, neye dayanarak yaptın bu yorumu çok ama çok merak ediyorum. ABD büyük baş hayvan üretiminde oldukça iyi bir noktadadır. Bilmeden ya da televizyonda duyduğunuz ekonomi bozmalarına bakarak sallamayın.
    Arkadaşlar Bulgaristan'da etin kilosu 7,5 Leva yaklaşık 15 TL hem de ANTRİKOT.
    Bu iş arz ve talep dengesi + üreticinin (bizde ise aracının üzerine koyacağı fiyatla doğru ilişkilidir) ((Gerçi biz de ters ilişki olur hep ama aslında doğru kavram budur ne yapayım ORANTI değildir...)
    Üretmeden olmazzz... Olmaz da olmazzz...
    Ama üretici nerede, bir sorun köylülere kaç kişi üretiyor 10-15 yıl içinde köylü diye bir şey kalacak mı merak e ediyorum...
    Lütfen orada bura yazanlara değil, kaynağına sorun ve doğru bilgi edinip, bilgilendirin.
    HAdi bizden geçti ancak çocuklarımız için bu iş çok daha önemli...
    Devlet destek veriyor sağolsun ama bu işe kendi bir el atmalı, yoksa herkes ne işim var köyde deyip kaçıyor. Sonuç kentli ama eğitimsiz (öğretimden bahsetmiyorum lütfen anlayınız)
    ÜRETİM, ÜRETİM , ÜRETİM ne olursa, isterse maliyet ne olursa olsun.
    Ve bir de yerli malı kullanılması ...
    Ekonomist, çiftçi, siyasetçi hiç ama hiç değilim, sadece üç çocuk babası bir adamım...
    Lütfen en doğru bilgiye ulaşmak için araştıralım ve çocuklarımızı buna teşvik edelim.
    Doğru bilgi ve anlayış bize geleceğimizi kazandıracaktır...
    Herkese selam ve saygılar.
    (Bu bağlamda yrli üretimi destekleyelim ancak eleştirimizi de sonuna kadar yapalım)

• İkili alimda%50 indirim. 16₺ yerine 12₺

250gr Torku kavurma

• Şu anda ikili alimda a101 de indirime girmiş 250 gr 14.9 geliyor fiyat uygun ama sıcak fırsat değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Şu anda ikili alimda a101 de indirime girmiş 250 gr 14.9 geliyor fiyat uygun ama sıcak fırsat değil.
    tuzsuz olduğundan sağlıklı
    ebk dan ucuz diye kilosunu 45 liradan aldığım kavurmalar tuz ve yağ deryası
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,ben ebk dan Yozgat kavurma denemistim tadini çok begendim tabiki Torku denemedim ama muhakkak daha iyidir bugun a101 de bulursam alacağım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Bu mesaj silindi.
    bu akşam bi bakayım
  • 1+1 kapsamında satılıyor aldım sahurda ekmek arası kaşarlı yaptım tadı ve yağ oranı fena değil yalnız ağzıma sakız gibi bir yağ denk geldi lastik gibi çiğneyemeden attım fiyat ve tadı için diğer baştacı kavurmaya 10 basar
  • kavurmayı yapan usta dolarla maaş alıyor herhal, şu anda 17 lira civarı olmuş

ilk çıktığında 8 liraydı zannedersem ,1-2 sene önce
  • serkanim kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ama torku kavurmasını beğenmiyorum sanki fazla yağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kavurmayı yapan usta dolarla maaş alıyor herhal, şu anda 17 lira civarı olmuş

ilk çıktığında 8 liraydı zannedersem ,1-2 sene önce
    et fiyatlarından haberin varmı mahmut hoca.

az tüketin israf olmasın diye pahalanmıştır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.