Şimdi Ara

Torku ve Ürünleri(Glikoz Şurubu: Lezzet mi Sağlık mı?) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
3
Favori
21.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

Torku ve Ürünleri(Glikoz Şurubu: Lezzet mi Sağlık mı?)

Tadı nasıl ?Bizim buradaki marketlerde bulamadım bir turlu.

Berbat

Git sarelle al

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Torku'nun 3-4 senedir çalıştığım reklam şirketince epey işlerini yaptık. Fabrikalarda çalışma ortamı, oldukça üst düzey de güvenlik önlemleri var. Çikolata vs, üretim yerlerinde fabrikaya girene kadar 4 kez dezenfektan ünitesinden geçiyorlar.

Çikolatalı gofretini yemedim. Ama bayram şekerleri ve banada çok iyi özellikle. Kaymakla felan yardırın gitsin.

Fabrika Satış fiyatlarıyla satış yapılan işyeri sadece Ereğli veya Çumra'da var diye hatırlıyorum.

Recep Konuk ve yönetimi devraldıktan sonra çok ciddi atak yaptılar. iso 500 de şuan 44. sırada Torku.

iso listesine girebilmek için 30 milyon tl lik iş hacminizin olması gerek bunuda belirtelim.

Aynen. Konya Şeker'i bu hale getiren kişi tartışmasız Recep Konuk. Müthiş bi girişimci kişilik kendisi. Konya'da en çok tanınan ve sevilen iş adamıdır zaten kime sorsanız.

• bisiklete verdigi destekten oturu bende urunlerini tuketmeye basladim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen bi gofretini aldım çok beğenmiştim bundan sonra torku akar
  • torku bir gurur kaynağı.
  • Abim Bakkal Yönetiyor. Senin Dediğin Ve Sevmediğin Torku O Kadar Gidiyor Ki. Hiç Kimsedende Duymadım Glikoz Var Bunda Almam Diye.

Ona Bakarsan Kola , Sigara , Alkol En Çok Satılan Şeyler Bunlarda. Bunlar İnsan Sağlığına Yararlımı Sence
  • bildiğim bi firma değildi...

bundan sonra Torku'cuyum
  • Torku Banada gercekten de berbat mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen annem almis 2-3 paket biskuvisini. Muzlusunu cayla beraber yemistim gayet iyidi. Tavsiye ederim

• Beyler ben bimde bulamadım torku baska hangi marketlerde var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Torku'nun 3-4 senedir çalıştığım reklam şirketince epey işlerini yaptık. Fabrikalarda çalışma ortamı, oldukça üst düzey de güvenlik önlemleri var. Çikolata vs, üretim yerlerinde fabrikaya girene kadar 4 kez dezenfektan ünitesinden geçiyorlar.

Çikolatalı gofretini yemedim. Ama bayram şekerleri ve banada çok iyi özellikle. Kaymakla felan yardırın gitsin.

Fabrika Satış fiyatlarıyla satış yapılan işyeri sadece Ereğli veya Çumra'da var diye hatırlıyorum.

Recep Konuk ve yönetimi devraldıktan sonra çok ciddi atak yaptılar. iso 500 de şuan 44. sırada Torku.

iso listesine girebilmek için 30 milyon tl lik iş hacminizin olması gerek bunuda belirtelim.

Aynen. Konya Şeker'i bu hale getiren kişi tartışmasız Recep Konuk. Müthiş bi girişimci kişilik kendisi. Konya'da en çok tanınan ve sevilen iş adamıdır zaten kime sorsanız.

Gayet de mütevazı kendisi. Elinden geldiğince kimseyi boş çevirmemeye çalışan birisi. Umarım ileride Tarım Bakanımız olur kendisi.

• quote:

quote:

quote:

Gayet de mütevazı kendisi. Elinden geldiğince kimseyi boş çevirmemeye çalışan birisi. Umarım ileride Tarım Bakanımız olur kendisi.

2 dönemdir milletvekili olamadı ki bakan olsun :) Yapmıyorlar bir türlü. Ha olmadığı da bi yerde iyi aslında. Ankara'ya gitse burdaki işler ne olursa olsun yokluğunda yavaşlar muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: qNothing

Torku Banada gercekten de berbat mi?

Ben begenmedim acikcasi sarelle daha iyi

• ETİ varken

Torku ve Ürünleri(Glikoz Şurubu: Lezzet mi Sağlık mı?)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2 dönemdir milletvekili olamadı ki bakan olsun :) Yapmıyorlar bir türlü. Ha olmadığı da bi yerde iyi aslında. Ankara'ya gitse burdaki işler ne olursa olsun yokluğunda yavaşlar muhtemelen.

Boş boş milletvekili olarak giderse bir faydası olmaz. Olur da nereye kadar?
    Bakanlık verilmedikten sonra gitmesinin bir hükmü olmayağı kesin.

• Torku Türk malıdır ve anadolu bırlık holdıng markasıdır. hem doğal urun uretıp hemde 41 ülkeye urun ıhrac etmektedır.

Çocuklarınızın sağlıgı ve gelecegı için Türk malı tüketın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

İşin içinde olduğum için söylüyorum ki rahatlıkla alın yiyin.Sagra firmasına da kefilim.Tadelle,sagra ve torku markasını eksik etmeyin derim.Ülker alırken glikoz şekeri alıyorsunuz.Sağlığınızdan olmayın.

Hocam sagra - tadelle de iyidir içeriğinde GDO ürünleri ve onlardan biri olan glikoz şurubu kullanmıyor.

Fakat biraz araştırma yaptığımda SAGRA nın sahibinin ilaç şirketi olduğunu öğrendim ve soğudum açıkcası.

Tamam sonuçta iş adamı her sektörde olabilir fakat hem gıda ve hem ilaç üretiyorsa ben o işten işkillenirim.

Genetiği değiştirilmiş modifiye gıdalar (GDO- GMO) doğanın aksine insan eli değip kimyasallaştığı için bir numaralı kansorojenlerden biridir.

Ayrıca GDO lu gıdalarla tohumlara oynama yapılıp nasılki domates soğuğa dayanıklı olsun diye balık geni ekleniyorsa glikoz şurubunun içine ib.nlik geni yada düşünnme sorgulamayı silen genler eklenmiyceği ne malum ? Farkındayım uçuk gelebilir ama son 20 yıldır gen teknolojisi çok gelişti.

• Geçen bi denemek için Favorimo aldım, bağımlısı oldum

• Ürünlerini tavsiye ederim. No.1 gofretini çok tüketiyorum. Geçen dün BANADA aldım fakat bence nutella hala daha güzel fakat diğer ürünleri gerçekten çok iyi tavsiye ederim yani.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.