Şimdi Ara

Torku ve Ürünleri(Glikoz Şurubu: Lezzet mi Sağlık mı?) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
3
Favori
21.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fabrikalarinin yakinindayim. hersey pancarlarla dogal olarak uretiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Bakan olsa ne olacak? Bakanın bir hükmü var mı ki? Tek bir kişi var ülkeyi yöneten...Uzun boylu asabi adam...
  • Konya Şeker de çalışıyorum gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz.
  • Benim icin on planda markadir kendisi.dogal seker kullanmak insan sagliğini olumlu yonde fazlaca etkiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Beyler ben bimde bulamadım torku baska hangi marketlerde var ?

Yunus Marketlerde var ama yunus market her yerde yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torkunun sarellesi çok güzel . Geçen 1.5 kilosu 12ye düşmüştu. İki kova aldım.

• Ürünlerinin kalitesi birçok bilindik ve yabancı markalara göre çok daha iyi torku banada 'yı çok güzel yapmışlar
  • TORKU ÜRÜNLERİ SÜPER
  • memurluğa atanmadan önce bi süre konya şeker'de mühendis olarak çalışıyordum,üretim olarak 1.sırada ve tamamen doğal,hijyenik en kaliteli ürünler en gelişmiş teknolojiler kullanılıyor,çalışanları bile işe alırken 10 ayrı görüşmeden geçirerek eliyorlar deniyorlar ve tecrübeli en iyi olanını alıyorlar.gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.şunuda söyleyebilirimki önümüzdeki 3 yıl içerisinde dünya markası olacaktır
  • Hiç bir ürününde yapay şeker yok direk şeker pancarindan imal ediliyor.

• Eti burçak gibi olan dikdörtgen şeklindeki bisküvi on numara çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

Torku Türk malıdır ve anadolu bırlık holdıng markasıdır. hem doğal urun uretıp hemde 41 ülkeye urun ıhrac etmektedır.

Çocuklarınızın sağlıgı ve gelecegı için Türk malı tüketın.

tahmin ettim ben bu adamlarin ihracatla ugrastiklarini cunku tr icinde her bakkal cakkalda yok demek ki pazarlari sadece turkiye degil.ihracat yapan bir firmanin mallari kalitelidir cunku urun gonderdikleri ulkelerde de test ediliyor uygun mu satisa diye ki hele avrupa ulkelerine gonderiyorsa zaten ayrica kalitelidir.et tesisi devreye girdiginde de tahminim et urunlerini yine ihrac edecekler.o yuzden sadece cikolata ureten firmalarla karistirmamak lazim et sut ve urunleri olarak daha genis yelpazeli bir firma haline gelecek yakinda.

ek:mesaji yazarken de haberim yoktu soma olayindan.Allah rahmet eylesin vefat eden madencilerimize.tabi boyle bir konu varken torkuyla mi ugrasacagiz diyebilirsiniz ama hayat devam ediyor yapabilecegimiz bir sey yok dua etmek disinda.devlet tum imkanlariyla olaya mudahale ediyor ama onlarin da elinden gelen sınırlı bu yuzden baska seylerle de ugrasmaliyiz ama boyle felaketlerin bir daha yasanmamasi icin konuya duyarli olmaliyiz tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 14 Mayıs 2014; 13:21:59 >

• Bende geçen gün bizim bakkalda gördüm gofreti bağımlılık yapıyor
  • Torku milyon dolar harcasa böyle reklam yapamazdı. Çok sevindim bu duruma, konyadan böyle büyük bi firma çıkması ayrıca gurur verici. Süt'ünüde tavsiye ederim gerkçek süt tadını buluyorsunuz.
  • eti gibi kaliteliyse tadılır
  • Torkuyu gezmiş olan bir tanıdığım (Gıda mühendisi), gerçekten sağlıklı koşullarda üretim yapıldığını söylemişti. Hatta sağlıksız olduğu için krem peynir felan yapmıyorlarmış. İşte bu mantıkta adamlar lazım gıda sektörüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrregya

eti gibi kaliteliyse tadılır

kucuk bir anlatim bozuklugu olmus.torku et de uretecek yakinda.(torkunun urettigi et)eti gibi kaliteliyse tadilir hani et urunleri cikmis da tatmissiniz gibi olmus ben oyle anladim en azindan ama siz eskisehir firmasi olan eti'den bahsediyorsunuz.kalite konusunda sorun yok ama damak tadi kisiye gore degisir %100 begeneceksiniz diyemem.burada zaten uretim kalitesinden daha cok bahsediliyor ama yedim guzel diyen de cok.bulursaniz deneyin cikolata urunlerinin fiyatlari hesapli.
  • torku forever hergün yarımyağlı sütünden alıyorum memnunum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

kucuk bir anlatim bozuklugu olmus.torku et de uretecek yakinda.(torkunun urettigi et)eti gibi kaliteliyse tadilir hani et urunleri cikmis da tatmissiniz gibi olmus ben oyle anladim en azindan ama siz eskisehir firmasi olan eti'den bahsediyorsunuz.kalite konusunda sorun yok ama damak tadi kisiye gore degisir %100 begeneceksiniz diyemem.burada zaten uretim kalitesinden daha cok bahsediliyor ama yedim guzel diyen de cok.bulursaniz deneyin cikolata urunlerinin fiyatlari hesapli.

et ve et ürünleri çıkalı 1 ay oluyor.. Fabrikasında çalışmanın artısı sanırım. Güzeldir tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

et ve et ürünleri çıkalı 1 ay oluyor.. Fabrikasında çalışmanın artısı sanırım. Güzeldir tavsiye ederim.

gittigim marketlere geldiyse benden kacmaz o zaman bir dahaki sefere cunku et urunlerine ozel ilgim vardir illa ki bakarim her gidisimde.kalitesinden suphem yok da fiyatlarini merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.