Şimdi Ara

Torku ve Ürünleri(Glikoz Şurubu: Lezzet mi Sağlık mı?) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
3
Favori
21.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kaliteli ürünler,tatları mükemmel.Türk sermayesi ve içerisinde hiçbir zararlı madde (glikoz şurubu,kimyasal renklendiriciler) yok.Almak için başka marka göremiyorum
  • Torku alırım hem iyi hem türk sermayesi yani parayı vermişken türk sermayesine verelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No 1'in tadını pek beğenmedim, acı bir tadı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

No 1'in tadını pek beğenmedim, acı bir tadı var.

kaliteli cikolata konusu degil gofret yani alti ustu begenilmeyebilir normaldir ama acilik konusu su yuzden olabilir belki pancar sekeri kakaonun aciligini tam alamiyordur gofrette.bu durumda lezzetli glikoz surubu mu yoksa aci pancar sekeri gibi bir ikileme dusecegine ver 25 kurus daha ki bazi yerlerde belki vermene bile gerek yok cokofest karamelli ye aci degil kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

kaliteli cikolata konusu degil gofret yani alti ustu begenilmeyebilir normaldir ama acilik konusu su yuzden olabilir belki pancar sekeri kakaonun aciligini tam alamiyordur gofrette.bu durumda lezzetli glikoz surubu mu yoksa aci pancar sekeri gibi bir ikileme dusecegine ver 25 kurus daha ki bazi yerlerde belki vermene bile gerek yok cokofest karamelli ye aci degil kesinlikle.

Bitter çikolataya yakın bir tadı vardı, Ülker Çikolatalı Gofret'ten aldığım tadı şimdiye kadar başkasından almadım. Tadalle'ninki de fena sayılmaz.

• quote:

quote:

quote:

Bitter çikolataya yakın bir tadı vardı, Ülker Çikolatalı Gofret'ten aldığım tadı şimdiye kadar başkasından almadım. Tadalle'ninki de fena sayılmaz.

no1'i biliyorum biraz koyu renkli.yukaridaki mesaji yazarken ben tahmin ettim ulker cikolatali gofret sevdigini o yuzden lezzetli glikoz surubu mu yoksa bu mu dedim.glikoz surubu sekerden kat kat daha tatli.kakaonun canina okur bal kadar tatli olur demek ki sen de oylesini seviyorsun ama sadece bu degil cikolatali gofretin kakaosu da degisik renginden belli.tadelle de iyidir sagra iste onda da glikoz surubu olmamasi lazim.glikoz surubu gercek sekere gore cok ucuz bir sey madem kullaniyorsunuz ucuz satin cikolatali gofret 65 kurus mu ne oldu.benim gofretle pek aram yoktur cikolatayi da bayramdan bayrama yerim hani sanmayin ki boyle konu actim diye meraklisiyim uzmaniyim surekli yerim oyle bir sey yok.gecen markette gezerken dekgeldi ilk kez girdigim bir market oldugu icin yoksa surekli gittigim marketlerin cikolata puskevit reyonlarindan ozenle kacarim.

• bisiklet sporunu destekleyen bir firma olduğu için torkuya sempatim var ayrıca ürünleri mükemmel

• hem yerli olması hem de sağlık açısından daha iyi olması nedeniyle tercih edilmesi gerekir bence. ben hiç tüketmedim bu markanın ürünlerini. öyle abur cubur tüketmiyorum çünkü. ama tüketen varsa bu markadan tercih etsinler daha mantıklı olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

no1'i biliyorum biraz koyu renkli.yukaridaki mesaji yazarken ben tahmin ettim ulker cikolatali gofret sevdigini o yuzden lezzetli glikoz surubu mu yoksa bu mu dedim.glikoz surubu sekerden kat kat daha tatli.kakaonun canina okur bal kadar tatli olur demek ki sen de oylesini seviyorsun ama sadece bu degil cikolatali gofretin kakaosu da degisik renginden belli.tadelle de iyidir sagra iste onda da glikoz surubu olmamasi lazim.glikoz surubu gercek sekere gore cok ucuz bir sey madem kullaniyorsunuz ucuz satin cikolatali gofret 65 kurus mu ne oldu.benim gofretle pek aram yoktur cikolatayi da bayramdan bayrama yerim hani sanmayin ki boyle konu actim diye meraklisiyim uzmaniyim surekli yerim oyle bir sey yok.gecen markette gezerken dekgeldi ilk kez girdigim bir market oldugu icin yoksa surekli gittigim marketlerin cikolata puskevit reyonlarindan ozenle kacarim.

Aşırı çikolata tüketen biri değilimdir zaten arada den gelse yiyorum işte. Yoksa 10 sene yemesem umrumda olmaz. Ama tad mı sağlık mı konusunda emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 13 Mayıs 2014; 23:43:16 >

• Torku'nun 3-4 senedir çalıştığım reklam şirketince epey işlerini yaptık. Fabrikalarda çalışma ortamı, oldukça üst düzey de güvenlik önlemleri var. Çikolata vs, üretim yerlerinde fabrikaya girene kadar 4 kez dezenfektan ünitesinden geçiyorlar.

Çikolatalı gofretini yemedim. Ama bayram şekerleri ve banada çok iyi özellikle. Kaymakla felan yardırın gitsin.

Fabrika Satış fiyatlarıyla satış yapılan işyeri sadece Ereğli veya Çumra'da var diye hatırlıyorum.

Recep Konuk ve yönetimi devraldıktan sonra çok ciddi atak yaptılar. iso 500 de şuan 44. sırada Torku.

iso listesine girebilmek için 30 milyon tl lik iş hacminizin olması gerek bunuda belirtelim.
  • Püskevitinden yedim çikolata vardı içinde.

Bağımlı oldum diyebilirim.Çok güzeldi.
  • İşin içinde olduğum için söylüyorum ki rahatlıkla alın yiyin.Sagra firmasına da kefilim.Tadelle,sagra ve torku markasını eksik etmeyin derim.Ülker alırken glikoz şekeri alıyorsunuz.Sağlığınızdan olmayın.
  • Torkunun sürülen cikolatasi var banada diye. Super bi şey ya bence tadı nutelladan güzel, belki subjektif yaklasiyorumdur ama bana öyle geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Obeyy

Torkunun sürülen cikolatasi var banada diye. Super bi şey ya bence tadı nutelladan güzel, belki subjektif yaklasiyorumdur ama bana öyle geldi

banada

• TORKU SARELLE ve TADELLE alın. gerisinin yüzüne bakmayın. bu iki marka gerçekten pancar şekeri kullanıyorlar. en azından yerli ve dürüst firmalar. takdir edilmesi gerekiyor. umarım bozmazlar.
  • Fabrikasına çok gittim, önünden geçtim. Hey gidi adamlar dandik fabrikayı nereye getirdi. Helal olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

50 kurusa gofret yiyeceginize ben 75 kurusa aldim bunu yiyin gayet guzel tadi karamelli olani ama baska cesitleri de var.markete bakkala gittiginizde bir bakin bakalim gozunuze carpacak mi?nedir artisi glikoz surubu yokmus.adamlar konya seker fabrikasi kurulusu olunca ihtiyac duymuyorlar demek ki suruba filan.

http://www.torku.com.tr/urunler/cikolata/cokofest-antep-fistikli-cikolata.htm

ek:
    basligi ustteki cikolata ucuz diye actim ama baska yonlere kaydi.birincisi cikolata firmalari genelde glikoz surubu kullaniyormus bu saglikli bir sey degil.torku pancar sekeri kullaniyormus ucuza no1 diye gofreti vs var cokokrem tarzi urunu var sut urunleri var ve et olayina da girecekmis bir arkadas link vermis burada da veriyorum konunun biraz ilerisinde cikolatadan cikiyor konu o yuzden torku urunleri olsun baslik.

http://www.panagro.com.tr/Tr/kurumsal

Biraz alakasız ama reklam filmlerini ve haber bültenlerini Ablam ayar veriyordu şimdi iş değiştirdi artık efes benimle GO GO bi Fest

• ufak çaplı zincir marketlere ve mahalle bakkallarına bir el atmalılar ataşehirde bile yoksa durum vahim hep torku torku diyorum hiç bir yerde bulamadım carrefour veya migros bakmak gerek galiba
  • Süt, şeker gibi şeyleri hep torku alıyoruz zaten. Abur cubur bizim evde pek yenmiyor zaten ama bayramlık çikolataları fena değil bence. Bir de Ankara-Konya yolunun konya tarafına binlerce fidan dikmişler. O açıdan da takdirimi kazandı.

Edit: Kendi sitelerinden baktım toplam 7,3 milyon ağaç dikmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 14 Mayıs 2014; 1:17:31 >
  • Şekeri , ş.pancarından üretilen bir kurabiyesi (bisküvi) var...Harika lezzette.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.