Şimdi Ara

Tornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

90'lı yılların başında, Almanya'dan Türkiye'ye gelen bir arkadaşımın bisikletini satın almıştım. 3-4 Sene bisikleti kullandıktan sonra, bodruma kaldırdım, yaklaşık 20 senedir kullanılmadan orada yattı. Artık onu canlandırmak istiyorum ama bisiklet hakkında çok fazla bilgi ve tecrübem yok. Elimden geldiğince onu hayata geçirmeye çalışacağım, sizlerin de yardımlarıyla..

Sizlerden bu konuda desteklerinizi isteyeceğim. Bisikleti nasıl restore edebilirim? Tornado marka, yol bisikleti. İnternetten araştırdım ama hakkında çok fazla bir bilgiye ulaşamadım. Bu bisiklet hakkında bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim. Yaklaşık 30 Yaşında olduğunu tahmin ediyorum. İtalyan markası olduğunu düşünüyorum.

Bu işten anlayan bir bisikletçi buldum. Bisikleti gösterdim; orijinal bir bisiklet olduğunu, özellikle Shimano RS vitesin artık üretilmediğinden bahsetti. Jantların alüminyum olduğundan bahsetti. Yine bu tarz alimünyum jant bulabileceğini, sarı yanak lastik tedarik edeceğini, fren ve vites kablo sistemini elden geçirerek, bisikleti yürür hale getirebileceğini söyledi.

Bu işlemler için maliyet olarak;

JANTLAR - 200 TL.
    LASTİKLER - 200 TL.
    FREN,VİTES SİSTEMİ - 50 TL.

İlk planda 450 TL. masraf olacağından bahsetti. Parçaları temizleyerek elden geçireceğini belirtti.

Sizlerin fikir ve görüşleri benim için çok önemli. Beni yönlendirebilirseniz, uygun parçları temin etmemde yol ve kaynak verirseniz çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. :)

Tornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorumTornado Marka Yol Bisikletimi Restore Etmek İstiyorum

• Merhaba,

Bisikletin onemli yerleri paslanmis. Buradan gorebildigim kadariyla masa kadro baglanti yeri, sele borusu baglanti yeri ve arka frenin bulundugu yer. Buyuk ihtimalle bu bolgeler, paslanmaya bagli olarak incelmistir. Boyanin tamamen kaldirilip, adam gibi astarlanip ve tekrar boyanmasi gerekir ama paslanmis bir bisikleti kullanmak buyuk risk. Bir cukurdan gecerken veya hiza bagli olarak dagilma ihtimali yuksek.

Bu bisiklet adam olmaz ve adam etmek icin paranizi harcamayin. Kadro haric tum parcalarin degismesi gerekir. Harcama yapmak yerine ikinci el bir yol bisikleti bakin. Paslanma, bir bisikletin en buyuk dusmanidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.