Şimdi Ara

TORPİLLİ PLAKA?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
26.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: droll

Aracı alırken galeri soruyor sıfır araç alacaksan plakanızda özel birşey olsunmu diye ortakadi harfler için 300 sondaki rakam için 300

bu fıyatlara verıceklerını zannetmıyorum...

antalyada 07 xxx 07 alabılmek ıcın sadece sonu 07 olsun dıe 600 700 ytl verıyorlardı.su anda duydugum kadarıyla 5-6 polıs memurunun atılmasından dolayı artık torpıllı plaka vermıyorlar cok saglam tanıdıgın olursa anca ole alıyorsun.

07 ANT 07 var bu na kac para vermısdır dusunemıyorum yada cok saglam tanıdıgı var.. PLAKA

TORPİLLİ PLAKA??

TORPİLLİ PLAKA??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 4 Mart 2008; 21:24:19 >

• parayla bu plakalari almak cok gereksiz alabiliyorsan torpille alacaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 3 Mart 2008; 22:14:10 >
  • Ankara' da SL 600 plakalı bir SL300 gördüm. Adamın parası yetmemiş o zaman.
  • normal tescil işleminde harcanan ücret dışında ek bir ücret ödemiyorsunuz.Mesela Ankara emniyet müdürlüğünün sitesinde almak istediğiniz plakayı (daha önce alınmamışsa) ayırtıp aynı gün içerisinde alabiliyorsunuz.Bunun için muameleciye falan gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

altı üstü plaka insanların kendini teşir etmeye ne kadar çok merakı var . ben alıcaksam ismime yeterince uzal olmasını tercih ederim

ha belki rs gti GTI gibi plakalar belki biraz ruh için alınır ama isim soy isim model uzantısı vs çokta mantıklı değil . mesela geçen bir rangerover gördüm plaka sanırım yasal olmamakla beraber orjinalinden pek farklı değildir
    plaka şöyle idi
    16 KOÇ XX Ç HARFİNE dikkatle baktım ama hiçmi polis görmedi bunuda birşey demedi

ha bu arabayı zaten arapşükrüde gördüm girişte
    aynı arabayı ertesi günde vici taraflarında gördüm sağlam bir adam ama ben polis olsam yasal olmayan plakaya basarım cezayı sonuçta plaka kanununda türkçe harfler yok latin alfabesine göre yapılmış

KOÇ diye bi plakanın Bursada olması imkansız.

Bursa şuan 16 Dxx den yukarısnı vermiyor yani 16 Exx bile bi plaka alması mümkün değil kimsenin.

Ç harfi olamaz ok de Kxx şeklinde bi plaka bursada verilemez.

Herhangi bi plakacıya gidip 16 XXX 69 şeklinde plaka da bastırabilirsin , ha bununla nasıl gezersin bilemem. Türkiye burası gerçi gezen gezer ...

Bursa Trafik Tescil Şb. Koms. bizim tanıdık , ben 16 GK 507 aldım para vermedim. Normalde 50 100 YTL bi para alıyolar . 16 CEM gibi plakalar var bunlarıda bulabilirsen 200 liraya falan halledersin.

Ama istanbulda 34 EFE 01 gibi plakalar resmen kara borsa. 34 EFE 56 gibi plakalar 1000 YTL ye veriliyor aşagı yukarı. Tabi oda bulabilirsen .

• BUNDAN 4 SENE ÖNCE KADAR GAZETEDE OKUMUŞTUM BJK PLAKALAR 10.000$'A SATILIYODU.
    İÇERİDE TANIDIĞININ OLMASINA BAKIYOR.. Bİ DE BAĞIŞA(!)..
  • KİMSE RAĞBET GÖSTERMESE PARAYLADA SATILMAZ
    HAKSIZ KAZANÇ
    OLUR BÖYLE VAKALAR
    TÜRKYAKALAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARNY

arkadaşlar bu torpilli plakaların fiatları nedir ,ne ödeniyor emniyete bilen varmı? mesela 34 RRR , 34 KKK

34 KKK isimli plakayı alabiliceini sanmıyorum arkadaşım, para ile satılmıo o plaka
    KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI na ait oluyor Şanlı Kahraman Türk Ordumuzun o plaka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

quote:

altı üstü plaka insanların kendini teşir etmeye ne kadar çok merakı var . ben alıcaksam ismime yeterince uzal olmasını tercih ederim

ha belki rs gti GTI gibi plakalar belki biraz ruh için alınır ama isim soy isim model uzantısı vs çokta mantıklı değil . mesela geçen bir rangerover gördüm plaka sanırım yasal olmamakla beraber orjinalinden pek farklı değildir
    plaka şöyle idi
    16 KOÇ XX Ç HARFİNE dikkatle baktım ama hiçmi polis görmedi bunuda birşey demedi

ha bu arabayı zaten arapşükrüde gördüm girişte
    aynı arabayı ertesi günde vici taraflarında gördüm sağlam bir adam ama ben polis olsam yasal olmayan plakaya basarım cezayı sonuçta plaka kanununda türkçe harfler yok latin alfabesine göre yapılmış

KOÇ diye bi plakanın Bursada olması imkansız.

Bursa şuan 16 Dxx den yukarısnı vermiyor yani 16 Exx bile bi plaka alması mümkün değil kimsenin.

Ç harfi olamaz ok de Kxx şeklinde bi plaka bursada verilemez.

Herhangi bi plakacıya gidip 16 XXX 69 şeklinde plaka da bastırabilirsin , ha bununla nasıl gezersin bilemem. Türkiye burası gerçi gezen gezer ...

Bursa Trafik Tescil Şb. Koms. bizim tanıdık , ben 16 GK 507 aldım para vermedim. Normalde 50 100 YTL bi para alıyolar . 16 CEM gibi plakalar var bunlarıda bulabilirsen 200 liraya falan halledersin.

Ama istanbulda 34 EFE 01 gibi plakalar resmen kara borsa. 34 EFE 56 gibi plakalar 1000 YTL ye veriliyor aşagı yukarı. Tabi oda bulabilirsen .

şu anda exx fxx lerde var . birkaç tane arabada gördüm exx plakaları
    herneyse bu değil derdimizde adam resmekn koç diye bir plaka aldırmıştı
    en az 5 kere baktım plakaya ama ç harfi vardı
    tandıık varsa özel plakada basarlar çok sorun olmaz ama bir plakada "Ç" harfi normalde olmaz bu ya ilgi çekmek için bir plaka yada aslında plaka özel bir plaka yani ŞU genelde otobüslerde gördüğümüz plakalardan kimisi üzerine şirket ismi yazar kimisi sadece isim
    16 meliset 16 gibi olabilir
    sonrda bu adam yazının olduğu kısmın maviliğimi sildirmiştir
    nebileyim başkada birşey aklıma gelmedi

• bu paralar rüşvete mi gidiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: giza

bu paralar rüşvete mi gidiyor?

aynen öyle
  • "Ç" harfi alınamaz. Kendi nokta koymuştur yada damgasız plaka bastırmıştır kafasına göre.
  • 34 KKK ,35 KKK... plakalarını alabiliyoruz.izmirde war 35KKK siyah c4 te görmüştüm.
    .
  • ankaraemniyet.gov.tr ye girin. boştaki plakaları seçin. para mara yok, beleş. daha bu gün seçtim ve aldım.

ammaaa dikkat ederseniz bu sitedeki plakalar sıradan plakalar. bu siteyi sık takip ederim. tek tek bütün sayfalara baktım. yahu hiç mi 0003, 005, 3000, 7000 gibi ya da benzeri rakamlar çıkma plakalarda olmaz. ya da ne bileyim yukarılarda da yazdığınız gibi DR, EFE, EDA... başka ne varsa işte... hiç mi bu plakalar boşa düşmez yahu... bir iş var bu işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: giza

bu paralar rüşvete mi gidiyor?

türkiyede hediye oluyo sanırım
  • Ben 16 BS 700 için 100ytl kadar bi bağışta bulundum.
  • DR 130 için 60 ytl verdim bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

DR 130 için 60 ytl verdim bende

dr plakaların özellikleri nedirki ?
    doktor olduğuğunuz içinmi aldınız bu plakayı ?

ki böyle olsa bile neden dışarıda ben doktorum gibilerinden belli etmek için alıyorsunuz plakaları anlamam
    özel bir ayrıcağıluımı var merak ettim cidden bizim doktor tanıdıklarında yarısı dr plaka aldılar ama yarısıda saçma diyerek almadı
    adam şimdi gidip tuaregede dr plaka takarsa oha der milet
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

DR 130 için 60 ytl verdim bende

dr plakaların özellikleri nedirki ?
    doktor olduğuğunuz içinmi aldınız bu plakayı ?

ki böyle olsa bile neden dışarıda ben doktorum gibilerinden belli etmek için alıyorsunuz plakaları anlamam
    özel bir ayrıcağıluımı var merak ettim cidden bizim doktor tanıdıklarında yarısı dr plaka aldılar ama yarısıda saçma diyerek almadı
    adam şimdi gidip tuaregede dr plaka takarsa oha der milet

yok canım doktorlukla alkası yok.. bizim şehir biraz ufaktır :) mesela KA DP LA LC plakalar var
    Bunları alacağıma DR aldım ki zaten burda dr olan da olmayan da (genellikle doktorlar ama) alıyorlar.. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: -KnuCKleS-

quote:

Orjinalden alıntı: 8600alp

34 ALP sonu ne gelirse önemli değil 7.000 YTL

7.000 derken plakanın fiyatımı? Bence abartı bi fiyat eger plakaysa

alp'de dahil mi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.