Şimdi Ara

TORPİLLİ PLAKA?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
26.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir abimiz cls sine 34 CLS 34 aldı 4-5 bin ytl verdi indirimli hali tabi
  • Madem konu plaka kombinasyonları, Adana'da harf grubu şehir merkezinde 01 XX 000 şeklinde, şehir merkezi dışında, ilçelerde 01 X 0000 uygulanıyor. Özellikle PZ, BK, AT gibi plakalardan kaçınılıyor. Sonu 001, ile biten, 666, 777, 007 gibi plakalar çok rağbette. 01 JJ 777 mesela meşhurdur. 01 BB 000 ve 01 SS 000 plakaları da AV de DR plakaları kadar rağbet görüyor. Harf grubu 50 YTL, rakam grubu 200 YTL, AV de DR için belge şart, 3'lü seri rakam ve 2'li seri harf için komisere kadar bir zahmet çıkıyorsunuz. Ben DB aldım, (çocuklarımın baş harfleri) ve tüm plakalarım 0 veya 5'le biter. Otoparkçı "bu DB plakayı sana nasıl verdiler abi" dedi "bunu sadece Devlet Bahçeli'nin adamlarına veriyorlar, polis de durdurmuyor" diye de devam etti. Vay be dedim ve otobana çıktım, 3 km sonra polis dururdu "143'le radara girdiniz" dedi, buyurun 115 YTL ceza (erken ödedim 85 YTL). En güzel plakalarımdan birisi 01 SS 235, Adana'da en havalı plaka da o zaman 01 SS 222'ydi. Ayrıca özellikle "01 ZZ 000" plakalı lüks otomobilleri görmek de mümkün. Adana'da 34 plakalı arabaların hepsine "şirket" arabası gözüyle bakarlar. Mercedes, BMW, Peugeot ve diğerlerinin yeni modelleri 200, 520, 307, gibi sayı kombinasyonları ile gezer. Bence de gereksiz ve bazen fazla abartı.

T.G.

• 34 syh xx.plakayı 300+50ytl werdim.o 50 de app extrası...
  • Bide özel plakalar var onlar ne kadar?
    00harry00 gibi..
  • mercedes 420 sec + 34 EFE 19 plakaya sonunda sahip oldum!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lazarotti

quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

KOÇ diye bi plakanın Bursada olması imkansız.

Bursa şuan 16 Dxx den yukarısnı vermiyor yani 16 Exx bile bi plaka alması mümkün değil kimsenin.

Ç harfi olamaz ok de Kxx şeklinde bi plaka bursada verilemez.

Bursaya giderken geçen sene, siyah bir Range Rover da görmüştüm bu plakayı..

KOÇ yazdığından eminim..KOC yazıpda altını bir nokta koymuşta olabilir..

Geçen yine gördüm bu aracı.

Bu sefer üzerinde mavi özel plakası vardı 16 KOÇ XX

Yani şu tarz plaka idi

TORPİLLİ PLAKA??

Muhtemelen ilk zamanlarda APP ile geziyordu.

Normal olarak KOÇ yazıyordu .

Ama dediğim gibi şu anda mavi plaka ile geziyor range . Yaseminparkta gördüm aracı.

• SP aldım 50 lira
  • 34 BRS 89 ya da 54

bu plakayı çok isterim aslında ama sadece hayal.. (NOT:adım Barış)
  • bende adıma plaka almıştım hemde memleketin plakayıda uydurduk 16 RS 61. :)
  • Yeni aracıma 35 xxx 35 plaka almayı başardım. Normalde bu plaka için bir lcd pc monitörü aldırıyorlarmış ama emniyette sağolsun tanıdık çok yardımcı oldular.

Ayrıca bu güne kadar görüp beğendiğim en güzel plaka bir bmw m3 te idi.35 HIZ xxx di arabaya gerçekten çok uyumluydu.
  • selamlar.frk plaka arıyorum msjında bahsetmişsin nerden bulabilirim.teşekkürler
  • antalyada varmı acaba hıc gormedım 07 xxx 07
  • Babamın 2004 Jeepine 06 ERZ 89 Aldık Bedava (ERZURUM)

2010 S320 Longuma 09 DP 009 Aldık Bedava

Sehir İcinde bindigim 2005 toyota corollama 09 HY 666 Aldık Bedava

Babamın sehir icinde Bindigi Dizel corollasına 09 DS 009 Aldık Bedava

2001 BMW 330Cİ marka otomobilime 09 DU 330 Aldık Bedava

İçerde adamınız olduktan sonra yaşadıgınız sehirde tanındıktan sonra paraya pula hic gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61can61 -- 25 Ağustos 2010; 23:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292
    antalyada varmı acaba hıc gormedım 07 xxx 07

07 xxx 07 plakali vede 33 xxx 33 kombinasyonlu plakalı araca sahip arkadaslarım var:)
  • bu plakalr zaten ilk başta verilmiyor emniyet tarafından saklanıyor harf istemi 150 tl den başlıyor ve bağlı bulunduğunuz ildeki sorumlu komserle pazarlık ediyorsunuz mesela aşağıdaki adresten plaka rezerv edip(konya için) alcağınızda ücretini ödeyip alabiliyorsunuz
    http://www.konya.pol.tr/online/plaka/default.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde
    Bunu sadece Devlet Bahçeli'nin adamlarına veriyorlar, polis de durdurmuyor" diye de devam etti. Vay be dedim ve otobana çıktım, 3 km sonra polis dururdu "143'le radara girdiniz" dedi
    Ayrıca özellikle "01 ZZ 000" plakalı lüks otomobilleri görmek de mümkün

Taner abi alem adamsın yani unutmadan geçmiş olsun
    Bir de bu bahsettiğin 000 rakamlı bir arabayı daha hiçbir yerde görmedim Vali arabaları bile 001 ...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.