Şimdi Ara

Torque banları yalan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dünwww.rev6.com/clientless den baktığıım ban listesindeki 99 arkadaşın elinde 98+7 staffı vardı bugun bakıyorum cleric/shild takmış son güncelleme tarihine bakın ayrıca ban yazan arkadaşları oyunda gören arkadaşlarda varmış burda okudum onuda yani bu banlar yalan artık rev6 neden sallıyor bilemicem...

DipNot:Ben rev6nın şuanda banlandı dediği kişilerin yalan olduğunu söylüyorum adamalar oynuyor çatır çatır.Ama torqueden banlanılmıyor demiyorum banlanıp da sn bişey olmuyor dedin kullandık banladık demeyin lütfen. Her türlü illegal program ban sebebidir ama bunu kullandığınızı fark edebilirlermi bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 21 Haziran 2009; 13:18:58 >

• Demekki rev6 torque kullanılmasını istemiyor.
  • Hocam bişey sorucam, isro yu bıraktımda Torque, Lineage falan muhabeti nedir ?
  • İmage Code kalktı bu yüzden bi sürü oto enter torque lineage gibi programlar ortaya çıktı gerçi torque eski bi program stall ve clientless için kullanılıyordu bu programlar oyuna hızlı girmeyi sağlıyor tabi illegal olduğu için ban riski var nedense rev6 böyle bi ban list çıkartmış torque ile ilgili ama baktığımızda güncelleme tarihleri silah değişimi ve serverda oyuncuyu görme gibi olaylardan dolayı bunların yalan olduğu ortaya çıktı
    quote:

Orjinalden alıntı: KhadzeL

Hocam bişey sorucam, isro yu bıraktımda Torque, Lineage falan muhabeti nedir ?
  • Eldoradodaki bot şirketi sahibi Torque guildindenmi bahsediyorsunuz ?
  • Torque bir program oyuna hızlı girmeyi sağlıyor duymadınmı
  • sro programlarını kullanmıyorum, bilmiyorum sry
  • Benim Charım Zamanında Clientless Yuzunden Banlandı Ve Ertesi Gun Tekrar Acıldı.Tahmin Ediyorum Bu kişilerinki De açılmıstır ...
  • 98+7
    Joymax
    Para
    Silk
    USD
    GameMaster

Aralarındaki ilişkiyi kurduğumuzda silk alınan charların banlandığını ve ertesi gün banlarının kalktığını bu forumdan biliyoruz zaten birsürü arkadaşımızın karakterine böyle oldu Jestoka_ arkadaşımız(Sebahattin) kendisi 300k sp li karakter kasmıştı içine banlanmaması için 300 silk almıştı ve ban yemişti karakter bir sürü kişide olmuştu 1 hafta sonra banlar açıldı tabi silk alanlar silk almayanlar kaldı bunu herkezin hatırlaması lazım
  • Ben KuLanıyorum önceden bir pre plus ve bir pre gold aldım ama şuan çarda 1 silk var banlanırmıyım
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.